مراسم تجلیل از خادمان قرآن کریم (دوره‌های سال‌های ۹۸ و ۹۹)، که چند هفته پیش با حضور رئیس‌جمهور و به‌دلیل شرایط کرونایی با تعداد معدودی از تجلیل‌شوندگان برگزار شد، مجدد امروز، ۱۸ اسفند در محل معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و از برگزیدگان تجلیل شد. به گزارش ایسنا، عبدالهادی فقهی‌زاده

مراسم تجلیل از خادمان قرآن کریم (دوره‌های سال‌های ۹۸ و ۹۹)، که چند هفته پیش با حضور رئیس‌جمهور و به‌دلیل شرایط کرونایی با تعداد معدودی از تجلیل‌شوندگان برگزار شد، مجدد امروز، ۱۸ اسفند در محل معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و از برگزیدگان تجلیل شد.

به گزارش ایسنا، عبدالهادی فقهی‌زاده در مراسم تجلیل از خادمان قرآن کریم (دوره‌های سال‌های ۹۸ و ۹۹) گفت: این معاونت به تبعیت از سنت شایسته هر ساله، گروهی از خادمان قرآن را به محضر ریاست جمهور معرفی می‌کند تا لوح افتخار خادمی قرآن را از رئیس‌جمهور دریافت کنند.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اما امسال با تأخیری که به خاطر اصرار ما به حضور دکتر روحانی پیش آمد، اتفاقات تجمیع دوره بیست‌وچهارم و بیست‌وپنجم رخ داد و امیدواریم در سال‌های آینده شاهد چنین تجمیعی نباشیم.

فقهی‌زاده اضافه کرد: این آیین در جریان‌سازی فرهنگ قرآنی سنت‌آفرین است و امیدواریم شاهد برگزاری دوره بعد در نمایشگاه بین‌المللی قرآن در فروردین ۱۴۰۰ باشیم و به صورت منظم پیگیر برگزاری این تکریم باشیم.

وی ادامه داد: حیات فرهنگ دین در جمهوری اسلامی وابسته به بزرگانی چون شما علما، حضرات و دانشمندان است.

فقهی‌زاده با اشاره به مبعث پیامبر اکرم(ص)، گفت: خداوند ایشان را به پنج وصف ستوده است که یکی از این وصف‌ها، “شاهد” است. بنابر تلقی مفسران از این وصف، آن مفهوم، الگوی عملی را به ذهن متبادر می‌کند. اگر چنین باشد سرآغاز همه وصف‌های بزرگ در این آیه، بیش از آن‌که مبشر، نذیر، سراج و داعی الی‌الله، باشد، الگویی است که پیامبر در منش، بینش و سلوک و سیره‌شان به جهانیان ارائه کرده است. پیامبر(ص) مجسمه قرآن کریم بوده است و امیدواریم ما همواره خدمتگزار قرآن باشیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل