مرکز رشد گیاهان دارویی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، جشنواره ملی گیاهان دارویی و ویروس کرونا را همزمان با روز کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی بهصورت مجازی برگزار کرد.
به گزارش ایسنا، جشنواره ملی گیاهان دارویی و ویروس کرونا توسط مرکز رشد گیاهان دارویی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه با حضور دکتر بهروز بادکو، رییس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی، دکتر حسین وطن پور، مدیرکل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهندس ابراهیمی، قائممقام ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت حضوری و برخط برگزار شد.
در ابتدای این جشنواره دکتر رضا غفارزادگان، رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و رییس این جشنواره ملی با ارایه گزارشی از فرآیند برگزاری جشنواره گفت: با توجه به همهگیری ویروس کرونا که ناگزیر سبک جدیدی از زندگی و در پیش گرفتن روشهای متفاوتی برای انجام فعالیتها را ضروری کرده است و نیز نقش مهم گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در پیشگیری، کمک درمان و کمک در بهبود بیماران مبتلابه ویروس کرونا، برگزاری جشنواره مجازی ملی گیاهان دارویی و کووید-۱۹ گام مهمی برای بررسی و هماندیشی متخصصان و صاحبان ایده، پژوهش و محصول در این حوزه و ایجاد همکاری در راه مبارزه با این همهگیری جهانی است.
دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی نیز به صورت برخط در این جشنواره ملی عنوان کرد: جهاددانشگاهی از ابتدای این همهگیری سعی کرده تا برخی از مشکلات مربوط به این ویروس را حل کند.
وی در این رابطه به طراحی و ساخت اولین کیت تشخیص کرونا توسط پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی، تولید ژل ضدعفونیکننده گیاهی توسط پژوهشکده گیاهان دارویی و تجهیز آزمایشگاههای جهاددانشگاهی جهت تشخیص این ویروس همهگیر اشاره کرد و افزود: پژوهشکده گیاهان دارویی تلاش کرده است به موضوع گیاهان دارویی از جنبههای مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی بپردازد و پس از طی آزمایشهای بالینی به عنوان دارو در سبد مصرف عموم قرار گیرد.
از محورهای اصلی و تخصصی این جشنواره میتوان به گیاهان دارویی و تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا، گیاهان دارویی و اثرکمک درمانی در کاهش عوارض و نشانههای کرونا، گیاهان دارویی و کاهش اختلالات روانی در طول دوره درمان کرونا، گیاهان دارویی و افزایش کیفیت زندگی در بهبودیافتگان از کرونا اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، در پایان این جشنواره از هفت آثار برگزیده پژوهشی تقدیر و لوح تقدیر و تندیس جشنواره اهدا گردید.
انتهای پیام
منبع:ایسنا