انجمن علمی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی، وبینار «تجاری‌سازی ترکیبات دارویی به روش‌های زیست‌فناوری» را برگزار می‌کند. به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، زیست فناوری در زمینه‌های مختلف از کشاورزی تا پزشکی و داروسازی، کاربردهای متنوعی دارد. بیوتکنولوژی در زمینه‌های مختلف اعم از پزشکی بسیار اهمیت دارد، در پزشکی از این علم

انجمن علمی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی، وبینار «تجاری‌سازی ترکیبات دارویی به روش‌های زیست‌فناوری» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، زیست فناوری در زمینه‌های مختلف از کشاورزی تا پزشکی و داروسازی، کاربردهای متنوعی دارد. بیوتکنولوژی در زمینه‌های مختلف اعم از پزشکی بسیار اهمیت دارد، در پزشکی از این علم برای تسهیل در تولید پروتئین‌های درمانی و سایر داروهای بیولوژیکی استفاده می‌شود. انسولین سنتزی، هورمون‌های رشد مصنوعی و تست‌های تشخیصی برای شناسایی بسیاری از بیماری‌ها، تنها نمونه‌های کوچکی از کاربردهای مهم بیوتکنولوژی در پزشکی محسوب می‌شوند. علاوه بر این، تاکنون کاربردهای فناوری زیستی در بخش‌های مختلفی مانند صنایع تصفیه آب، حفظ محیط زیست از آلودگی و تولید محصولات کشاورزی بهبود یافته تایید شده است.

در دو دهه اخیر با توجه به اهمیت داروهای حاصل از زیست فناوری و نقش بسیار موثر آن ها در درمان بسیاری از بیماری ها، روند تجاری سازی و فروش این محصولات از رشد چشمگیری در دنیا برخوردار بوده است و بسیاری از شرکت های بزرگ با سرمایه گذاری در این حوزه سودهای کلان اقتصادی برای خود و کشور مادر کسب کرده اند.

این برنامه با حضور و ارائه دکتر میرجلیلی ـ دانشیار پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی، روز دوشنبه ۱۴ تیرماه ساعت ۱۶، به صورت آنلاین در برنامه Adobe connect برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت شرکت در این برنامه به لینک http://۱۹۴.۲۲۵.۲۴.۹۶/defa-giahan-darooee-۱ مراجعه کنند.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل