تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 آذر 1400 - 22:43
154 بازدید
کد خبر : 138752

بهبود وضعیت محله‌های آسیب‌پذیر و ساکنان، هدف راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در اراک

بهبود وضعیت محله‌های آسیب‌پذیر و ساکنان، هدف راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در اراک

ایسنا/مرکزی راهبر استانی طرح تسهیلگری در استان مرکزی به همراه معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد (باغ خلج) و رودکی بازدید کرد. به گزارش ایسنا، امروز سه شنبه ۱۹ اسفندماه، مقدسی کارشناس این دفتر در حاشیه این بازدید اظهار کرد: سکونتگاه‌های غیررسمی پدیده‌ای ناشی از گسترش شهرها و

بهبود وضعیت محله‌های آسیب‌پذیر و ساکنان، هدف راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در اراک

ایسنا/مرکزی راهبر استانی طرح تسهیلگری در استان مرکزی به همراه معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد (باغ خلج) و رودکی بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، امروز سه شنبه ۱۹ اسفندماه، مقدسی کارشناس این دفتر در حاشیه این بازدید اظهار کرد: سکونتگاه‌های غیررسمی پدیده‌ای ناشی از گسترش شهرها و بازتابی از عدم توزیع مناسب امکانات شهری هستند، زمانی که شهر نتواند نیازهای بخشی از جمعیت خود را تامین کند، آنها را به حاشیه می‌راند، بر این اساس دفاتر تسهیل‌گری و توسعه محلی به منظور بهره مندی از توان و ظرفیت بخش خصوصی در رشد و توسعه مناطق کمتر توسعه یافته در ۱۰ استان کشور از سال ۱۳۹۶ توسط وزارت کشور با هدف شناسایی، آسیب‌شناسی و برنامه‌ریزی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی بر پایه داده‌های واقعی ایجاد شدند و از جمله اقدامات موثر دولت نیز در راستای دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه آسیب‌های اجتماعی بوده است.

وی افزود: دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد(باغ خلج) و رودکی در خردادماه ۱۳۹۸ به طور رسمی آغاز بکار کرده و از جمله نقش‌های مهم این دفتر توانمندسازی محله باغ خلج و ارتقای سطح آگاهی ساکنان در ارائه راه حل برای رویارویی با مشکلات و شناخت نقاط ضعف و قوت محله و سعی در برطرف کردن و هموارسازی مشکلات موجود است که به تعبیری این اقدامات نقش مسئله یابی مشارکتی را شفاف‌تر می سازد.

مقدسی گفت: بهبود کیفیت زندگی ساکنان و کیفیت عمومی محیط محله، بهبود سلامت ساکنان محله، کاهش آسیب های اجتماعی و حمایت از افراد و گروه های آسیب دیده و آسیب پذیر، افزایش میزان مشارکت، اعتماد و حمایت‌های مردمی، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی جامعه محلی و مشارکت در تامین نیازهای جامعه محلی با تکیه بر ظرفیت‌ها و دارایی های محله از جمله اهداف کلی راه اندازی این دفاتر است.

وی افزود: در این دفتر اقدامات زیادی نظیر اقدام به ترک اعتیاد بانوان به صورت رایگان انجام می شود و این افراد با مشارکت امام جمعه محل یا برخی مراکز شناسایی شده یا به صورت خودمعرف به این مراکز مراجعه کرده و خدمات مربوطه را دریافت می کنند.

مقدسی با بیان اینکه همچنین اقدامات مناسبتی نیز در این دفتر صورت می‌گیرد که در راستای دو مناسبت اخیر شامل روز درختکاری و روز جهانی زن برنامه‌هایی انجام شده است.

براساس این گزارش، عطایی، راهبر استانی طرح تسهیلگری در استان مرکزی در جریان این بازدید، با مسئولان و کارشناسان این دفتر گفتگو کرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.