بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی باید در نقاهتگاه اجباری نگهداری شوند
ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی باید از سایر بیماران کرونایی جداسازی شوند، گفت: این افراد باید ایزوله شوند، همچنین قرنطینه خانگی برای افراد مبتلا به کرونای انگلیسی توصیه نمیشود و باید این افراد در نقاهتگاه اجباری نگهداری شوند. سید راشد جزایری ششم اسفندماه
ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی باید از سایر بیماران کرونایی جداسازی شوند، گفت: این افراد باید ایزوله شوند، همچنین قرنطینه خانگی برای افراد مبتلا به کرونای انگلیسی توصیه نمیشود و باید این افراد در نقاهتگاه اجباری نگهداری شوند.
سید راشد جزایری ششم اسفندماه در جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد پیشگیری و مقابله با وبروس کرونا در چهارمحال و بختیاری با اشاره به میزان سرایتپذیری بالای ویروس جهشیافته کرونای انگلیسی، اظهار کرد: تاکنون این ویروس دز ۱۰ استان کشور گزارش شده است و باتوجه به اینکه بیشترین آمار این نوع ویروس در استانهای مجاور از جمله خوزستان و اصفهان گزارش شده است، باید در استان آمادگی کامل در برابر این ویروس را داشته باشیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: تمایز ویروس جهشیافته با سایر انواع ویروس کرونا پیک ناگهانی آن است، امکان دارد این ویروس در یک دورهمی و اجتماع بهسرعت منتقل شود، در حالیکه در نوعهای قبلی ویروس کرونا این مسئله به تدریج رخ میدهد، قدرت سرایت، انتقالپذیری و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونای انگلیسی ۳۰ تا ۷۰ درصد بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد نمونههای انجام شده بیماران مشکوک به کرونا مثبت اعلام میشود، بیان کرد: اگر این میزان به بالای ۳۰ درصد برسد، از بین مراجعهکنندگان برای اثبات تست کرونای جهشیافته، تست انجام میشود.
جزایری افزود: در انواع قبلی ویروس کرونا بیشتر گروه سنی ۴۵ تا ۶۰ سال درگیر میشدند و آمار مرگ و میر نیز مربوط به سالمندان بالای ۶۵ سال بود، اما ویروس کرونای انگلیسی بیشتر رده سنی زیر ۱۸ سال را درگیر میکند، باید افرادی که از خارج از کشور وارد میشوند به سرعت رصد شوند، نمونههای مشکوک به کرونای انگلیسی در چهارمحال و بختیاری به تهران ارسال شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد توضیح داد: علائم کرونای انگلیسی بهطور ناگهانی در کمتر از ۲۴ ساعت در فرد بروز و بیمار را ناتوان میکند، در انواع قبلی ویروس علائم در مدت یکهفته در فرد ظاهر میشد.
وی با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی باید از سایر بیماران کرونایی جداسازی شوند، گفت: این افراد باید ایزوله شوند، همچنین قرنطینه خانگی برای افراد مبتلا به کرونای انگلیسی توصیه نمیشود و باید این افراد در نقاهتگاه اجباری نگهداری شوند.
جزایری با تاکید بر اینکه مبادی ورودی چهارمحال و بختیاری از استان خوزستان باید با جدیت کنترل شود، تصریح کرد: برگزاری هرگونه جشنواره، نمایشگاه، سمینار، همایش و مسابقات ورزشی تا پایان سال باتوجه به شرایط موجود ممنوع است، همچنین سقف برگزاری جلسات ادارات حدود یکساعت و پذیرایی نیز ممنوع است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در خصوص نمایشگاه تخصصی مبلمان در شهرکرد، گفت: تست چند غرفهدار در این نمایشگاه مثبت اعلام و غرفههای آنها بسته شد، اگر این روند ادامه پیدا کند مجبور به تعطیلی نمایشگاه میشویم.
وی از کاهش ۱۵ تا ۱۸ درصدی رعایت پروتکلهای بهداشتی در چهارمحال و بختیاری خبر داد و بیان کرد: این میزان در روستاهای استان بیشتر از شهرها است، متاسفانه وضعیت رعایت پروتکلها در بانکها مطلوب نیست.
جزایری در پایان تاکید کرد: عرضه لبنیات به شیوه سنتی در سوپرمارکتها ممنوع است، ارائه محصول به شیوه سنتی در این مراکز موجب چرخش ویروس میشود.
امسال ایستگاه سلامت نوروزی نداریم
در ادامه محمد حیدری رئیس مرکز مدیریت حوادث و و فوریتهای پزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دستورالعملی برای برگزاری سفرهای نوروزی ابلاغ نشده است، اظهار کرد: در سال جدید چیزی به نام ایستگاه سلامت نوروزی نداریم، زیرا این کار موجب تشویق مردم به سفر میشود.
وی بیان کرد: برای دستورالعمل سفرهای نوروزی ۱۴۰۰ منتظر اعلام ستاد ملی کرونا هستیم.
حیدری در پایان گفت: برای احداث نقاهتگاه برای بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی که نیاز به بستری ندارد، آمادگی همکاری با سپاه و هلالاحمر داریم.
جریمه ۳۰۰ هزار تومانی برای صنوفی که پروتکلها را رعایت نمیکنند
در پایان جلسه غلامرضا قائدامینی، معاون نطارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه نظار ت بر بازار در ایام منتهی به سال نو با جدیت ادامه دارد، این نظارت علاوه بر قیمتها در حوزه رعایت بر پروتکلهای بهداشتی نیز است.
وی عنوان کرد: اگر کسبه پروتکلهای بهداشتی را در محل کسب خود رعایت نکنند، مشمول جریمه ۳۰۰ هزار تومانی میشوند.
قائدامینی در پایان با تاکید بر اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی در نانواییها از حساسیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: برای نظارت بر نانواییها گشت ویژه در نظر گرفته شده است، همچنین اگر در لبنیات سنتی در سایر مراکز مانند فروشگاهها و سوپر مارکتها عرضه شود با این اصناف برخورد و محصولات جمعآوری میشود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰