تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 آبان 1400 - 22:46
105 بازدید
کد خبر : 85810

دانشجویان خارجی سفیران معرفی توانمندی ایران می شوند

دانشجویان خارجی سفیران معرفی توانمندی ایران می شوند

نخستین مرکز بین‌المللی نوآوری یاس با همت دانشگاه بین‌المللی اهل بیت طی مراسمی امروز آغاز به کار کرد. به گزارش ایسنا، مرکز بین‌المللی نوآوری یاس به همت دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف حمایت از زیست بوم کارآفرینی و ایجاد اشتغال و توانمندسازی دانشجویان مسلمان در اقتصاد دانش‌بنیان امروز طی مراسمی

دانشجویان خارجی سفیران معرفی توانمندی ایران می شوند

نخستین مرکز بین‌المللی نوآوری یاس با همت دانشگاه بین‌المللی اهل بیت طی مراسمی امروز آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، مرکز بین‌المللی نوآوری یاس به همت دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف حمایت از زیست بوم کارآفرینی و ایجاد اشتغال و توانمندسازی دانشجویان مسلمان در اقتصاد دانش‌بنیان امروز طی مراسمی افتتاح شد.

این مرکز تلاش دارد با جذب، سازماندهی، مدیریت و هم‌افزایی شتاب‌دهنده‌ها، استارتاپ‌ها، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های ماموریتی دانشگاه اهل بیت (ع) نقشی کلیدی در توانمندسازی و توسعه فرهنگی و اقتصادی مسلمانان جهان داشته باشد.

این مرکز نوآوری امکان حضور دانشجویان خارجی را در شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها فراهم می‌کند. این دانشجویان پس از تحصیل و کسب مهارت در مرکز نوآوری یاس می‌توانند مقدمات توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان و استقرار شعب شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی در کشورهای خود را ایجاد کنند. فضای کار اشتراکی و حضور شتاب دهنده‌ها از امکانات این مرکز است.

در این مراسم سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر اینکه باید فرهنگ بومی و ایرانی در محصولات دانش بنیان مشهود باشد، گفت: فرهنگ ۵ هزار ساله ایران باید در محصولات دانش بنیان و صادرات آنها مدنظر باشد تا این محصولات بتوانند معرف ایران و توانمندی های فرهنگی ما باشند.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه اهل بیت و خانه نوآوری یاس می‌توانند مرکزی باشد برای صادرات فناوری و کالاهای دانش بنیان ایرانی، یادآور شد: دانشجویان خارجی سفیران معرفی توانمندی کشور به جهان هستند.

ستاری با بیان اینکه قدرت کشورها در گرو قدرت یافتن شرکت های فناورانه است، گفت: اگر می خواهیم قدرت خود را تضمین کنیم باید توسعه شرکت های دانش بنیان را مدنظر داشته باشیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حامی همه تلاش های برای شکل گیری قدرتمند این حوزه است.

حجت الاسلام شیخ رضا رمضانی دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت هم در این مراسم، گفت: در حال حاضر مجمع با ۱۴۴ کشور در تعامل است و ۱۸ میلیون مخاطب دارد. توسعه روابط بین المللی مهم ترین هدف ما است.

وی همچنین بیان کرد: باید تلاش کنیم مهارت ها و توانمندی های ایران را با کمک دانشجویان خارجی به دیگر کشورها معرفی کنیم. این کار نیازمند حمایت های جدی است. «مرکز نوآوری یاس» ظرفیت بزرگی برای معرفی توانمندی های فناورانه ایران به دیگر کشورها است.

 

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.