تاریخ انتشار : جمعه 28 آبان 1400 - 20:52
92 بازدید
کد خبر : 104562

خیران اصفهانی برای مبارزه با کرونا آستین همت بالا زدند

خیران اصفهانی برای مبارزه با کرونا آستین همت بالا زدند

ایسنا/اصفهان با گذشت یک ماه از انتشار ویروس کووید_۱۹ در کشور و ورود آن به استان اصفهان، خیران اصفهان در کنار کادر درمان، وارد میدان مبارزه با کرونا شده و برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانی و خدمت به بیماران آستین همت بالا زدند. از تهیه و توزیع ماسک و گان مخصوص بیمارستان گرفته تا سبدهای

خیران اصفهانی برای مبارزه با کرونا آستین همت بالا زدند

ایسنا/اصفهان با گذشت یک ماه از انتشار ویروس کووید_۱۹ در کشور و ورود آن به استان اصفهان، خیران اصفهان در کنار کادر درمان، وارد میدان مبارزه با کرونا شده و برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانی و خدمت به بیماران آستین همت بالا زدند.

از تهیه و توزیع ماسک و گان مخصوص بیمارستان گرفته تا سبدهای غذایی و اقلام بهداشتی و نیز آب میوه‌های طبیعی برای بیماران و کادر درمان، تنها گوشه ای از حرکت های مردمی برای شکست کرونا در اصفهان است.

سید حسین رضا زاده، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت اصفهان در گفت و گو با ایسنا، در خصوص فعالیت های این مجمع برای مبارزه با کرونا، اظهارکرد: تمامی بیمارستان هایی که متعلق به خیریه های اصفهان هستند از جمله بیمارستان عسکریه، بیمارستان زهرای مرضیه و بیمارستان حجت ابن الحسن، بخشی از ظرفیت های خود را در اختیار پذیرش بیمارانی که مبتلا به ویروس کرونا هستند قرار داده و سعی کرده اند تا سهم خود را در درمان بیماران مبتلا به کرونا به نحو احسن ایفا کند.

وی با اشاره به تامین اقلام مورد نیاز بهداشتی ماسک، گان سرهمی نانو، گان پارچه ای، شیلد خارجی، شیلد تایوانی مخصوص قرنطینه، عینک محافظ، پاپوش پارچه ای، دستکش و مواد ضد عفونی کننده در حد استطاعت مجمع خیرین سلامت، گفت: این اقلام برای مراکز درمانی اصفهان و همچنین مراکز درمانی استان هایی مانند گیلان که در مقطعی در شرایط بحرانی قرار داشتند ارسال شد.

به گفته رضازاده اقلام ارسالی شاملِ ۷۵۰ عدد ماسک، ۳۰۰ عدد گان سرهمی نانو، ۲۰۰ عدد گان پارچه ای، ۲۰۰ عدد شیلد خارجی، ۱۰ عدد شیلد تایوانی مخصوص قرنطینه، ۱۰۰ عدد شیلد ایرانی ساده، ۱۰۰ عدد شیلد یکبار مصرف، ۸۵ عدد عینک محافظ، ۲۰۵ عدد پاپوش پارچه ای، ۹۷ بسته دستکش لاتکس و ۹۰ بسته دستکش محافظ و چند کارتن مواد ضد عفونی کننده است.

وی با اشاره به اینکه سبدهای غذایی برای بیماران و خانواده های بیماران مبتلا به کرونا تهیه و توزیع شده و همچنان هم در حال توزیع است، تصریح کرد: حدود ۵۰۰ سبد غذایی شامل ۱۰ کیلو برنج، ۲ عدد مرغ، ۲ عدد روغن یک لیتری، ماکارونی، رب گوجه فرنگی و دو بسته سویا تهیه شد که در مجموع ارزش هر سبد غذایی ۱۸۰ هزار تومان است.

حضور خیران تا ریشه کن شدن ویروس در کنار مردم

رضازاده با اشاره آغاز فعالیت مجمع خیرین سلامت اصفهان با ۳۰۰ خیریه فعال در حوزه بهداشت و درمان، همزمان با شروع شیوع ویروس کرونا و احساس مسئولیت تمام خیران اصفهان برای کمک به بخش‌های مختلف درمانی و مردم، خاطرنشان کرد: البته در این مسیر مشکلات و ناهمواری هایی بوده، ولی به هر جهت، خیران هرآنچه میسر و در توانشان بوده دریغ نکرده و تا ریشه کن شدن این ویروس، در کنار مردم خواهند بود.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت اصفهان، خاطرنشان کرد: اولویت این مجمع کمک رسانی به مراکز درمانی است، همچنین تهیه بسته های بهداشتی نیز جزو برنامه های این مجمع است که این بسته ها در مناطق کم برخوردار توزیع می شود.

این خیر اصفهانی با بیان اینکه به لطف خدا و با همت خیران اصفهان خوشبختانه مشکل مالی برای تهیه مواد بهداشتی وجود ندارد، گفت: بسته های بهداشتی که شامل وایتکس، ماسک، مایع دستشویی، ژل ضدعفونی کننده و مایع دستشویی بوده توزیع شده که ارزش هر بسته بهداشتی حدود ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تومان است.

وی اعلام کرد: در حال حاضر، در تدارک دو هزار بسته برای برخی از خانواده های کم برخوردار هستیم که بعضی از اقلام آن تهیه شده و منتظر هستیم مابقی اقلام به دست ما برسد تا بسته بندی شوند و بین خانواده ها توزیع کنیم.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت با تأکید بر ضرورت همکاری مردم برای رعایت توصیه ها و دستورالعمل های بهداشتی مسئولان نظام سلامت کشور، گفت: اگر مردم همکاری لازم را نداشته باشند قطعا مبارزه با این ویروس زمان بیشتری می برد، این درحالی است که اگر مردم در خانه ها بمانند، سفرها را به زمان دیگری موکول کنند و مسائل بهداشتی را رعایت کنند می توانیم در آینده نزدیک شاهد ریشه کن شدن این بیماری باشیم.

طوفان همدلی، پویش مردمی برای مقابله با کرونا

نادر گیویان پور، رئیس مجمع سازمان‌های مردم نهاد استان اصفهان نیز در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به راه اندازی پویشی با عنوان طوفان همدلی با کمک سازمان‌های مردم نهاد و خیران، گفت: ظرفیتی ایجاد شده که ۸ خط تولید به صورت کارگاه منسجم و منظم در حال فعالیت برای تولید ماسک و اقلام مورد نیاز بهداشتی هستند و ارتباط سازمانی برای تامین نیازهای بیمارستان‌ها و مقابله با کرونا ایجاد شده است.

گیویان‌پور با تاکید بر اینکه پویش طوفان همدلی کاملا نظامند و مردمی بوده و این جریان با همکاری همه مجموعه‌های دغدغه‌مند و داوطلب انجام می‌شود، استفاده از چرخ‌ خیاطی‌های دستی برای تولید ماسک‌های پارچه‌ای و قابل شست‌وشو در کارگاه‌های کوچک را مثالی از مردمی بودن این پویش دانست.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در حال حاضر مجمع جوانان اصفهان با ظرفیتی که در اختیار دارد برای تامین نیازهای ملی فعالیت می‌کند، نمونه‌هایی از محصولات تولیدی را برای استان‌های لرستان و کرمانشاه ارسال کردیم و پس از تایید دانشگاه های علوم پزشکی این استان‌ها محصولات بهداشتی تولید اصفهان را برای آن‌ها ارسال می کنیم.

تهیه آب میوه طبیعی برای بیماران و کادر درمان

همچنین حمیدرضا اسماعیلی، دبیر اتحادیه فرش ماشینی و تزئینات داخلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های مهر پویش، اظهار کرد: مهر پویش از حدود ۴ سال قبل شروع به فعالیت‌های مردمی همچون تهیه بسته‌های امداد به مردم مناطق محروم و نیازمندان کرده و همزمان با شروع فراگیری ویروس کرونا و احساس نیاز در جامعه، در این عرصه نیز وارد شدیم.

وی در ادامه گفت: طبق نتایج نیازسنجی تشخیص داده شد که در شرایط فعلی برخی بیمارستان‌ها به آب میوه طبیعی نیاز دارند، پس با همراهی گروهی از همکاران داوطلب در اتحادیه فرش ماشینی و اعضای پویشی دیگر به نام پویش همدلی که از تعدادی از بچه‌های جهادگر تشکیل شده برای کمک رسانی دست به کار شدیم.

اسماعیلی افزود: بسته های تغذیه را به بیمارستان عیسی بن مریم تحویل داده‌ایم، و در حال آماده کردن آب میوه‌ها هستیم. ضمن اینکه همه نکات بهداشتی در این فرآیند رعایت می‌شود و مسئولان بیمارستان بر کار ما نظارت دارند، حتی پیشنهاد شد که در زیر زمین و قسمت آشپزخانه بیمارستان مستقر شویم و کار را در بیمارستان ادامه دهیم، اما هنوز این کار عملی نشده است.

وی با بیان اینکه بسته‌های تغذیه حدود ساعت ۷ شب آماده شده و ما ساعت ۸ به مسئول بیمارستان تحویل می‌دهیم، ادامه داد: قبل از اینکه بسته‌ها به دست کادر درمانی و بیماران در بیمارستان برسد، توسط مسئول بیمارستان بررسی می‌شود و همیشه تایید کرده اند که گروه مهر پویش نکات بهداشتی را به خوبی رعایت می کند.

کمک به مهر پویش از طریق فضای مجازی

وی در مورد تعداد فعالانی که به جمع مهر پویش پیوسته و فعالیت می‌کنند، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ نفر  از طریق فضای مجازی به صورت مالی به مهر پویش کمک می‌کنند و مجریان این طرح حدود ۲۰ تا ۳۰ نفر هستند که از اعضای زیر مجموعه اتحادیه فرش ماشینی و دوستان فعال در پویش همدلی هستند.

دبیر اتحادیه فرش ماشینی و تزئینات داخلی خاطرنشان کرد: تا ۳ یا ۴ روز آینده مهر پویش تنها طرح آبمیوه‌های طبیعی را اجرا می‌کند، اما بعد از آن به تهیه بسته‌های بهداشتی می‌پردازیم که شامل مواد ضد عفونی کننده، ماسک، دستکش و  مواردی از این قبیل است که در مناطقی که نیاز بیشتری احساس می‌شود توزیع خواهد شد.

همه اینها تنها بخش کوچکی از اقدامات خیرخواهانه مردم اصفهان است که دیده شده و از طریق رسانه ها بازتاب داده می شود، اما در این روزها برای مقابله با ویروس کرونا افراد و تشکل های بسیار زیادی آستین همت بالا زده و وارد عرصه مقابله با این ویروس شده اند که بسیاری از آن‌ها ناشناس در گوشه و کنار شهر مشغول فعالیت هستند، به این امید که با همت جمعی بتوان کرونا را شکست داد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.