تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 دی 1400 - 17:15
49 بازدید
کد خبر : 180772

ضرورت تشکیل گروه‌های پژوهشی هدفمند توسط اساتید دانشگاه ها

ضرورت تشکیل گروه‌های پژوهشی هدفمند توسط اساتید دانشگاه ها

وزیر علوم بر ضرورت تشکیل گروه‌های پژوهشی هدفمند و برنامه‌محور توسط اساتید دانشگاه ها به منظور حل مسائل و مشکلات جامعه تاکید کرد و گفت:پیشبرد چنین برنامه‌هایی‌، هم انگیزه و اراده محیط‌های دانشگاهی و پژوهشی، و هم حمایت های ملی را می‌طلبد. به گزارش ایسنا،  دکتر منصور غلامی در آیین بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و

ضرورت تشکیل گروه‌های پژوهشی هدفمند توسط اساتید دانشگاه ها

وزیر علوم بر ضرورت تشکیل گروه‌های پژوهشی هدفمند و برنامه‌محور توسط اساتید دانشگاه ها به منظور حل مسائل و مشکلات جامعه تاکید کرد و گفت:پیشبرد چنین برنامه‌هایی‌، هم انگیزه و اراده محیط‌های دانشگاهی و پژوهشی، و هم حمایت های ملی را می‌طلبد.

به گزارش ایسنا،  دکتر منصور غلامی در آیین بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به مجموعه فعالیت‌های تاثیرگذار دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور، اظهار کرد: امروز کشور ما از جمله کشورهای صاحب نام و موقعیت در حوزه علم و پژوهش در سطح جهان است و بر اساس رتبه‌بندی‌های سالیانه بین‌المللی در خصوص عملکرد مراکز علمی کشورهای مختلف، از جایگاه خوبی برخوردار هستیم.

وزیر علوم با بیان اینکه آثار توفیقات علمی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی باید در سطح جامعه نمود داشته باشد، افزود: این رویکردی است که قریب به اتفاق دانشگاه‌های کشور در این مسیر حرکت می‌کنند. البته دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برای دستیابی به موفقیت در این راه، باید برای خود مأموریت تعریف کنند و برای حضور خود در هر نقطه از کشور دلیل و برای تحقق اهدافشان، برنامه داشته باشند.

وی در ادامه گفت: اساتید دانشگاه‌ها در کنار فعالیت‌های علمی برتر، با تشکیل گروه‌های پژوهشی هدفمند و برنامه‌محور، به سمت حل مسائل و مشکلات جامعه حرکت کنند که البته پیشبرد چنین برنامه‌هایی‌، هم انگیزه و اراده محیط‌های دانشگاهی و پژوهشی، و هم حمایت های ملی را می‌طلبد.

غلامی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد حضور تعداد قابل توجهی از اساتید ایرانی در میان چهره‌های شناخته شده و تأثیرگذار علمی جهان هستیم، افزود: این مهم یکی از دستاوردهای قابل تأمل و مهم آموزش عالی کشور، طی ۴۲ سال بالندگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

وزیر علوم افزود: جای بسی خوشبختی است که امروز دانش‌آموختگان و اساتید ما در قالب مراکز رشد، مراکز شتاب دهنده، واحدهای فناور، پارک‌های علم و فناوری در حال سرعت بخشیدن به حرکت در مسیر دانشگاه جامعه محور هستند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم؛ در این آیین وزیر علوم، ساختمان‌های شماره ۲ مرکز علوم شناختی دانشگاه علامه طباطبایی، پژوهشکده مطالعات و سیاستگذاری اجتماعی، پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی، پژوهشگاه تحول علوم انسانی و پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات این دانشگاه را افتتاح کرد.

همچنین کلینیک حقوقی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، مرکز چین‌شناسی، اولین شتاب‌دهنده جامع علوم انسانی کشور (فلامینگو) و مجتمع آموزشی اقامتی شهید مهدیه و مرکز یادگیری واحدهای الکترونیکی (آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان) این دانشگاه نیز با حضور وزیر علوم به صورت آنلاین افتتاح شدند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.