ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بر ایمن سازی راههای روستایی، در قالب طرح مشترک راهداری و پلیس راه استان تأکید کرد.
محمد فرهادی، امروز شنبه ۹ اسفند در ششمین جلسه کمیته اجرایی کمیسیون ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان اظهار کرد: در ارتباط با راههای روستایی، طرح مشترکی بین راهداری و پلیس راه تدوین شود و با شناسایی محورهای حادثه خیز، برخی نقاط با اولویت اصلاح شود.
به گزارش ایسنا، وی بر شتاب بخشی به روند اجرای کار در اصلاح نقاط حادثه خیز محورهای استان نیز تأکید کرد و ادامه داد: در برخی محورهای مواصلاتی استان از جمله جاده طبس – یزد امکان دارد تصادفات یا حوادثی رخ دهد که تا رسیدن نیروهای امدادی و دستگاههای خدمات رسان به منطقه، زمان زیادی صرف شود.
فرهادی یادآور شد: دهیاریها موظفند در مواقع بروز بحران، تمام امکانات خود را در اختیار دستگاههای خدمات رسان قرار دهند تا حادثه رخ داده، هر چه سریعتر مدیریت شود.
وی اظهار کرد: با توجه به کمبود امکانات و بُعد مسافت در محورهای طبس – یزد یا نهبندان – زابل باید برای همکاری بیشتر دهیاری های منطقه هماهنگی لازم انجام شود.
اسدالله جلال زاده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: ترافیک سنگین به ویژه در مناطق روستایی، ضمن این که ایمنی این جادهها را به شدت پایین میآورد، روند تخریب آسفالت را شتاب میبخشد.
وی اظهار کرد: در طول ۱۱ ماه گذشته، پراکندگی تصادفات جادهای بیشتر در ورودیهای شریانی استان بوده و میزان فوتی های ناشی از تصادفات نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۲۷ درصد کاهش یافته است.
وی بیان کرد: در راستای ارتقاء فرهنگ ترافیک برون شهری اقدامات مؤثری صورت گرفته که از آن جمله میتوان برنامه راهبران را نام برد که به صورت رادیویی و تلویزیونی، تهیه و پخش میشود.
بیشترین علت تصادفات چیست؟
سرهنگ علیرضا رضایی، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی نیز از اقدامات دستگاههای عضو کمیسیون ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی در ۱۱ ماه گذشته گفت و خاطرنشان کرد: کمتر شدن ترددها به جهت محدودیتهای تردد ناشی از شیوع ویروس کرونا، کاهش آمار نسبی تلفات جادهای را در استان به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد حوادث جادهای استان در محدوده بیرجند و به ویژه در راههای روستایی این شهرستان رخ داده است، افزود: ۵۲ درصد تصادفات به دلیل خروج از جاده و واژگونی است که در برخی پایگاههای پلیس این میزان از نُرم میانگین استانی نیز بالاتر است.
وی اظهار کرد: ۷۰ درصد تصادفات در بازه زمانی ۸ صبح تا ۸ شب اتفاق میافتد چرا که بیشترین ترددها در این ۱۲ ساعت انجام میشود.
وی بیان کرد: بیشترین علل تصادفات، انحراف به چپ و تخطی از سرعت مطمئنه ثبت شده است.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه عامل اصلی اغلب حوادث رانندگی، سرعت است، تصریح کرد: بیشترین وسیله نقلیه در تصادفات جادهای، خودروهای سواری هستند، اما در مابقی موارد هم تصادف زیاد داریم.
رضایی یادآور شد: ۱۳ درصد تصادفات را کامیونهای کشنده به خود اختصاص دادهاند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا