تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آبان 1400 - 16:26
119 بازدید
کد خبر : 92849

لبخند طلای سرخ به زعفران‌کاران نی‌ریز

لبخند طلای سرخ به زعفران‌کاران نی‌ریز

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از صد هکتار زمین‌های زراعی این شهرستان آغاز شده است و تا یک‌ ماه آینده ادامه دارد. علیرضا بصیری دوشنبه ۲۴ آبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی ۶ کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: متاسفانه امسال کاهش بارندگی و گرمای

لبخند طلای سرخ به زعفران‌کاران نی‌ریز

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از صد هکتار زمین‌های زراعی این شهرستان آغاز شده است و تا یک‌ ماه آینده ادامه دارد.

علیرضا بصیری دوشنبه ۲۴ آبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی ۶ کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: متاسفانه امسال کاهش بارندگی و گرمای هوا در تابستان باعث ضعیف شدن پیازهای زعفران شده که کاهش ۶۰ درصدی عملکرد را به‌دنبال داشته است.

او اظهارکرد: پیش بینی می‌شود در مجموع ۲۲۰ کیلوگرم زعفران با متوسط برداشت ۲.۵ کیلوگرم در هکتار و ارزش اقتصادی حدود ۶۰ میلیارد ریال، از مزارع نی‌ریز برداشت شود که عمده آن در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) این شهرستان واقع شده است.

بصیری خاطرنشان ‌کرد: تولید اقتصادی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن آغاز می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز نبود صنایع بسته‌بندی را یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران دانست.

او عنوان کرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

بصیری در خصوص مرغوبیت زعفران نیز گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته»  تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله بدست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن است.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.