ظرفیت پذیرش مقطع دکتری رشته “سلامت در حوادث و بلایا”، مشخص شد
هیات بورد تخصصی رشته سلامت در حوادث و بلایا، با برگزاری آخرین نشست سال ۹۹ بصورت مجازی و حضوری، ظرفیت پذیرش سال آینده همه دانشگاه های کشور در مقطع دکتری این رشته را به تعداد سه نفر (دو نفر روزانه و یک نفر پردیس) به تصویب رساند. به گزارش ایسنا، این نشست هیات بورد، با شرکت دکتر حمیدرضا
هیات بورد تخصصی رشته سلامت در حوادث و بلایا، با برگزاری آخرین نشست سال ۹۹ بصورت مجازی و حضوری، ظرفیت پذیرش سال آینده همه دانشگاه های کشور در مقطع دکتری این رشته را به تعداد سه نفر (دو نفر روزانه و یک نفر پردیس) به تصویب رساند.
به گزارش ایسنا، این نشست هیات بورد، با شرکت دکتر حمیدرضا خانکه دبیر بورد و سه تن از اعضا بصورت حضوری در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با شرکت مجازی بقیه اعضای بورد برگزار شد.
اعضای هیات بورد تخصصی، ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری برای سال آینده در همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور که دارای این رشته می باشند را بطور یکسان، سه نفر در هر دانشگاه اعلام کرده و یکی از دلایل کاهش این ظرفیت را امکان هزینه کرد بیشتر جهت ارتقای کیفیت آموزش ها بجای توجه به کمیت ذکر کردند.
دکتر حمیدرضا خانکه دبیر هیات بورد تخصصی رشته سلامت در حوادث و بلایا طی سخنانی در مورد پذیرش دانشجو برای مقطع کارشناسی ارشد این رشته نیز گفت: به رغم تصویب این مقطع برای رشته سلامت در حوادث و بلایا، امکان پذیرش آن برای سال جاری تحصیلی وجود ندارد و از سال آینده با موافقت وزارت بهداشت، می توان نسبت به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کرد.
هیات بورد سپس وارد دستور کار نشست شد که در مورد تهیه بانک سئوال برای آزمون های این رشته، گزارشی از چگونگی طراحی سئوال ها و تهیه بانک سئوال، توسط یکی از اعضا ارائه شد، و در این خصوص، بر طراحی سئوال های بخش ” سلامت در ترافیک ” و همچنین، ” پدافند ” با همکاری چند تن از اعضای بورد و اساتید مربوطه، تاکید شد.
ارائه گزارش اعتبارسنجی برخی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور که رشته سلامت در حوادث و بلایا را دارند نیز بخشی از مباحث این جلسه را به خود اختصاص داد، ضمن آنکه اعلام شد، وزارت بهداشت برنامه جدیدی را با دستورالعمل های مربوطه برای اعتبارسنجی دانشگاه های دارای این رشته، ارائه خواهد داد.
در این نشست همچنین، برنامه پیش بینی شده برای ارزیابی درونی دانشگاه ها و بازدیدهای اعضای هیات بورد از دانشگاه های کشور و ارزیابی بیرونی آنها اعلام شد که با تغییرات جزئی براساس نظر جمع، از فروردین ماه سال آینده آغاز می شود.
دکتر خانکه دبیر هیات بورد سپس موضوع ” آینده پژوهی ” را مطرح و نظر جمع اعضای بورد را نسبت به چگونگی هدایت رساله ها به سمت آینده پژوهی، جویا شد.
وی با توجه به پیشنهاد اعضا برای برگزاری کارگاهی بصورت وبینار جهت طرح مباحث مربوط به آینده پژوهی سلامت در حوادث، و تجربه برخی از دانشگاه ها نسبت به این موضوع، از اعضای بورد در دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، کرمان و اصفهان خواست تا برای برگزاری این کارگاه، برنامه ریزی کنند.
موضوع دیگر مطرح شده در این نشست، تغییر نام رشته سلامت در حوادث و بلایا بود که مورد تبادل نظر اعضا قرار گرفت و با توجه به ” سوابق نامگذاری این رشته در بدو تاسیس، رویکرد سلامت در نام فعلی، و جایگاه این رشته در داخل و خارج از کشور”، اظهار نظر نهایی در این خصوص، موکول به بررسی های دقیق تر بلحاظ علمی و تخصصی و فرهنگ ایرانی و اسلامی شد.
” تهیه درسنامه سلامت در حوادث و بلایا ” و ” تهیه مجموعه ای تحقیقی به عنوان منبع درسی از رساله های دکتری “، دیگر موضوعات مورد تبادل نظر در این نشست بود.
دکتر خانکه دبیرهیات بورد با اشاره به چاپ بسیاری از رساله های ارزشمند دکتری رشته سلامت در حوادث و بلایا در ژورنال های خارجی و کاربرد آنها در مدیریت بحران، چاپ مجموعه ای تحقیقی از این رساله ها که فهرست آنها آماده شده را در برنامه سال آینده هیات بورد قرار داد.
وی در پایان این نشست، با اشاره به دستاوردهای یک سال گذشته هیات بورد تخصصی رشته سلامت در حوادث و بلایا، تصویب مقطع کارشناسی ارشد و دو واحد درسی مدیریت بحران در همه رشته های مرتبط را از آن جمله ذکر کرد.
دکتر خانکه ضمن تشکر از همه اعضای بورد برای زحماتی که طی یک سال گذشته و در شرایط کرونایی، متقبل شدند و همراهی و همدلی در جهت پیشبرد اهداف نظام سلامت در این بخش، آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه اعضا در سال جدید کرد.
به گزارش وبدا، اعضا نیز بصورت جداگانه برای همکاران خود در این مجموعه، آرزوی سلامتی و خیر و برکت در سال جدید را داشتند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰