تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بلع عوامل بیماریزا با کاهش کالری غذا
ایسنا/زنجان متخصص طب سنتی گفت: کم کردن کالری غذا (کم کردن غذا) به اصطلاح یک نوع روزهداری طبی است اگر روزانه حدود ۲۰ درصد از کالری مصرفی کمتر شود باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بلع عوامل بیماریزا شده و به تقویت آن نیز کمک میکند. نرجس خواصی روز گذشته (۵ فروردین) در جمع
ایسنا/زنجان متخصص طب سنتی گفت: کم کردن کالری غذا (کم کردن غذا) به اصطلاح یک نوع روزهداری طبی است اگر روزانه حدود ۲۰ درصد از کالری مصرفی کمتر شود باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بلع عوامل بیماریزا شده و به تقویت آن نیز کمک میکند.
نرجس خواصی روز گذشته (۵ فروردین) در جمع خبرنگاران ضمن تشکر از کادر درمانی استان و کسانی که با در خانه ماندن به قطع زنجیره انتقال بیماری کمک میکنند، در رابطه با نقش طب سنتی برای مقابله با کروناویروس، اظهار کرد: طب سنتی که اکنون به صورت آکادمیک وجود دارد، صحیح است. این طب از دیدگاه خاصی گرفته شده و برای درمان هر بیماری که اکنون از طریق طب سنتی انجام میشود، مدرک و سند موجود است به این معنی که در گذشته روی آنان کار شده است.
وی با اشاره به اینکه برای درمان بیماری کووید – ۱۹ نیز تئوریها و توصیههایی براساس بیماریهای مشابه آن مانند بیماری سارس داده میشود و اقداماتی برای درمان این بیماران انجام میشود، افزود: در بیماری سارس هم در کشور چین و هم در سایر کشورهایی که طب مکمل در آنان رایج است، یکسری اقداماتی در این راستا انجام شد؛ ولی هیچوقت طب سنتی نمیتواند طب نوین را نفی کند و به طور کلی طب سنتی مکمل علم پزشکی برای درمان بیماریها است.
این متخصص با اشاره به اینکه قطع زنجیره کرونا مانع شیوع بیشتر آن خواهد شد، ادامه داد: داروهای گیاهی اگر نابهجا استفاده شود باعث ایجاد عارضه خواهند شد. در رابطه با بیماری کرونا نیز برخی از افراد به مصرف دمنوشها روی آوردهاند،. ولی باید متوجه باشند که این بیماری یک بیماری ناشناخته بوده و درمان آن نیز سختتر است و نمیتوانیم بگوییم که کدام داروی گیاهی برای درمان بیماری مفید است.
متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه حتیالامکان در فضای بسته قرار نگیرید زیرا آلوده است و افراد بیمار از ماسک استفاده کنند، ادامه داد: سلامت آب و هوا، خواب کافی به مدت ۶ الی ۸ ساعت براساس مزاج و ژنتیک افراد، خوردن و آشامیدن از جمله موارد اصول ششگانه طب سنتی است.
خواصی با اشاره به اینکه در برخورد با بیماریها رعایت سبک زندگی ضروری بوده و تقویت سیستم ایمنی بدن باعث غلبه بر بیماریها خواهد شد، اظهار کرد: داشتن خواب و بیداری مناسب به معنی به اندازه و به موقع خوابیدن مهم است، زیرا دیرخوابی جزو مواردی هستند که علاوه بر سندروم متابولیک بر سیستم ایمنی بدن تاثیر منفی میگذارد؛ همچنین کم کردن کالری غذا (کم کردن غذا) به اصطلاح یک نوع روزهداری طبی است. اگر حدود ۲۰ درصد از کالری کمتر شود این کار باعث تقویت سیستم ایمنی که میتواند باعث جلوگیری از بلع عوامل بیماریزا شده و به تقویت آن نیز کمک میکند.
وی با بیان اینکه آشامیدن نوشیدنیهایی مانند نوشابه در حال حاضر بیشتر منع میشود، افزود: غذاهای غلیظ و سخت هضم مانند پیتزا، حلیم، آشهای خیلی غلیظ، موز و غیره کمتر مصرف شود و همچنین برای شستن میوهها از الکل استفاده نشده و آب و سرکه بهترین گزینه برای این کار است.
این متخصص در ادامه با اشاره به خاصیت دمنوش آویشن برای تقویت سیستم دفاعی بدن با بیان اینکه این دمنوش برای مادران باردار توصیه نمیشود، خاطرنشان کرد: اگر دچار سینوزیت نیستید میتوانید با آب گرم و بابونه بینی و مجاری تنفسی خود را شستوشو دهید. زنجبیل، سیر و زردچوبه به عنوان دارو بوده، هرچند مصرف آن برای بیماران قلبی و انعقادی توصیه نمیشود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰