اتصال ۴۲۴ متقاضی مشاغل خانگی با بازار کار در زنجان
ایسنا/زنجان مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در زنجان گفت: تاکنون ۴۲۴ نفر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی به بازار فروش متصل شدند. لیلا اجلی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با طرح ملی مشاغل خانگی، اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان توسط وزارت تعاون، کار و رفاهاجتماعی به عنوان کارفرما
ایسنا/زنجان مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در زنجان گفت: تاکنون ۴۲۴ نفر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی به بازار فروش متصل شدند.
لیلا اجلی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با طرح ملی مشاغل خانگی، اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان توسط وزارت تعاون، کار و رفاهاجتماعی به عنوان کارفرما و ناظر و جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح در حال اجرا است. طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از برنامههای اشتغال فراگیر است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید، پشتیبانی و مانعزداییها، کمک و حمایت از کسب و کارهای خرد در حال اجرا است.
وی افزود: اجرای این طرح در سه فاز پیشبینی شده که فاز اول شناسایی و اولویتبندی مزیت، ظرفیت و پتانسیلهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی است. فاز دوم به توانمندسازی متقاضیان از طریق مشاوره، راهنمایی، استعدادسنجی، بهرهگیری از آموزشهای کوتاهمدت کارآفرینی، شناخت بازار و مسائل مالی و فاز سوم به تعامل با فعالان عرصه فروش محصولات مشاغل خانگی، اتصال به بازار و ارتباط با برندهای معروف بازار فروش میپردازد.
این مسئول سهمیه استان را ۱۸۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۴۲۴ شغل در استان ایجاد، احیا و یا پایدارسازی شده است. قالیباف و بافنده تابلوفرش در این بین بیشترین متقاضی را با ۳۳۷ نفر داشته است. خیاطان با ۴۷ نفر در رتبه دوم قرار داشته و رسته قلمزنی با ۲۵ نفر متقاضی در جایگاه سوم قرار دارد.
مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در زنجان یادآور شد: تولیدکننده گیاهان دارویی با ۱۲ نفر و ملیلهسازی با ۳ نفر متقاضی و ایجاد اشتغال به ترتیب در رتبههای چهارم و پنجم قرار دارد. در اجرای این طرح تاکنون ۳۰ متقاضی برای ایجاد برند و یا همکاری با برندهای موجود وجود دارد.
اجلی با اشاره به رستههای مزیتدار استان، خاطرنشان کرد: رشتههایی که به عنوان مزیت در استان به آن پرداخته شده، شامل قالیبافی، بافنده تابلوفرش، گلیمبافی، قلمزنی، خیاط لباس، ملیلهسازی، تولیدات چرمی دستدوز، ویرایشگر متون، گیاهان دارویی، مترجم (کتاب و مقاله)، برنامهنویس، انیماتور، پرورشدهنده گوسفند و بز، پرورشدهنده زنبور عسل و ملحفهدوز است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰