وزارت دفاع آمریکا کارگروه جدیدی را برای بررسی مشاهده “یوفوها” یا به عبارتی “پدیده‌های هوایی ناشناس” تشکیل داده است تا مشاهده این پرنده‌های عجیب در آسمان ایالات متحده با جدیت بررسی و پیگیری شود. به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، پنتاگون کارگروه جدیدی موسوم به “گروه هماهنگ‌سازی شناسایی و مدیریت اشیاء هوابرد”(AOIMSG) را برای

وزارت دفاع آمریکا کارگروه جدیدی را برای بررسی مشاهده “یوفوها” یا به عبارتی “پدیده‌های هوایی ناشناس” تشکیل داده است تا مشاهده این پرنده‌های عجیب در آسمان ایالات متحده با جدیت بررسی و پیگیری شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، پنتاگون کارگروه جدیدی موسوم به “گروه هماهنگ‌سازی شناسایی و مدیریت اشیاء هوابرد”(AOIMSG) را برای بررسی مشاهده “یوفوها” ایجاد کرده است که به “گروه ویژه پدیده‌های هوایی ناشناس نیروی دریایی ایالات متحده” ملحق خواهد شد و به آن کمک خواهد کرد.

به گفته وزارت دفاع آمریکا، کارگروه “AOIMSG” تلاش‌های این وزارتخانه و دولت ایالات متحده را برای تشخیص، شناسایی و بررسی این اشیای پرنده در حریم هوایی آمریکا و ارزیابی و کاهش هرگونه تهدید مرتبط با ایمنی پرواز و امنیت ملی این کشور هماهنگ خواهد کرد.

تشکیل این کارگروه به دنبال انتشار گزارشی در ماه ژوئن انجام شد که در آن مدیر دفتر اطلاعات ملی، ۱۴۴ مشاهده «پدیده‌های هوایی ناشناس»(UAP) را گزارش کرد، اما تاکنون مشخص نشده است که این مشاهدات که توسط مردم و نیروهای ارتش آمریکا گزارش شده است، دقیقا چه بوده است.

به عنوان مثال در ماه مه گذشته، اخباری از “رایان گریوز”، ستوان سابق نیروی دریایی آمریکا منتشر شد که ادعا می‌کرد او و همکارانش در حالی که در ناو جنگی در ماموریت بوده‌اند، چندین بار هواپیماهای بیگانه یا همان بشقاب پرنده‌ها را دیده‌اند. وی گزارش داد که او و سایر همکارانش تقریباً هر روز به مدت دو سال از سال ۲۰۱۵، یوفوهایی را در حریم هوایی در جنوب شرقی “ویرجینیا بیچ” می‌دیده‌اند.

هر چند مقامات آمریکایی احتمال می‌دهند که این اشیای پرنده متعلق به دیگر قدرت‌های جهانی غیر همسو با ایالات متحده نظیر چین و روسیه باشد و پای بیگانگان فضایی در میان نباشد.

از میان این ۱۴۴ گزارش، فقط در یک مورد مقامات توانستند تشخیص دهند که چه چیزی باعث رؤیت چنین چیزی شده است، اما برای بقیه گفته شده است که داده‌های کمی وجود دارد که بتوان از آن به نتیجه‌گیری رسید.

سناتور “کریستن گیلیبراند”می‌گوید: اگر چنین فناوری‌ در اختیار دشمنان یا هر نهاد دیگری است، ما باید از آن مطلع باشیم. فرو کردن سرهایمان زیر برف، نه استراتژی خوبی است و نه رویکرد قابل قبولی است.

در گزارش دفتر ملی اطلاعات آمریکا آمده بود که اگر دولت ایالات متحده می‌خواهد شانسی برای شناخت بهتر این پدیده‌های هوایی ناشناس داشته باشد، باید منابع بیشتری را در نظر بگیرد و یک رویکرد استاندارد را در سرویس‌های مختلف مستقر کند. اکنون با تشگیل این کارگروه به نظر می‌رسد وزارت دفاع این توصیه را جدی گرفته است.

در ماه ژوئن گذشته، اعضای کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا یک جلسه توجیهی محرمانه با مقامات “اف‌بی‌آی” و مقامات نیروی دریایی ایالات متحده برای بحث در مورد “پدیده‌های هوایی ناشناس” برگزار کردند. این جلسه یکی از اولین نشانه‌هایی بود که نشان می‌داد دولت آمریکا بالاخره شروع به جدی گرفتن این مسئله کرده است.

“گیلیبراند” افزود: ما برای مدتی طولانی نظارتی بر این حوزه نداشتیم. تعداد جلساتی که در ۱۰ سال در مورد این موضوع داشته‌ایم، انگشت شمار بوده است که با توجه به تجربه‌های مشاهده‌ای که نیروهای ما در دهه گذشته داشته‌اند، این موضوع نسبتاً نگران کننده است.

به نظر می‌رسد با توجه به این که سال گذشته شاهد افزایش مشاهده یوفوها در ایالات متحده بوده‌ایم و فقط نیویورکی‌ها ۳۰۰ مورد مشاهده یوفو را در سال گذشته گزارش کرده‌اند که بالاترین تعداد تا به امروز است، بالاخره دولت ایالات متحده به این نتیجه رسیده که اکنون زمان آن فرا رسیده است که احتمال حضور بیگانگان در زمین را جدی بگیرد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل