تاریخ انتشار : شنبه 22 آبان 1400 - 1:49
159 بازدید
کد خبر : 87514

رشد ۳.۳ درصدی سالانه تولید در زنجان

رشد ۳.۳ درصدی سالانه تولید در زنجان

ایسنا/زنجان مدیر مرکز آموزش، پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: در بازه زمانی سال ۹۱ تا ۹۷، رشد متوسط سالانه تولید در استان زنجان ۳.۳ درصد بود. خلیل قاسملو ظهر امروز ( ۲۲ تیر ماه) در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان زنجان، اظهار کرد: به تغییر کمی هر متغییر در یک

رشد ۳.۳ درصدی سالانه تولید در زنجان

ایسنا/زنجان مدیر مرکز آموزش، پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: در بازه زمانی سال ۹۱ تا ۹۷، رشد متوسط سالانه تولید در استان زنجان ۳.۳ درصد بود.

خلیل قاسملو ظهر امروز ( ۲۲ تیر ماه) در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان زنجان، اظهار کرد: به تغییر کمی هر متغییر در یک دوره زمانی معین، رشد گفته می‌شود. رشد، افزایش بلندمدت ظرفیت تولید به منظور افزایش عرضه کل کالاها و خدمات، برای تامین نیازهای جمعیت است؛ در واقع رشد اقتصادی هر کشور بیان‌گر رشد مداوم تولید است که در اغب موارد افزایش جمعیت و یا معمولا با تغییرات زیربنایی همراه است.

وی افزود: به یقین می‌توان گفت که هیچ نظام اقتصادی در طول تاریخ سامان‌ نیافته مگر آنکه رشد اقتصادی، آبادانی همه بخش‌های اقتصادی آن برای تولیدات بیشتر از اهداف آن باشد. براساس آمار اعلامی، بالاترین رشد اقتصادی در سال ۹۰ تا ۹۷ در کشور مربوط به استان بوشهر است.

این مسئول ادامه داد: براساس آمار اعلامی در بازه زمانی سال ۹۱ تا ۹۷، رشد متوسط سالانه تولید در استان زنجان ۳.۳ درصد بود که در نهایت این رشد تولید در سال ۹۷، به ۱۰.۰۳ درصد رسیده است، همچنین افزایش تولید در سال ۹۷ نسبت به ۹۰، ۲۵.۷ درصد بوده است. پایین‌ترین نرخ رشد اقتصادی استان نیز با ۹۵‌ صدم درصد مربوط به سال ۹۲ است.

مدیر مرکز آموزش، پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان تصریح کرد: سهم استان زنجان در تولید کشور از رتبه ۲۸ به ۲۵ در فاصله سال‌های ۹۱ تا ۹۷ ارتقا یافته است که این افزایش تولید در معیشت و اقتصاد استان، افزایش یافته است.

قاسملو یادآور شد: فعالیت‌های مالی و بیمه، اطلاعات و ارتباطات و تامین برق، گاز، بخار و تهویه هوا بیشترین رشد را در بخش تولید در کشور داشتند و در استان زنجان نیز صنعت، کشاورزی، شکار، جنگل‌داری و ماهی‌گیری، فعالیت خدماتی مربوط به تامین مکان، غذا و آموزش بیشترین مزیت نسبی را در تولید در بازه زمانی بین سال‌های ۹۱ تا ۹۷ داشت.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.