تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آبان 1400 - 22:17
199 بازدید
کد خبر : 99736

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی به دستگاه پیشرفته مجهز شد

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی به دستگاه پیشرفته مجهز شد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو این دانشگاه به دستگاه پیشرفته مجهز شد که قابلیت اندازه‌گیری باقیمانده فلزات سنگین در محصولات غذایی و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی را دارد. غلامرضا آهنی، امروز چهارشنبه ۲۶ آبان به رسانه‌ها اعلام کرد: با پیگیری‌های

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی به دستگاه پیشرفته مجهز شد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو این دانشگاه به دستگاه پیشرفته مجهز شد که قابلیت اندازه‌گیری باقیمانده فلزات سنگین در محصولات غذایی و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی را دارد.

غلامرضا آهنی، امروز چهارشنبه ۲۶ آبان به رسانه‌ها اعلام کرد: با پیگیری‌های مستمر و تلاش فراوان بعد از چندین سال توانستیم این آرزوی دیرینه را تحقق بخشیم و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به دستگاه پیشرفته “اتمیک ابزوربشن” مجهز شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: موضوع تجهیز آزمایشگاه به این دستگاه از ابتدای تشکیل معاونت غذا و دارو و تاسیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی جزو اولویت‌های این معاونت بوده و خوشحالیم که امروز شاهد ورود این دستگاه به دانشگاه و اضافه شدن آن به مجموعه تجهیزات دستگاهی و آزمایشگاهی معاونت غذا و دارو هستیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: این دستگاه یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های اتمیک از نوع شعله کوره گرافیتی و سیستم VGA است که ضمن برخورداری از کاربری آسان، قابلیت اندازه‌گیری فلزات سنگین در مقادیر بسیار کم با دقت pbb را دارد.

وی با بیان اینکه تا پیش از این مواد غذایی و بهداشتی برای آزمون فلزات سنگین به خارج از استان ارسال می‌شد اظهار داشت: با راه‌اندازی این دستگاه امکان اندازه‌گیری باقیمانده فلزات سنگین در محصولات غذایی و آشامیدنی همچنین فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو فراهم شده است.

آهنی اظهار امیدواری کرد: با راه‌اندازی این دستگاه شاهد افزایش ایمنی و سلامت فرآورده‌های غذایی و بهداشتی تولیدی در استان خراسان جنوبی از نظر باقیمانده فلزات سنگین باشیم.

وی یادآور شد: فلزات سنگین به عناصر شیمیایی فلزی گفته می‌شود که دارای چگالی نسبتا بالایی هستند و در غلظت‌های کم سمی است. از بین فلزات سنگین می‌توان به جیوه، کادمیوم، آرسنیک، کروم، تالیوم و سرب اشاره کرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.