«سرمایه اجتماعی و توسعه اقتصادی» در بازار کتاب
کتاب «سرمایه اجتماعی و توسعه اقتصادی» نوشته پاتریک فرانکوئیس با ترجمه محسن رنانی و رزیتا مویدفر منتشر شد. به گزارش ایسنا، این کتاب در ۲۱۴ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۴۲هزار تومان توسط موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی منتشر شده است. در نوشته پشت جلد کتاب «سرمایه اجتماعی و توسعه اقتصادی»
کتاب «سرمایه اجتماعی و توسعه اقتصادی» نوشته پاتریک فرانکوئیس با ترجمه محسن رنانی و رزیتا مویدفر منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این کتاب در ۲۱۴ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۴۲هزار تومان توسط موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب «سرمایه اجتماعی و توسعه اقتصادی» آمده است: ماموریت این کتاب تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با فنآفرینی است. و البته فنآفرین را بهعنوان مدیر خطشکن توسعه میبیند. یعنی نوسازی (مدرنیزاسیون) که یکی از مراحل مقدماتی توسعه است زمانی پیدرپی میتواند گسترش یابد و بخشهای تازهتر و نوتر زندگی را در برگیرد که بهطور متوالی در فناوری، فنآفرینی رخ دهد و فناوریهای جدیدی وارد عرصههای تازهای از زندگی شوند.
برای آنکه نیروهای خلاق و فنآفرین دست به فنآفرینی بزنند ما نیازمند ثبات و پایینبودن نااطمینانی هستیم، و سرمایه اجتماعی یکی از اصلیترین منابع کاهش نااطمینانی در هر جامعهای است. در اینجا حلقه اصلی فنآفرینی و سرمایه اجتماعی شکل میگیرد؛ سرمایه اجتماعی رفتارهای انسانها و آینده را پیشبینیپذیر، فعالیتهای اقتصادی را امیدبخش، و ارتباطات، تعاملات و مبادلات را لذتبخش میکند. و هرچه سرمایه اجتماعی کاهش یابد نهتنها دلپذیری فعالیتها کم میشود، بلکه خطر فریب خوردن و از دست دادن فرصتها و تعرض به حقوق مالکیت افزایش مییابد. و البته هرچه در جامعهای سیاست بیثباتتر، قانون بیحرمتتر، اخلاق شکنندهتر، سنتها تخریبشدهتر، سیاستمداران فریبکارتر، فساد گستردهتر، و شفافیت کمتر باشد، سرمایه اجتماعی پایینتر خواهد بود و چنین میشود که در جامعهای با چنین ویژگیهایی اصولا فنآفرین شکل نمیگیرد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰