معاون تجاری سازی پارک ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۱۰ مرکز رشد در مجموعه وزارت بهداشت و علوم به همراه ۴۰ پارک در حال فعالیت هستند که ۲۴ مرکز رشد و سه پارک از مجموع این تعداد تحت سرپرستی مجموعه جهاد دانشگاهی کشور مدیریت می شوند. به گزارش ایسنا

معاون تجاری سازی پارک ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۱۰ مرکز رشد در مجموعه وزارت بهداشت و علوم به همراه ۴۰ پارک در حال فعالیت هستند که ۲۴ مرکز رشد و سه پارک از مجموع این تعداد تحت سرپرستی مجموعه جهاد دانشگاهی کشور مدیریت می شوند.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، حسین بختیاری سه‌شنبه سوم اردیبهشت در آیین افتتاح مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) و راه‌اندازی کرسی تعاون و کارآفرینی در جهاددانشگاهی فارس به فعالیت‌های جهاد در حوزه اشتغال اشاره و خاطرنشان کرد : در دهه ۸۰ با افزایش متقاضیان ورود به دانشگاه مواجه شدیم و مجموعه جهاد پیش‌بینی معضل فارغ‌التحصیلان بیکار را از همان ابتدا کرده بود.

وی افزود: با این پیش‌بینی سازمان اشتغال دانش آموختگان در مجموعه جهاد به جهت ارائه راهکارهای عملیاتی مبتنی بر پژوهش راه‌اندازی شد.

معاون تجاری سازی پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی ادامه داد: در اوایل دهه ۸۰ همکاران در مجموعه جهاد دانشگاهی به این نتیجه رسیدند که استخدام در بخش‌های خصوصی و دولتی نمی‌تواند راهکاری مناسب برای اشتغال فارغ‌التحصیلان باشد و در این راستا بحث کارآفرینی مطرح شد و جهاد دانشگاهی اولین مرکز رشد خود را به هدف حمایت از کارآفرینان در سال ۸۲ راه‌اندازی کرد.

بختیاری اضافه کرد: ۶۰۰ شرکت فناور در قالب ۲۷ مرکز رشد و پارک از خدمات جهاد دانشگاهی بهره‌مند می‌شوند.

وی عنوان کرد: در حین فعالیت مراکز رشد و پارک‌ها چالش‌هایی مورد بررسی قرار گرفتند که نهایتا به این نتیجه رسیدیم که نیازمند طراحی یک مدل بومی و داخلی هستیم که نه مشکلات مراکز رشد و پارک‌ها را داشته باشند و نه نگاه اقتصادی صرف را دنبال کنند.لذا مرکز رشد نوآوری و شکوفایی تحت عنوان منش در دستور راه‌اندازی قرار گرفت.

معاون تجاری سازی پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی با تصریح بر اینکه این مراکز هیچ نوع ساختار قانونی و رسمی ندارند و یک برنامه چابک هستند، مرکز نوآوری و شکوفایی را مدلی موفق در مجموعه جهاد معرفی کرد که در حال حاضر با نام اختصاری منش در استان‌ها فعالیت خود را آغاز کرده است .

بختیاری ادامه داد: در حال حاضر ۹ مرکز نوآوری و شکوفایی در مجموعه جهاددانشگاهی پیش‌بینی شده که ششمین آن در استان فارس از امروز کار خود را رسما آغاز کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوپا بتوانند از شبکه و خدمات گسترده این مراکز استفاده کنند.

معاون تجاری سازی پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی گفت: مجموعه جهاد می‌تواند با ایجاد شبکه قوی و گسترده به توسعه و حمایت از این مجموعه‌ها کمک کند.

بختیاری به راه‌انداری این مرکز در جهاد دانشگاهی فارس هم اشاره و یادآور شد: شیراز دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های فناوری اطلاعات، صنایع فرهنگی و گردشگری است از این رو ششمین مرکز نوآوری و شکوفایی در این کلانشهر راه‌انداری شد.منبع: ایسنا

خروج از نسخه موبایل