به ویروس هزار چهره کرونا خوشبین نباشید
ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: نباید به ویروس کرونا خوشبین باشیم، زیرا به راحتی سیستم ایمنی بدن را دور میزند و هر دفعه رفتارهای جدیدی از خود بروز میدهد. پرویز قزلباش بعد از ظهر امروز (۳ آذرماه) در نشست خبری که در سالن همایشهای بینالمللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علومپزشکی زنجان در
ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: نباید به ویروس کرونا خوشبین باشیم، زیرا به راحتی سیستم ایمنی بدن را دور میزند و هر دفعه رفتارهای جدیدی از خود بروز میدهد.
پرویز قزلباش بعد از ظهر امروز (۳ آذرماه) در نشست خبری که در سالن همایشهای بینالمللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علومپزشکی زنجان در دوران شیوع کرونا سختیهای زیادی را سپری کرده و همچنان علیرغم همه دشواریهای موجود، مجموعه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پای کار هستند و تلاش میکنند.
وی افزود: متاسفانه در دوران شیوع کرونا ۶ نفر از حوزه بهداشت و درمان جان خود را در راه مقابله با کرونا از دست داده و شهید شدند و برخی از افراد نیز به دلیل عوارض بیماری کووید – ۱۹ دچار مشکلات جدی هستند.
این مسئول با اشاره به نقش پررنگ رسانهها در آگاهسازی، اطلاعرسانی و فرهنگسازی در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی و بیماری کرونا، تصریح کرد: موفقیتهای حاصل شده، نتیجه همکاری ادارات، نهادها و مردم است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان در رابطه با روند بیماری کرونا در زنجان، ادامه داد: اکنون روند بیماری در استان زنجان به صورت نزولی بوده ولی همچنان نیازمند رعایت جدی پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک هستیم، زیرا نباید گول این ویروس هزار چهره را بخوریم.
قزلباش با بیان اینکه با افزایش روند واکسیناسیون در استان زنجان، اکنون جزو سه استان کشور در زمینه واکسیناسیون کووید – ۱۹ هستیم، زیرا بیشترین حجم تزریق واکسن را نسبت به جمعیت داریم، یادآور شد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، یک میلیون و ۴۶۳ هزار و ۵۳۶ دُز واکسن کرونا در استان زنجان تزریق شده است.
وی با تاکید بر اینکه نباید به ویروس کرونا خوشبین باشیم، زیرا به راحتی سیستم ایمنی بدن را دور میزند و هر دفعه رفتارهای جدیدی از خود بروز میدهد، عنوان کرد: طبق تحقیقات انجام شده در رابطه با بستری بیماران کرونایی بالای ۱۸ سال، افرادی که واکسن دریافت نکردند ۵ برابر بیشتر از افرادی که واکسینه شدند، بستری میشوند.
این مسئول از کاهش ۳۸ درصدی درآمدهای دانشگاه علومپزشکی زنجان در سال گذشته خبر داد و متذکر شد: درآمد این دانشگاه به دلیل تعطیلی برخی از خدمات درمانی، کاهش مراجعه به بیمارستانها به دلیل ترس مردم از این ویروس و … بوده است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه داروهای بیماران کرونا هزینه زیادی دارد، به طوری که در پیک چهارم برای یک قلم دارو رمدسیویر بیش از ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: دانشگاه علومپزشکی زنجان ۵۰ درصد هزینههای خود را از درآمدهای داخلی کسب میکند.
قزلباش با اشاره به کمبود نیرو، منابع و حجم زیاد کار در دوران کرونا، خاطرنشان کرد: دانشگاه علومپزشکی استان همه تلاش خود را برای جلوگیری از آسیب به سایر خدمات درمانی در دوران شیوع کرونا کرده است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰