شهر صدرا به مرحله نیمه نهایی انتخاب پایتخت کتاب ایران رسید
ایسنا/فارس شهردار صدرا گفت: شهر صدرا در بین ۱۹۱ شهر داوطلب و شرکت کننده از سراسر کشور به مرحله نیمهنهایی هفتمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران راه یافت. بهزاد پرنیان گفت: فراخوان هفتمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران در زمستان ۱۳۹۹ از سوی دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت
ایسنا/فارس شهردار صدرا گفت: شهر صدرا در بین ۱۹۱ شهر داوطلب و شرکت کننده از سراسر کشور به مرحله نیمهنهایی هفتمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران راه یافت.
بهزاد پرنیان گفت: فراخوان هفتمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران در زمستان ۱۳۹۹ از سوی دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب اعلام شد که شهر صدرا به عنوان نامزد این دوره خود را معرفی و با انعقاد تفاهم نامه با مدیر کل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، اقدامات خود را آغاز کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از شهرداری صدرا، او با اشاره به فعالیتهای انجام شده در خصوص جشنواره پایتختی کتاب در شهر صدرا، افزود: در حقیقت فرهنگ کتابخوانی حرکتی فراتر از یک مهارت عادی است و در شرایط فعلی جامعه و ضرورت بالندگی هر چه بیشتر انقلاب اسلامی و جامعه دینی و از طرفی در مسیر حرکت به سمت برپایی تمدن نوین اسلامی و با توجه به پتانسیل موجود در شهر صدرا و تعدد فرهنگهای گوناگون در شهر، ترویج و ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی ضرورتی انکارناپذیر است.
شهردار صدرا اضافه کرد: از این رو سازمان فرهنگی شهرداری مامور برنامه ریزی حوزه کتاب شد تا توسعه و ترویج کتاب و فرهنگ کتابخوانی، پیوست تمام فعالیتهای فرهنگی، خدماتی و حتی عمرانی شود که در مدت کمتر از یکسال، اقدام متعدد، متنوع و فراگیری اجرا شد و در حال اجراست.
پرنیان خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات متعدد کتابخوانی، راهاندازی کتابخانههای محلهای، چاپ و انتشار کتاب، چاپ کتابهای یک صفحهای، طراحی ساخت کافه کتاب، حمایت از هر برنامه کتابخوانی در شهر صدرا، تشکیل شورای سیاستگذاری کتاب و.. از اقدامات انجام شده در شهر است.
او اضافه کرد: برنامه ریزی برای فعالیتهای آتی باعث شد شهر صدرا از بین ۱۹۱ شهر به همراه یک شهر دیگر استان، به عنوان نماینده استان فارس به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کند.
شهردار صدرا تاکید کرد: با ترویج و گسترش کتاب و کتابخوانی می توان علاوه بر دستیابی به دستاوردهای نوین بشری در زمینه دانش و فرهنگ و پیشینه اندیشهها، عقاید و تجلیات فکری و خلاق بزرگان فکر و اندیشه به سفارشها و توصیههای دینی و اسلامی که در آنها کتاب و کتابخوانی جایگاه بالا دارد، عمل کرد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰