تصویب رشته و گرایش هیدروگرافی در دانشگاه بهشتی
رئیس دانشگاه شهید بهشتی از تصویب رشته و گرایش هیدروگرافی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این رشته پس از تصویب در هیات رئیسه و شورای دانشگاه به شورای گسترش وزارت عتف ارسال شد. به گزارش ایسنا، دکتر نصیری قیداری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه شهید بهشتی با سازمان نقشـهبـرداری کشـور با اشاره
رئیس دانشگاه شهید بهشتی از تصویب رشته و گرایش هیدروگرافی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این رشته پس از تصویب در هیات رئیسه و شورای دانشگاه به شورای گسترش وزارت عتف ارسال شد.
به گزارش ایسنا، دکتر نصیری قیداری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه شهید بهشتی با سازمان نقشـهبـرداری کشـور با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای شکلگیری و نهایی شدن این تفاهم نامه، اظهار کرد: سابقه درخشان و خدمات سازمان نقشه برداری کشور بر هیچ کس پوشیده نیست کما اینکه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دقت خروجیها، در این عرصه شاهد نظارت بهتر و صیانت از منابع طبیعی در کشور هستیم که خود از برکات این حوزه از دانش است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اهداف امضاء این تفاهمنامه تاکید کرد: هدف از از امضای این تفاهمنامه به فعلیت رساندن ظرفیتهای طرفین است تا محققان این ملت و مدیران این کشور بتوانند از یافتههای مشترک ما بهره ببرند در راستای اجرایی نمودن این تفاهم نامه، در روز ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری، درخواست ایجاد رشته و گرایش هیدروگرافی پس از تصویب در هیات رئیسه و شورای دانشگاه به شورای گسترش وزارت عتف ارسال شد. امیدوار هستیم این همکاری علمی و تخصصی برای دو طرف و کشور پر ثمر باشد.
در ادامه جلسه دکتر جاویدانه معاون فناوری و ارائه اطلاعات مکانی سازمان نقشه برداری کشور؛ توضیحاتی در خصوص اقدامات صورت پذیرفته و پیشینه انعقاد این تفاهم نامه ارائه داد و افزود: بر مبنای رویکرد های کلی و سیاست های کنونی سازمان انعقاد تفاهم نامه ها در راستای جهتدهی به طرح های پژوهشی دانشگاه ها در غالب ارتباط با صنعت، بر اساس نیاز های واقعی و داده های موجود صنعت نقشه برداری کشور صورت می گیر.
وی ادامه داد: همکاری که با دانشگاه شهید بهشتی خواهیم داشت در برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی برای همکاران و همچنین استفاده از ظرفیت دانشگاه در راستای ایجاد تحول تحقیقاتی و پاسخ علمی به نیازهای سازمان با هدف ایجاد همگرایی بین صنعت و دانشگاه خواهد بود که امیدواریم صنعت نقشه برداری کشور از برکات این تفاهم نامه بهرهمند بشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، اجرای پروژه های تحقیقاتی – کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی؛ تربیت نیروی انسانی متخصص و ارائه سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت مشترک؛ راه اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی مورد نیاز و تبادل تجهیزات موجود برای انجام طرح های پژوهشی مشترک؛ تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها؛ انجام داوری، نظارت و بررسی نتایج پروژههای تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور؛ تبادل سوابق و دادههای بانک های اطلاعاتی موجود برای اهداف پژوهشی و هدایت و حمایت از پایاننامهها در مقاطع تحصیلاتتکمیلی در راستای نیازهای تحقیقاتی سازمان از جمله موضوعات این تفاهم نامه هستند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰