تاریخ انتشار: پنجشنبه 18 آذر 1400 - 18:28

ایسنا/یزد رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهریز گفت: بیش از ۴۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی مهریز به عنوان دشت ریواس شناسایی شده است. به گزارش ایسنا، «سید علی باقری» ضمن اعلام این خبر افزود: مرغوبیت ریواس دشت علی آبادو ارزش بالای خوراکی آن موجب شده تا بهره‌برداری از این گیاه برای مصرف خوراکی

ایسنا/یزد رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهریز گفت: بیش از ۴۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی مهریز به عنوان دشت ریواس شناسایی شده است.

به گزارش ایسنا، «سید علی باقری» ضمن اعلام این خبر افزود: مرغوبیت ریواس دشت علی آبادو ارزش بالای خوراکی آن موجب شده تا بهره‌برداری از این گیاه برای مصرف خوراکی در سطح ۱۰ هکتار در مرتع تابستانه چاه ترش انجام شود.

به گفته‌ی وی، گیاه ریواس، گیاهی خوراکی با فیبر بالاست که به صورت خودرو از اوایل فروردین‌ماه تا اول اردیبهشت ماه در مراتع ارچلان، کوه چاه ترش و بازرگان علی آباد چهل گزی مهریز می روید.

رضا زارع زاده، فرماندار مهریز نیز دشت ریواس علی آباد چهل گزی مهریز را یکی از مناطق گردشگری شهرستان خواند که همچون نگینی سرخ می‌درخشد و جلوه بسیار زیبایی از طبیعت را به نمایش می‌گذارد.

وی معتقد است که این گنجینه طبیعی با چشم انداز رویایی خود می‌تواند توجه گردشگران و رهگذران را به سوی خود جلب کند.

زارع زاده افزود: با توجه به بارندگی‌های زمستانه و بهاره امسال این دشت از طبیعت بسیار خوبی برخوردار است و دشت ریواس روستای علی آباد چهل گزی ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگران و علاقه مندان به طبیعت است و این یک سایت گردشگری محسوب می‌شود و ظرفیت بالای گردشگری دارد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل