رفع مشکل اقتصادی استان یزد با اشتغالزایی فارغ التحصیلان
ایسنا/یزد استاندار یزد با تاکید بر این موضوع که رفع مشکلات اقتصادی یزد با اشتغالزایی فارغالتحصیلان ممکن است، در این خصوص به ظرفیتهای ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت اشاره کرد. «محمدعلی طالبی» در نشست اقتصاد مقاومتی که امروز چهارشنبه در استانداری یزد برگزار شد، با بیان این که بنیاد برکت اقدامات خوبی را آغاز
ایسنا/یزد استاندار یزد با تاکید بر این موضوع که رفع مشکلات اقتصادی یزد با اشتغالزایی فارغالتحصیلان ممکن است، در این خصوص به ظرفیتهای ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت اشاره کرد.
«محمدعلی طالبی» در نشست اقتصاد مقاومتی که امروز چهارشنبه در استانداری یزد برگزار شد، با بیان این که بنیاد برکت اقدامات خوبی را آغاز کرده است، گفت: این بنیاد در خصوص کارآفرینی در شهرستانهای محروم، اقدامات و فعالیتهایی انجام داده و حمایتهای خوبی داشته است.
وی با بیان این که طرحهای دانش بنیان نیز قرار است توسط بنیاد برکت حمایت شود، گفت: راه حل رفع مشکل اقتصادی یزد باید به گونهای باشد که بتواند مشکل اشتغال فارغالتحصیلان را حل کند.
وی افزود: ایجاد اشتغال مسئله سختی نیست اما برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی باید اقدام کنیم.
طالبی با اشاره به این که در بخش اشتغال مشاغلی مانند گلخانه نمیتواند مسئله اقتصاد استان را رفع کند، گفت: در حالی در این حوزه صاحب جایگاه کشوری هستیم، اما اتفاق خاصی در حوزه اشتغال نیفتاده و با اشتغال نیروهای غیربومی و اتباع بیگانه در این بخش مواجه شدیم که تبعات اجتماعی و امنیتی را به رغم ارزش افزوده آن برای استان به دنبال دارد.
به گفته وی، در خصوص اشتغال باید جهتگیری به سمت اشتغال برای فارغالتحصیلان با محوریت حوزه نوآوری و مسائلی مانند پوشاک و دیگر حوزهها برود و امیدوار هستیم دستگاهها بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
استاندار با اشاره به این که یزد در طول سالهای گذشته از ظرفیت ستاد اجرایی و بنیاد برکت استفاده نکرده است، گفت: این توجه و عنایت از طرف مسئولان ارشد در سالهای قبل نبوده اما طی جلساتی با مدیران ردههای گوناگون و سایر نهادهای مالی بزرگ کشور در دوره مدیریت خود داشتم، پای بنیاد برکت باز شد.
وی در بخش دیگر سخنانش در خصوص مسائل مربوط به ماشینسازی و تولید قطعات، تصریح کرد: در طی گذشت حدود سه دهه و با وجود چشم انداز توسعه این صنعت، هنوز شاهد راه اندازی آن در استان نیستیم و یکی از علل آن نیاز استان به ورق است که با وجود تولید کنستانتره و سنگ آهن در استان هنوز موفق به داشتن این صنعت نشدهایم.
طالبی به تولید ورق در استان به عنوان حلقه گمشده فولاد استان اشاره کرد و گفت: در حوزه قطعهسازی و ماشین سازی از گذشته حمایتی صورت گرفته هرچند برخی از انتظارات هم عجیب هستند.
وی افزود: در زمینه تامین زمین مربوط به ایجاد این واحد صنعتی مشکلی با ایجاد شهرکی مستقل یا شهرک تخصصی غیردولتی وجود ندارد ولی در عین حال ظرفیتهایی که در شهرکهای صنعتی استان داریم نیز آماده همکاری در تامین زمین برای این بخش هستند.
استاندار در پایان توانمندی فنی و تکنولوژی و نیروی ماهر برای ایاد این بخش در استان را موجود دانست و گفت: هیچ کمبودی در این باره وجود دارد ولی باید نیازسنجی شود و امکانات و حمایتهای مورد نیاز اعلام گردد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰