در پانزدهمین همایش دکترین مهدویت که در سالن همایش‌های بین‌المللی قدس در قم برگزار شد، دکتر حسن بشیر استاد جامعه شناسی ارتباطات بین‌الملل دانشگاه امام صادق (ع) تاکید کرد که گسترش اندیشه مهدویت نیازمند گفتمان سازی نوین با بکارگیری ادبیات قابل فهم در سطح جهانی است. به گزارش ایسنا، دکتر حسن بشیر به عنوان یکی

در پانزدهمین همایش دکترین مهدویت که در سالن همایش‌های بین‌المللی قدس در قم برگزار شد، دکتر حسن بشیر استاد جامعه شناسی ارتباطات بین‌الملل دانشگاه امام صادق (ع) تاکید کرد که گسترش اندیشه مهدویت نیازمند گفتمان سازی نوین با بکارگیری ادبیات قابل فهم در سطح جهانی است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن بشیر به عنوان یکی از سخنرانان این همایش تاکید کرد: گسترش جریان‌های انحرافی در رابطه با مهدویت بیانگر توطئه جمعی استکبار جهانی، صهیونیسم و وهابیت برای ایجاد انحراف در اندیشه مهدویت و مأیوس کردن مسلمانان و جهانیان در رابطه با منجی موعود می‌باشد.
مدیر سابق آکادمی آکسفورد برای تحصیلات عالی بیان داشت که گفتمان موجود در رابطه با موعوگرایی در سطح مطلوب نبوده و نیازمند تجدید نظر در این زمینه می‌باشیم. گسترش انحرافات در این رابطه نشان دهنده کم کاری جدی در شناخت انحرافات و شیوه مناسب در برخورد با آنهاست.
وی با تاکید بر اینکه شیوه‌ای برخورد تقابلی همیشه بهترین روش در این زمینه نبوده، بر بکارگیری روش‌های ضد جریان تولید کننده جریان‌های مختلف مورد نظر برای به حاشیه راندن جریان‌های انحرافی تاکید نمود.
بشیر با طرح اینکه هنوز بسیاری از دانشگاه‌های ما به موضوع مهدویت و موعودگرایی توجه ندارند تاکید نمود موضوع مهدویت باید به جریان مهم گفتمانی در سطح دانشگاهی تبدیل شود تا بتوان با همکاری حوزه‌های علمیه گفتمان مشترکی در این زمینه ایجاد شود که پاسخگوی اشکالات مطرح شده در این زمینه باشد.
رئیس اسبق دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) تاکید کرد که چنانچه در ادبیات گفتمانی مهدویت تحول اساسی ایجاد نشود در آینده باید شاهد گسترش انحرافات بیشتر باشیم که مسؤولیت آن بر دوش همه ما خواهد بود.

 

انتهای پیام / ‏

خروج از نسخه موبایل