تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 آبان 1400 - 22:58
220 بازدید
کد خبر : 85887

آمریکا و ۲۰ کشور دیگر اقدام علیه روزنامه دموکراسی‌خواه هنگ کنگی را محکوم کردند

آمریکا و ۲۰ کشور دیگر اقدام علیه روزنامه دموکراسی‌خواه هنگ کنگی را محکوم کردند

آمریکا به همراه ۲۰ کشور دیگر با صدور بیانیه مشترکی پکن را از بابت تعطیل کردن روزنامه دموکراسی‌خواه “اپل دیلی” هنگ کنگ محکوم کردند. به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، این گروه متشکل از ۲۱ دولت این بیانیه را از طریق سازمان موسوم به “ائتلاف آزادی رسانه” – ائتلافی از کشورها که در

آمریکا و ۲۰ کشور دیگر اقدام علیه روزنامه دموکراسی‌خواه هنگ کنگی را محکوم کردند

آمریکا به همراه ۲۰ کشور دیگر با صدور بیانیه مشترکی پکن را از بابت تعطیل کردن روزنامه دموکراسی‌خواه “اپل دیلی” هنگ کنگ محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، این گروه متشکل از ۲۱ دولت این بیانیه را از طریق سازمان موسوم به “ائتلاف آزادی رسانه” – ائتلافی از کشورها که در سال ۲۰۱۹ با هدف حمایت از آزادی رسانه و امنیت خبرنگاران تشکیل شد – صادر کردند.

این ائتلاف در این بیانیه به ابراز “نگرانی‌های شدید درباره تعطیلی اجباری روزنامه اپل دیلی و بازداشت کارمندانش از سوی مقامهای هنگ کنگ” پرداخت.

این بیانیه توسط دولتهای استرالیا، اتریش، کانادا، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایسلند، ایتالیا، ژاپن، لتونی، لیتوانی، لوگزامبورگ، هلند، نیوزیلند، اسلواکی، سوئیس، انگلیس و آمریکا امضا شد.

اواخر ماه گذشته میلادی روزنامه اپل دیلی بعد از آنکه پنج نفر از دبیران و مدیران اجرایی آن دستگیر و به تبانی با یک کشور خارجی و نقض قانون امنیت ملی جدید این دولتشهر متهم شدند، مجبور به تعطیلی شد.

مقامها به بیش از ۳۰ مقاله اشاره کرده و گفتند که آنها در تشویق دولتهای خارجی به اعمال تحریمها نقش داشته‌اند. این نخستین بار بود که از این قانون برای سرکوب خبرنگاران به خاطر چیزی منتشر کردند، استفاده شد.

این دولتها گفتند، استفاده از این قانون برای سرکوب خبرنگاران یک “گام جدی و منفی است که سطح بالای خودمختاری هنگ کنگ و حقوق و آزادی‌های مردم در هنگ کنگ را تضعیف می‌کند”.

این گروه گفت: اقدام علیه اپل دیلی با پیش زمینه افزایش سانسور رسانه‌ها در هنگ کنگ، از جمله فشار بر استقلال شبکه دولتی و اقدام حقوقی اخیر مقامهای هنگ کنگی علیه خبرنگاران رخ می‌دهد.

این دولتها همچنین نسبت به معرفی احتمالی قانون جدید که به گفته آنها ممکن است “حساسیت و انتقاد رسانه‌ها در قبال سیاستها و اقدامات دولت را حذف کند” اظهار نگرانی کردند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.