ایسنا/فارس دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس تاکید کرد: نجات جان یک معتاد، نجات جامعه است و باید بتوانیم در کنار امکانات دولتی مشارکت مردم و خیران را به سمت ایجاد اشتغال و کارگاههای زودبازده هدایت کنیم.
سلیمان کرمی در جلسه کارگروه اشتغال افراد بهبودیافته از اعتیاد در فارس بیان کرد: نداشتن شغل، بهبودیافتگان را به وادی تباهی مصرف مجدد مواد مخدر برمیگرداند.
به گزارش ایسنا به نقل از دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر فارس، کرمی با بیان اینکه اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد بسیاری از مشکلات زندگی پس از ترک اعتیاد را برطرف میکند، اظهار کرد: باید اطمینان حاصل کنیم که فرد معتاد پس از درمان و بهبودی به آغوش جامعه بازگشته و دوباره گرفتار اعتیاد نشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس افزود: تعداد زیادی از بهبودیافتگان پس از طی کردن مراحل درمان و بازپروری به دلیل بیکاری دوباره به اعتیاد روی میآورند.
کرمی گفت: نباید بهبودیافتگان از اعتیاد را به حال خود رها کنیم، چرا که با بیتوجهی مجددا این افراد به چرخه اعتیاد و کف خیابان برمیگردند و مشکلات جدی را برای تمام افراد جامعه به وجود میآورند.
او اظهار کرد: یافتن شغل و ایجاد پذیرش اجتماعی برای معتادان یکی از عوامل بسیار مهم برای جلوگیری از بازگشت آنها به چرخه اعتیاد است. اگر این افراد کاری برای انجام دادن بیابند و درآمد و اعتباری کسب کنند، احتمال اینکه دوباره به وادی تباهی مصرف مواد برگردند به میزان محسوسی کاهش پیدا میکند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس افزود: باید با ارائه تسهیلات و مشوقهای لازم از مشارکت مردم، خیران و سازمانهای مردمنهاد در این زمینه استفاده کنیم.
کرمی خاطرنشان کرد: تلاش برای ایجاد اشتغال و بهکارگیری این افراد بهخصوص آن دسته از معتادانی که پیش از این تجربه کارتنخوابی و بیخانمانی را داشتهاند بهعنوان مشوقی مهم برای بازگشت آنها به روند عادی زندگی بهعنوان شهروندانی مسئولیتپذیر عمل میکند و باعث کاهش آسیبهای اجتماعی میشود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا