تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آبان 1400 - 20:49
136 بازدید
کد خبر : 90735

جزئیات اعتبارات تصویب شده برای مقابله با تنش آبی در خوزستان

جزئیات اعتبارات تصویب شده برای مقابله با تنش آبی در خوزستان

رییس سازمان مدیریت بحران کشور جزئیات مصوبات تیم اعزامی به خوزستان برای بررسی و مقابله با تنش آبی در این استان را تشریح کرد. اسماعیل نجار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر اخیرش به اهواز گفت: در این سفر که نمایندگانی از وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشاورزی، قوه قضاییه و

جزئیات اعتبارات تصویب شده برای مقابله با تنش آبی در خوزستان

رییس سازمان مدیریت بحران کشور جزئیات مصوبات تیم اعزامی به خوزستان برای بررسی و مقابله با تنش آبی در این استان را تشریح کرد.

اسماعیل نجار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر اخیرش به اهواز گفت: در این سفر که نمایندگانی از وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشاورزی، قوه قضاییه و … نیز حضور داشتند آخرین وضعیت این استان و راهکارها برای کاهش تنش آبی و حل مشکلات مورد بررسی قرار گرفت.

نجار که سرپرستی تیم اعزامی را برعهده داشت، گفت: مقرر شد تا مبلغ ۱۳۶۷ میلیارد تومان برای سدهای مارد و چوئبده به دولت پیشنهاد شود. ۳۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی روان‌آب‌ها در اهواز در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه  ۱۹۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای خشکسالی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت امسال مصوب شده بود، گفت: پیشنهادات جدید به دولت ارائه و پس از تصویب اختصاص داده خواهد شد.

نجار با بیان اینکه در سال جاری شاهد کاهش ۵۴ درصدی بارندگی بودیم، گفت: علاوه بر خساراتی که به کشاورزان وارد شده است، مقادیری از خسارت کشاورزان در سال ۹۸ نیز مانده بود که به دولت پیشنهاد شده تا این مبالغ نیز سریع تر تسویه شود.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور از اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای کاهش تنش آب شرب در این استان خبر داد و گفت:  ۷۰ میلیارد تومان به سازمان جنگل‌ها و مراتع برای رسیدگی به کانون ریزگردها و ۱۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌هایی که مشکلات آبی کشاورزان را کمتر کند، اختصاص پیدا می کند.

وی همچنین از پیگیری برای جبران خسارات دام‌ها و گاومیش‌ها خبر داد و افزود: مبالغ پیشنهادی در این خصوص نیز به دولت ارائه شده است.

نجار در مورد اصلاح الگوی کشت در این استان نیز گفت: کاشت شلتوک به غیر از نوار شمالی در سراسر کشور ممنوع است، اما متاسفانه امسال ۹۰ هزار هکتار کشت شده است و کشاورزان تقاضا دارند در این محل نیز تامین آب داشته باشیم که امکان تامین آب باتوجه به این خشکسالی وجود ندارد و این موضوع را به وزارت کشاورزی منتقل کردیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.