در طرح کارآفرینی توان هفت، رقیب بخش خصوصی نمی شویم
ایسنا/اصفهان به گفته رئیس خانه جوان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، در طرح کارآفرینی توان هفت، بر روی گروه های خاص تمرکز کرده ایم و قرار نیست رقیب بخش خصوصی شویم و یا جای فنی وحرفه ای و آموزش پرورش را بگیریم و تنها می خواهیم بخشی از نیاز بازار را برطرف کنیم. فاطمه اکبرزاده
ایسنا/اصفهان به گفته رئیس خانه جوان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، در طرح کارآفرینی توان هفت، بر روی گروه های خاص تمرکز کرده ایم و قرار نیست رقیب بخش خصوصی شویم و یا جای فنی وحرفه ای و آموزش پرورش را بگیریم و تنها می خواهیم بخشی از نیاز بازار را برطرف کنیم.
فاطمه اکبرزاده امروز (چهارشنبه-۲۹ بهمن ماه) در نشست خبری تشریح پروژه “توان هفت” طرح آموزش یکصد هزار شهروند اصفهانی در حوزه کارآفرینی و توسعه کسب و کار همزمان با روز جهانی کارآفرینی، با بیان اینکه طرح کارآفرینی توان هفت، طرحی آرمانگرا است، توضیح داد: این طرح با نیت آموزش یکصد هزار شهروند اصفهانی ضربدر ۱۰۰ ساعت آموزش برای هر شهروند که در مجموع ۱۰ میلیون نفر آموزش می شود، طراحی شد.
وی گفت: از آنجایی که خانه جوان در سال های گذشته تنها مجموعه ای بوده که به موضوع کارآفرینی پرداخته است، اجرای طرح کارآفرینی توان هفت به این بخش واگذار شد.
وی با بیان اینکه تمام کسانی که در اکوسیستم کارآفرینی قرار دارند، نقش بسزایی در رشد اقتصادی شهر دارند، افزود: طرح توان هفت خاستگاهی برای آموزش شهروندان در این اکوسیستم است و در قدم دوم به عنوان پایگاهی برای شبکه سازی بین اجرای اکوسیستم در یک نهادی به عنوان شهرداری انتخاب می شوند.
به گزارش ایسنا، رئیس خانه جوان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه شورای سیاست گذاری این طرح از اساتید برتر شهر اصفهان انتخاب می شوند، تاکید کرد: اهداف پروژه طبق اهداف ۲۷ گانه شهروندی سازمان تفریحی و فرهنگی شهرداری است و با سه هدف اصلاح فرهنگ سرمایه گذاری و ترغیب شهروندان برای سرمایه گذاری در اقتصاد شهری، ارتقای اقتصاد فرهنگ و هنر و ارتقا کارآفرینی اجتماعی اجرا می شود.
وی گفت: نیت این پروژه در گام نخست آموزش یکصد هزار شهروند با هدف تامین نیروی انسانی توانمند بوده است.
اکبرزاده با بیان اینکه ارتقا سیستم اقتصادی و کارآفرینی در شهر در گرو تامین نیروی انسانی توانمند است، افزود: این نیروی انسانی محقق نمی شود مگر با آموزش و مهارت های حرفه ای، تا شرایط تسهیل یابد و اصفهان در اکوسیستم کارآفرینی و سرمایه گذاری برای کل کشور معرفی شود.
وی با اشاره به اولویت های این طرح، گفت: تقویت بانک محتوای آموزشی در حوزه کارآفرینی و توسعه کسب و کار، راه انداری باشگاه مشاورین کسب و کار و برگزاری رویدادهای شهری و تولید آموزش برای حمایت از اقشار کم برخوردار از جمله اولویت های این طرح است.
رئیس خانه جوان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان یکی از قالب های اجرایی طرح را وب سایت معرفی کرد و افزود: دومین قالب اجرایی رویدادهای شهری و سومین قالب آموزش به شکل آنلاین است.
وی تاکید کرد: تمام نهادهای دولتی، نیمه دولتی و غیر دولتی همکاران این طرح از ابتدا تاکنون بوده اند و شبکه سازی را با قدرت پیش می برند.
اکبرزاده افزود: برای اجرای این طرح ۳۰۰ ساعت محتوای آموزشی تهیه کرده و طی دو سال گذشته ۸۵ کارگاه آموزشی تخصصی در ۶ دسته برگزار شده اند، همچنین ۸۵۰۰ شهروند اصفهانی بین ۲ تا ۴۴ ساعت آموزش دیده اند، از سوی دیگر ۵۲ رویداد آموزشی و نشست تخصصی استارتاپ ویکند برگزار و در نمایشگاه های مختلف حضور داشته ایم و در راستای اجرای این طرح با کمک صنایع اردوها و بازدیدهای کارآفرینی برگزار کرده ایم.
وی با اشاره به مشارکت و حمایت از استارتاپ ها به عنوان یکی از اقدامات مهم در راستای این طرح، اظهار کرد: حدود ۱۲ استارتاپ به کمک خانه جوان کار خود را آغاز کردند و اکنون به صورت خودکفا کار می کنند.
رئیس خانه جوان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان طرح جامع کارآفرینی بر روی معلمان را از دیگر اقدامات طرح توان هفت عنوان کرد و گفت: از سال ۱۳۹۷ دوره های مختلف کارآفرینی برای ۳۰۰ نفر معلم و با بیش از ۱۰ هزار نفر ساعت در ۶ دسته و حوزه متفاوت آموزش دیدند که این طرح در نهایت منتج به طرح کارآفرینی مدیران شد.
وی با تاکید بر اینکه نیت شهرداری در اجرای طرح توان هفت خیر همگانی و آموزش به صورت تقریبا رایگان از یک دهم تا یک چهلم قیمت نسبت به بازار است، گفت: برای پایداری این پروژه به شبکه شهروندی اصفهان متصل شده است و همچنین بارگذاری شناسنامه های سایت در کتابخانه دیجیتال است که حتی با تغییر مدیریت شهری این طرح از بین نمی رود و مدیران با جدیت می توانند به سمت آموزش های هدفمند حرکت کنند.
اکبرزاده تاکید کرد: برای اجرای این پروژه از اساتید فیلتر شده دعوت می کنیم و مدل آموزش های ما کاربردی است.
وی گفت: تلاش طرح توان هفت، شناسایی خلا بازار و خلا آموزشی بازار است و در نهایت ایجاد یک نگرشی برای رشد آگاهی بخشی در توسعه کسب و کار در بین افراد از سنین کودکی تا بزرگسالی است.
به گفته رئیس خانه جوان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، در این طرح بر روی گروه های خاص تمرکز کرده ایم و قرار نیست رقیب بخش خصوصی شویم و یا جای فنی وحرفه ای و آموزش پرورش را بگیریم و تنها می خواهیم بخشی از نیاز بازار را برطرف کنیم.
رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان نیز در این نشست، اظهار کرد: طرح توان در اکوسیستم کارآفرینی با بررسی خلاهای موجود نسبت به ایجاد مراکز آموزشی در حوزه کارآفرینی اقدام کرده است.
صالح خشوعی با بیان اینکه این طرح در سال ۱۳۹۷ کلید خورد، افزود: ایده اولیه آن توسط رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان مطرح شد و شورای سیاست گذاری آن تشکیل شد و این کار به سازمان تفریحی و فرهنگی برای اجرا واگذار و در نهایت خانه جوان مجری این طرح شد.
رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، با بیان اینکه هدف اصلی این طرح آموزش است و در مراحل مختلفی این کار انجام می شود، گفت: مرحله نخست آموزش سفیران از دستگاه های مختلف همچون فنی و حرفه ای، آموزش و پرورش و … بود، مرحله دوم حمایت از گروه های فعال در اکوسسیتم های کارآفرینی شهر اصفهان و مرحله سوم که همراه با شیوع کرونا بود، برای اجرای این طرح در بستر فضای مجازی، سایت توان هفت را راه اندازی کردیم.
وی توضیح داد: در این سایت بحث تولید محتوای مجازی به صورت جدی انجام شد و در این سایت نزدیک ۸۰ دوره تعریف و برگزار شده و از سوی دیگر دوره های آنلاین در آن تعریف شده است.
خشوعی با تاکید بر اینکه در طرح توان هفت، توسعه کسب و کار را به آموزش های خود اضافه کردیم، گفت: چشم انداز این طرح این گونه بود که ۱۰ به توان هفت و یا ۱۰ میلیون نفر ساعت آموزش را به ۱۰۰ هزار شهروند ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته زیرساخت های این طرح مهیا شد، افزود: طی دو سال گذشته برای اجرای این طرح، حدود ۵۰ رویداد برگزار و حدود ۳۰۰ ساعت آموزشی بر روی سایت قرار گرفت و طی یک ماه گذشته پروژه توان هفت رسما کار خود را آغاز کرده است.
رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه اجرای این طرح، یک کار تیمی است، تصریح کرد: باید توجه داشت که موضوع کارآفرینی مغفول است و زیاد به آن پرداخته نشده بود، اما امروز سایت توان هفت به عنوان یک پروژه مهم در کشور برای توسعه کارآفرینی منحصر به فرد است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مباحث مهم در کارآفرینی، فرهنگ کارآفرینی است، تاکید کرد: به طور قطع با تغییر مدیریت شورای شهر و شهرداری این طرح کنار گذاشته نمی شود، چرا که اجرای آن جزو برنامه های کشور است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰