ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه همچنان روند بیماری در خوزستان افزایشی است، گفت: اعمال محدودیتها در هفته پیش رو، به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا وابسته است.
دکتر سید محمد علوی با اشاره به روند شیوع کووید – ۱۹ در خوزستان، اظهار کرد: در روزهای اخیر، موارد بیماری در استان خوزستان نسبت به روزهای گذشته سیر افزایشی دارد اما با تهمیدات اندیشیدهشده و بسیج اطلاعرسانی در هفتهای که گذشت، مقداری از روند شتابان بیماری کاسته شده است اما هنوز روند بیماری، افزایشی است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: متاسفانه به علت ورود ویروس کرونای انگلیسی، این بیماری شدت بیشتری پیدا کرده است. این ویروس گروههای مختلفی را نیز درگیر میکند؛ در شیوع ویروس قبلی، کودکان زیاد درگیر نمیشدند اما با بروز ویروس انگلیسی، کودکان و افراد با سنین پایینتر نیز مبتلا شدهاند و برخلاف ویروس قبلی، اکنون همه افراد گرفتار میشوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همه باید توجه کنند که در شرایط فعلی؛ تنها راه پیشگیری از ابتلا، رعایت شیوهنامههای بهداشتی است. شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون، رعایت فاصلهگذاری و استفاده از ماسک، از اصول غیرقابل تغییر در مقابله با کرونا هستند که باید در هر حالتی رعایت شوند.
وی افزود: تا زمانی که روش موثری برای پیشگیری پیدا شود یا واکسن در اختیار همگان قرار بگیرد و مطمئن شویم که این بیماری دست از سر ما برمیدارد، باید دستورالعملهای بهداشتی با جدیت رعایت شوند.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به چگونگی اعمال محدودیتها، گفت: اعمال محدودیتها در هفته پیش رو، به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا وابسته است اما بر اساس تصمیماتی که در ستاد استانی مقابله با کرونا اتخاذ شد، محدودیتها در خوزستان شدیدتر شد و در ترددها و فعالیت برخی حرفهها و فعالیت ادارات، محدودیت اعمال شده است. تمهیداتی در هفتهای که گذشت، اندیشیده شد که منجر به ایجاد مقداری امیدواری شده است.
علوی در خصوص روند تزریق واکسن کرونا نیز بیان کرد: همگام با سایر استانها، واکسن کرونا برای گروه هدف در خوزستان نیز تزریق شد؛ البته سهمیهای که وزارت بهداشت اختصاص میدهد، تکافوی واکسیناسیون همه افراد در گروه هدف را نمیدهد بنابراین واکسیناسیون، فازبندی و اولویتبندی شده است.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، افزود: در درجه اول، واکسن کرونا به پرستاران و پزشکانی که در ICU فعالیت میکنند تزریق میشود و در درجه بعد، واکسن برای جانبازان و سپس پرسنل شاغل در اورژانس و بخش عفونی تزریق میشود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا