رزمایش نظامی آمریکا و مراکش در برابر چشمان زیردریایی “سیاه چاله” روسیه
نظارت دو جانبه ای بین زیردریایی روسیه و نیروی دریایی آمریکا و مراکش در غرب تنگه جبل طارق در حین رزمایشهای مراکش و آمریکا انجام گرفت که مربوط به نظارت بر زیردریایی بود. به گزارش ایسنا، روزنامه القدس العربی به نقل از یک روزنامه پرتغالی نوشت، زیردریایی معروف روسیه به نام “سیاه چاله” از نزدیکی
نظارت دو جانبه ای بین زیردریایی روسیه و نیروی دریایی آمریکا و مراکش در غرب تنگه جبل طارق در حین رزمایشهای مراکش و آمریکا انجام گرفت که مربوط به نظارت بر زیردریایی بود.
به گزارش ایسنا، روزنامه القدس العربی به نقل از یک روزنامه پرتغالی نوشت، زیردریایی معروف روسیه به نام “سیاه چاله” از نزدیکی سواحل پرتغال در مسیرش به سمت دریای مدیترانه عبور کرد. نیروی دریایی پرتغال این زیردریایی روسیه را زیر نظر گرفت همانطور که این زیردریایی از سوی اسپانیا، فرانسه، انگلیس، آلمان و کشورهای دیگر اروپایی که از سواحل شان عبور کرد، زیر نظر گرفته شد.
همچنین این زیردریایی از دور از سوی کشتی نجات روسیه به نام نیکولای مورو مورد همراهی قرار گرفت.
مساله مربوطه به مسیر دریایی است که کشتیهای جنگی روسیه عادت به عبور از طریق آن از دریای شمال به سمت تنگه جبل طارق و سپس خلیج فارس دارند. نیروی دریایی روسیه سطح تحرکات کشتیها و زیردریاییهایش را افزایش داده از جمله طی ژانویه زمانی که زیردریایی مانورهایی در چند کیلومتری ساحل فرانسه از دریای مانش در نزدیکی منطقه “با دو کالی” انجام داد.
به نظر میرسد زیردریایی روسیه برنامهریزی کرده همزمان با مانورهای نظامی آمریکا و مراکش از منطقه تنگه جبل طارق عبور کند و حتی در جنوب غرب تنگه جبل طارق بیش از حد معمول بماند.
به لحاظ عملی به نظر میرسد وجود زیردریایی روسیه سیاه چاله در منطقه نزدیک به صحنه رزمایش نظامی که در جنوب کشور مراکش و شمال جزایر قناری انجام گرفت تحریکآمیز باشد زیرا در چارچوب جاسوسی و نظارت علنی وارد میشود. به تبع نظارت روسیه بر مانورها با رهگیری تماسها با نظارت چند جانبه اسپانیا، مراکش، آمریکا بر زیردریایی روسیه مواجه میشود و به زودی تا رسیدن به سواحل سوریه تحت نظارت نیروی دریایی فرانسه، ایتالیا ویونان نیز قرار خواهد گرفت.
اخیرا جنوب مراکش شاهد رزمایش دریایی آمریکا و نیروی هوایی و دریایی مراکش بود در این رزمایش ناو هواپیمابر آیزنهاور به همراه کشتیها و زیردریاییهایی حضور داشتند.
فعالیت دریایی روسیه در سالهای اخیر در منطقه جبل طارق و سواحل اروپا افزایش یافته است. این مساله در نتیجه حضور نظامی روسیه در مدیترانه به دلیل بحران سوریه است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰