انتشار کتاب عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع)
کتاب عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی؛ چیستی و چرایی به قلم مهدی فیروزکوهی توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) به چاپ رسید. به گزارش ایسنا، مهدی فیروزکوهی عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) و مؤلف این کتاب، در تشریح مشخصات و محتوای این کتاب گفت: نظریه صدور انقلاب، ادر دهه های اول انقلاب اسلامی توانست
کتاب عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی؛ چیستی و چرایی به قلم مهدی فیروزکوهی توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) به چاپ رسید.
به گزارش ایسنا، مهدی فیروزکوهی عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) و مؤلف این کتاب، در تشریح مشخصات و محتوای این کتاب گفت: نظریه صدور انقلاب، ادر دهه های اول انقلاب اسلامی توانست مفهوم سازی جدیدی در حوزه سیاست خارجی جمهوی اسلامی ایران انجام دهد.
وی با اشاره به پژواک صدای انقلاب اسلامی در برخی از کشورهای پیرامونی و ایجاد تغییرات عدیده در تعاملات جهانی بازیگران منطقه ای، توسیع مفهومی صدور انقلاب به مفهوم عمق بخشی را ضروری دانست و تأکید کرد: در ادبیات سیاسی انقلاب و مقام معظم رهبری، مفهوم عمق بخشی در اوایل دهه پیشرفت و عدالت و پس از موفقیت نسبی انقلاب در صدور ارزش ها با عنوان «عمق بخشی انقلاب اسلامی» مطرح شد تا ملت های اسلامی پس از بیداری و احیای هویت اسلامی در مسیر نهادینه سازی هنجارها و الگوهای اسلامی گام بردارند.
فیروزکوهی افزود: در گام دوم انقلاب اسلامی و تجارب گوناگون آن در عرصه صدور انقلاب اسلامی از قبیل نهضت سازی، حمایت از گروههای مقاومت و دولت ملت سازی، این کتاب چیستی و چرایی عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی را بیان کرده است.
فیروزکوهی با بیان اینکه در این کتاب تلاش کردم به صورت علمی، تمایز و تفکیک روشنی میان مفهوم عمق بخشی با سایر مفاهیم مشابه مانند صدور و بازتاب انقلاب بیان کنم تصریح کرد:بحث عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی با هدف افزایش عمق استراتژیک انقلاب در میان سایر ملت ها عموماً ملت های اسلامی با تلاش در جهت تبلیغ و ترویج و نهادینه سازی ارزش های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انقلاب اسلامی به سایر کشورها مفهوم و مصداق پیدا کرده است.
وی افزود: اکنون در حالی در مرحله گام دوم انقلاب اسلامی بسر می بریم که با رشد فزاینده جریانات تکفیری و تروریستی و انواع تهدیدات، انقلاب اسلامی ایران را در زمینه تعمیق خود وارد مرحله جدیدی کرده است.
فیروزکوهی با تعریف مفهوم عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی در این کتاب گفت: در این کتاب تحقیقی، عمق بخشی انقلاب اسلامی به معنای بازتولید مستمر و سازماندهی شده گفتمان انقلاب اسلامی در محیط های متجانس و نامتجانس از طریق نشر و گسترش حقایق آن در سطوح بازتابش انقلاب اسلامی و وسع افزایی شعاع اثر آن تعریف شده است.
وی در تشریح هدف عمق بخشی خارجی انقلاب گفت: عمق بخشی دو هدف «کسب منافع و امنیت ملی» و «دفع تهدیدات انقلاب اسلامی» در سرزمین های هدف را از طریق الگوپروری محقق می کند.
وی هدف از نگارش این کتاب را برداشتن گام های نظری ارائه الگوی مفهومی عمق بخشی انقلاب اسلامی در خارج از کشور عنوان و اظهار کرد: از دیگر اهداف نگارش این کتاب، کمک به ساخت الگوی عملی عمق بخشی و رفع نیازهای مراکز علمی و عملیاتی نهادهای دخیل در امر عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی است که امیدوارم با انتشار این کتاب و البته با چاپ جلد دوم این کتاب که به چگونگی عمق بخشی خواهد پرداخت، محقق شود.
وی در پایان گفت:این کتاب با مقدمه سردار سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، در ۴ فصل و ۱۴۷ صفحه توسط انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) به چاپ رسیده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها :انتشار کتاب ، انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) ، انقلاب اسلامی ، انقلاب اسلامی ایران ، جامع امام حسین(ع) ، جریانات تکفیری و تروریستی ، دانشگاه جامع امام حسین(ع) ، فیروزکوهی ، کتاب ، مهدی فیروزکوهی عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰