معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با اشاره به راههای ارتباطی کمیته امداد برای دریافت وجوه نقدی و غیر نقدی هموطنان برای کمک به مردم مناطق سیلزده گفت: دفاتر کمیته امداد آماده جمعآوری کمکهای نقدی و غیر نقدی هموطنان هستند.
به گزارش ایسنا، علیرضا عسگریان در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اقدامات اخیر کمیته امداد امام خمینی برای کمک به استانهای سیلزده اظهار کرد: از دوم فروردین ماه امسال ۸ استان قم، تهران، البرز، مازندران، گیلان، خراسان رضوی و خراسان شمالی به عنوان استان معین گلستان انتخاب شدند تا بحران منطقه را کنترل کنند.
وی با اشاره به اینکه بارندگیهای شدید در روزهای ابتدایی سال سبب شده بود که کمکهای کمیته امداد با تاخیر به استان گلستان برسد، تصریح کرد: کمیته امداد در حال حاضر در حال آمادهباش کامل است و کلیه مرخصیهای این مجموعه لغو شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه در حال حاضر هشت استان دارای بحران هستند و هشت استان دیگر نیز محتمل بحران شناخته شدهاند، گفت: تاکنون بیش از ۶۰۰۰ متر موکت، ۴۰۰۰ تخته پتو، بیش از ۶۰۰ تخته فرش و ۳۰۰ دستگاه یخچال و مواد غذایی به کمیته امداد ارسال شده است و همچنان نیز احتیاج به کمکهای مردم داریم.
عسگریان با تاکید بر اینکه باید اولویت اصلی کمکهای مردمی پول نقد قرار گیرد، اظهار کرد: دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری فعال در مساجد آماده جمعآوری کمکهای نقدی و غیر نقدی هموطنان هستند.
وی افزود: تمام مددجوهای کمیته امداد بیمه سیل، زلزله و آتشسوزی هستند چرا که بیشتر این مددجویان اقشار ضعیفی هستند که در مناطق آسیب پذیر زندگی میکنند بنابراین تمام مددجویان گلستان و آق قلا بیمه سیل بودند.
وی در ادامه در رابطه با راههای ارتباطی کمیته امداد برای دریافت وجوه نقدی اظهار کرد: هموطنانی که قصد کمک به مردم مناطق سیل زده را دارند میتوانند با شمارهگیری کد #۹۹*۸۸۷۷* و شماره حساب ۳۳۳۳ بانک ملی کمکهای نقدی خود را به دست مردم مناطق سیل زده برسانند همچنین شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۰۰۰ کمیته امداد امام خمینی آماده دریافت کمکهای نقدی است.
وی با تاکید بر اینکه چنانچه هموطنان قصد کمک غیر نقدی به مردم مناطق سیل زده را دارند میتوانند تامین اقلام و تجهیزات و وسایل اولیه زندگی مانند پتو، یخچال، اجاق گاز را در اولویت خود قرار دهند، گفت: در حال حاضر اولویت با کمکهای نقدی و وسایل اولیه زندگی است و در مواد غذایی و خوراکی در اولویت دوم قرار دارد.
انتهای پیام