طراحی اپلیکیشنی برای کاهش شیوع کروناویروس در انگلستان
ایسنا/خراسان رضوی بیش از ۶۶۰۰مورد ابتلا به کروناویروس و ۳۰۰ مرگ در انگلستان تایید شده و این آمار بیانگر رشد سریع این همهگیری در انگلستان است، به همین دلیل دولت قرنطینه سههفتهای اعلام کرده و افراد فقط برای خرید مواد غذایی اجازه خروج از منزل دارند. به گزارش ساینس، کالج دانشگاه لندن اپلیکیشنی برای شناسایی علائم
ایسنا/خراسان رضوی بیش از ۶۶۰۰مورد ابتلا به کروناویروس و ۳۰۰ مرگ در انگلستان تایید شده و این آمار بیانگر رشد سریع این همهگیری در انگلستان است، به همین دلیل دولت قرنطینه سههفتهای اعلام کرده و افراد فقط برای خرید مواد غذایی اجازه خروج از منزل دارند.
به گزارش ساینس، کالج دانشگاه لندن اپلیکیشنی برای شناسایی علائم مرتبط با بیماری کووید-۱۹ طراحی کرده تا افراد خود اظهاری سلامت روزانه داشته باشند. این اپلیکیشن به محققان کمک میکند تا شیوع این بیماری را در مناطق مختلف شناسایی کرده و مناطق پرخطر و افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند را زودتر بیابند.
در این اپلیکیشن اطلاعات روزانه مانند دمای بدن، خستگی، و نشانههای بیماری ثبت میشود و از افراد مشکوک در منزل آزمایش کووید-۱۹ گرفته میشود.این آزمایش در ابتدا بر روی ۵۰۰۰ دوقلو و خانواده آنان مورد آزمایش قرارگرفته تا با مقایسه دوقلوهای ژنتیکی همسان و دوقلوهای غیرهمسان، تأثیر ژنها و عوامل محیطی مانند رژیم غذایی، سبک زندگی، بیماریهای قبلی و عفونتها و میکروبهای موجود در روده بررسی شوند و برای تحقیقات آینده مورداستفاده قرار گیرند.
با این اپلیکیشن افراد میتوانند علائم کروناویروس خفیف را از سرماخوردگی و حساسیت فصلی تشخیص دهند و قرنطینه خانگی در صورت ابتلا به کووید-۱۹ داشته باشند.
پروفسور تیم اسپکتور گفت: “این شیوع بیماری موجب نگرانی همه شده است. دوقلوهای مشارکتکننده در این تحقیق بسیار متعهد هستند و با جزئیات بیسابقهای موردمطالعه قرار گرفتند تا بتوانیم پاسخهای اساسی برای پشتیبانی از مبارزه جهانی علیه کووید-۱۹ ارائه دهیم.”
این برنامه نظارت، رایگان و با همکاری کالج کینگ و شرکت علوم اطلاعات بهداشتی ZOE تهیهشده است و در دسترس کارکنان بهداشتی و عموم مردم که مایل به مشارکت در تحقیق هستند، قرارگرفته است. البته در کنار این تحقیقات از دیگر مطالعات گسترده در انگلستان و ایالاتمتحده نیز استفاده خواهد شد.
برنامههای مشابه دیگری نیز در بسیاری از کشورها بهعنوان روشی برای مقابله با شیوع بیماری کروناویروس استفاده میشود. بهعنوانمثال ، کره جنوبی برنامهای ایجاد کرده که افراد در قرنطینه خانگی بتوانند با کارفرمایان خود ارتباط برقرار کنند و از عملکرد آنان مطلع شوند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰