ایسنا/کرمانشاه رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: اگر سبک زندگیمان را تغییر دهیم، می‌توانیم جلوی خیلی از مرگ و میرها را بگیریم. به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر ابراهیم شکیبا در همایش سفیران سلامت دانش آموزی، با اشاره به اینکه امسال در استان کرمانشاه ۴۷ هزار دانش آموز سفیر سلامت شده بودند، گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت سفیران

ایسنا/کرمانشاه رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: اگر سبک زندگیمان را تغییر دهیم، می‌توانیم جلوی خیلی از مرگ و میرها را بگیریم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر ابراهیم شکیبا در همایش سفیران سلامت دانش آموزی، با اشاره به اینکه امسال در استان کرمانشاه ۴۷ هزار دانش آموز سفیر سلامت شده بودند، گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت سفیران سلامت شاهد ارتقا شاخص‌های سلامت در سطح استان باشیم.

شکیبا در ادامه با بیان اینکه سال گذشته در استان حدود ۱۰ هزار مرگ رخ داد، افزود: آمارها نشان می‌دهد ۴۵ درصد مرگ و میرها در سطح کشور به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی، ۱۴ درصد بر اثر ابتلاء به سرطان‌ها و ۱۲ درصد بر اثر دیابت اتفاق می‌افتد که این این آمارها در استان کرمانشاه نیز با کمی بالا و پایین در همین حدود است.

رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین مرگ و میر در کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر اتفاق می‌افتد، گفت: آمارها نشان از این دارد که در حال گذر از مرگ و میر به دلیل بیماری‌های واگیر به سمت بیماری‌های غیرواگیر هستیم.

شکیبا با اشاره به قابل پیشگیری بودن بیماری‌های غیرواگیردار گفت: باید برای سمت و سو دادن جامعه به سمت مقابله با بروز بیماری‌های غیرواگیر برنامه ریزی شود.

شکیبا در ادامه با اشاره به در ارتباط بودن بیماری‌های غیرواگیر با سبک زندگی و تغذیه تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که افراد از کودکی از عادت کردن به غذاهایی که ممکن است سلامت آنها را تهدید کند، دوری کنند.

شکیبا گفت: باید بگونه‌ای عمل کنیم که جامعه به نمک، شکر و فست‌فودها به دید سم نگاه کنند و آنها را از سفره غذایی خود حذف کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه داشتن تحرک کافی و عدم مصرف دخانیات از دیگر عوامل مقابله با بیماری‌های غیر واگیر است، تاکید کرد: اگر بتوانیم سبک زندگی مردم را تغییر دهیم، می‌توانیم جلوی خیلی از مرگ و میرها را بگیریم.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل