افزایش دوبرابری فعال شدن ظرفیت خالی واحدهای تولیدی فارس
ایسنا/فارس مدیرکل استاندارد استان فارس گفت: براساس آمار هشت ماهه امسال، ظرفیت فعال شده واحدهای تولیدی در این استان نسبت به سال گذشته، ۱۰۰ درصد رشد داشته است. مرتضی رهنما در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه فارس در زمینه فعال سازی ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی، عملکرد بی سابقهای داشته است، گفت: از ابتدای
ایسنا/فارس مدیرکل استاندارد استان فارس گفت: براساس آمار هشت ماهه امسال، ظرفیت فعال شده واحدهای تولیدی در این استان نسبت به سال گذشته، ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
مرتضی رهنما در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه فارس در زمینه فعال سازی ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی، عملکرد بی سابقهای داشته است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۲۰۴ مجوز استفاده از علامت استاندارد برای ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی فعال در فارس صادر شده است.
او گفت: این آمار نشان دهنده ورود سرمایههای جدید برای پُرشدن فضاهای خالی تولیدی و فعال شدن برندهای جدید و ایجاد بسترهای تازه برای اشتغال، ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی و البته حمایت از تولید داخل است.
رهنما اضافه کرد: بیشترین تعداد مجوزهای صادر شده برای فعالسازی ظرفیتهای خالی و احدهای تولیدی، در فارس مربوط به صنایع کنسروسازی، رب گوجه و فرآوردههای گوشتی بوده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: هم اینک در اداره کل استاندارد فارس، مجوزهای استفاده از ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی و با برندهای جدید، یک روزه صادر میشود، مشروط به آنکه سرمایه گذار با واحد تولیدی فعال دارای این ظرفیت، قرارداد داشته باشد.
رهنما گفت: هم اینک در استان فارس ظرفیتهای خالی در زمینه تولید آب معدنی، صنایع کنسروی، فرآوردههای گوشتی، رب گوجه، عرقیات و آب میوه، وجود دارد و سرمایهگذاران علاقهمند این فرصت را دارند که با فعالسازی ظرفیتهای خالی، زمینه توسعه تولید، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را فراهم کنند.
مدیرکل استاندارد فارس همچنین از صدور ۱۵۷ پروانه جدید استاندارد خبر داد و گفت: ۳۸ مورد از این پروانهها در مورد حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی بوده است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰