روزانه ١۵٠ تن روغن در فارس کمبود داریم
ایسنا/فارس رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس اعلام کرد که علیرغم تلاشها برای تامین روغن مورد نیاز و با توجه به سهمیه تخصیصی، همچنان روزانه بیش از ۱۵۰ تن روغن در فارس کمبود وجود دارد. حمیدرضا ایزدی پنجشنبه ١۴ اسفند در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان فارس که با حضور مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف
ایسنا/فارس رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس اعلام کرد که علیرغم تلاشها برای تامین روغن مورد نیاز و با توجه به سهمیه تخصیصی، همچنان روزانه بیش از ۱۵۰ تن روغن در فارس کمبود وجود دارد.
حمیدرضا ایزدی پنجشنبه ١۴ اسفند در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان فارس که با حضور مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان برگزار شد، گفت: روزانه ٢٨٠ تن روغن در فارس نیاز داریم و با توجه به سهمیه روغن تخصیصی به استان و تلاشی که برای تامین این کلا از مبادی مختلف و مازاد بر سهمیه انجام شده است، کمبود همچنان وجود دارد.
ایزدی خاطرنشان کرد: اکنون روزانه بیش از ١٠٠ تا ١٢٠ تن روغن وارد استان فارس میشود که این عدد با توجه به میزان مصرف سرانه، کمبود ۱۵۰ تا ۱۶۰ تن در هر روز را نشان میدهد.
رئیس سازمان صمت فارس گفت: سرانه مصرف روغن در فارس حدود ٢٠ کیلوگرم در سال است که با توجه به جمعت استان، سالانه بیش از ١٠٠ هزار تن روغن و هر ماه به حدود ۸۴۰۰ تن روغن برای پاسخگویی به تقاضای موجود، نیاز است.
ایزدی یادآور شد که از آبان تا پایان امسال، حدود ۱۲ هزار تن روغن سهمیهای به استان فارس اختصاص داده شده است.
او با بیان اینکه تلاش کردیم تا از مبادی مختلف تقریبا دو برابر سهمیهای که به فارس اختصاص داده شده را جذب کنیم، افزود: مقدار نیاز فارس به روغن از ابتدای آبانماه تا پایان سال حدود ۴٢ هزار و ١٠٠ تن و کسری ما در تامین روغن ١٨ هزار تن است و این مهم موجب شده شاهد کمبود روغن نسبت به سهمیه تعیین شده و جمعیت فارس باشیم.
رئیس سازمان صمت فارس همچنین گفت: امروز عملیات اجرایی طرح حابجایی روغن نرگس شیراز با سرمایهگذاری ١٧ هزار میلیارد ریالی و اشتغالزایی حدود ۱۰۰۰ نفری و ظرفیت تولید ١۵٠ هزار تن در روز آغاز شد.
ایزدی ادامه داد: با توجه به کمبود روغن در فارس تلاش کردیم که با پیگیری یکسری از مشکلات این کارخانه را حل و نسبت به احیای خط تولید روغن خانگی اقدام کنیم.
به گفته ایزدی، با توجه به فرسوده بودن ماشین آلات و مسائل دیگر، این کارخانه تقریبا ٢٠ تا ٣٠ تن از نیاز روزانه استان را که بسیار اندک است، رفع میکند.
او همچنین با اشاره به جمعیت بیش از ۵ میلیون نفری استان در خصوص سرانه مصرف برنج نیز گفت: سرانه مصرف سالانه برنج در این استان ٣۴ کیلوگرم و نیاز کل فارس، ١٧١ هزار و ٧٣۴ تن است
ایزدی خاطرنشان کرد که سهمیه اختصاصی برنج برای استان فارس تقریبا ١٣ هزار تن تعیین شده که حدود ٧.۶ درصد نیاز کل استان به این کالای اساسی را شامل میشود.
او خاطرنشان کرد: در بحث شکر نیز نیاز استان ١۴١ هزار ۴۲۸ تن بوده اما ٢٩ هزار و ٣٩٨ تن تخصیص داده شده است؛ بدین معنا که این سهمیه تنها ٢٠.٨ درصد واقعی نیاز ما را پوشش داده است.در بحث مرغ نیز نیاز فارس١۴١ هزار و ۴٢٨ تن است که سهمیه اختصاصی تنظیم بازار به استان ۵ هزار و ۴١۵ تن بوده که تنها ٣.٨ درصد نیاز واقعی ما را پوشش داده است.
ایزدی ادمه داد: در بحث گوشت قرمز نیز ۵۵ هزار و ۵۶١ تن نیاز استان است و سهمیه اختصاصی یکهزار و ١٨۶ تن بوده که تنها درصد یک درصد نسبت به سهمیه واقعی نیاز استان را تامین کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ١٨۵ هزار و ۴٨٨ بازرسی در استان انجام شده است، میزان پرونده تخلفات تشکیل شده را ۱۶ هزار و ٧٣۵ پرونده به ارزش ١۴٢ میلیارد تومان اعلام کرد.
ایزدی عنوان کرد: در بخش بازرسی اصناف مبنی بر نظارت قیمت مرغ گرم نیز ۴۵۰۰ پرونده با ارزش ریالی هشت میلیارد و ٨۴٣ میلیون ریال تشکیل شده است.در بحث تخم مرغ نیز ٣٨٠٠ بازرسی با تشکیل ٢٠٠ میلیارد تومان پرونده انجام شده است.
او همچنین با بیان اینکه فارس با ٣۶ شهرستان از استانهای پهناور کشور محسوب میشود و به همین دلیل نظارت بر بازارهای آن بسیار سخت و مشکل است، افزود: اکنون در ٢٩ شهرستان فارس اتاق اصناف شکل گرفته است.
ایزدی تعداد اتحادیه صنفی و کل پروانه کسب صادر شده برای واحدهای صنفی فارس را به ترتیب ۵۲۶ و ۱۵۸ هزار و۶۷۹ پروانه کسب اعلام کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس به اقدامات کارگروه تنظیم بازار هم اشاره و خاطرنشان کرد که امسال ٣٩٠ مصوبه در این کارگروه مصوب شده است.
معاون امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه خواستار واقعی شدن قیمت برخی اقلام از جمله مرغ، سیمان و نان شد و گفت: متاسفانه قیمت فعلی این اقلام واقعی نیست.
ظفر افشون همچنین خطاب به مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان عنوان کرد که اجازه قیمت گذاری به برخی اقلام به صورت منطقهای به استانها داده شود.
افشون اضافه کرد: با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان قرار داریم، ضرورت دارد که تامین اقلام استراتژیک مصرف خانوار در این استان به صورت ویژه دیده شود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰