تاریخ انتشار : دوشنبه 22 آذر 1400 - 17:04
84 بازدید
کد خبر : 164865

مرده‌زایی با ابتلای مادر به کووید-۱۹ مرتبط نیست

مرده‌زایی با ابتلای مادر به کووید-۱۹ مرتبط نیست

محققان کالج سلطنتی لندن در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند ابتلای زنان به بیماری کووید-۱۹ در دوره بارداری با مرده‌زایی یا مرگ زودرس نوزاد مرتبط نیست. به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، مطالعه‌ای که اخیرا محققان بر روی ۴۰۰۴ زن بارداری که به بیماری کووید-۱۹ مشکوک بودند و یا نتیجه آزمایش آنها مثبت

مرده‌زایی با ابتلای مادر به کووید-۱۹ مرتبط نیست

محققان کالج سلطنتی لندن در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند ابتلای زنان به بیماری کووید-۱۹ در دوره بارداری با مرده‌زایی یا مرگ زودرس نوزاد مرتبط نیست.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، مطالعه‌ای که اخیرا محققان بر روی ۴۰۰۴ زن بارداری که به بیماری کووید-۱۹ مشکوک بودند و یا نتیجه آزمایش آنها مثبت بود، انجام دادند نشان داد که ابتلا به کووید-۱۹ در دوران بارداری با مرده زایی یا مرگ زودرس نوزاد ارتباط ندارد. این مطالعه همچنین نشان داد زنانی که نتایج آزمایش کروناویروس آنها مثبت است، احتمال زایمان زودرس نیز در آنها بیشتر است. مرده‌زایی(Stillbirth‎) به مرگ جنین بعد از هفته بیستم بارداری گفته می‌شود.

دانشمندان کالج سلطنتی لندن برای انجام این تحقیق از داده‌های پزشکی دو کشور انگلیس و ایالات متحده استفاده کردند. همه این زنان در فاصله ژانویه تا اوت سال ۲۰۲۰ زایمان کرده بودند. بررسی هر دو گروه از داده‌ها نشان داد هیچ مورد مبنی بر مرگ نوزاد به علت ابتلا به کووید-۱۹ وجود ندارد.

محققان با بررسی داده‌های پزشکی زنان انگلیسی متوجه شدند، ۱۲ درصد از زنان مشکوک یا مبتلا به کووید-۱۹ زایمان زودرس داشتند و این در حالی است که این میزان در زنان باردار آمریکایی ۱۵.۷ درصد بود.

دانشمندان خاطرنشان کردند: بخشی از این ارتباط ممکن است به دلیل تصمیم پزشکان برای تولد زودتر نوزاد به دلیل نگرانی در مورد بیماری کووید-۱۹ بر مادر و نوزاد باشد.

نسبت نوزادانی که از مادران مبتلا به کووید-۱۹ متولد می‌شوند و متعاقباً نیز آزمایش ویروس کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ آنها مثبت می‌شوند در مطالعه زنان انگلیسی دو درصد و در مطالعه زنان آمریکایی ۱.۸ درصد بود.

پروفسور “کریستوف لیس”(Christoph Lees) نویسنده ارشد این مطالعه از کالج سلطنتی لندن گفت: نتایج این مطالعه که نشان می‌دهد ابتلا به کووید-۱۹ خطر مرده‌زایی یا مرگ زودرس نوزاد را افزایش نمی‌دهد، اطمینان بخش است. با این حال موارد مشکوک یا مبتلا به کووید-۱۹ با خطر بیشتر زایمان زودرس مرتبط هستند و دلیل آن کاملاً مشخص نیست.

در مطالعه داده‌های کشور انگلیس، هشت زن و در مطالعه داده‌های زنان باردار آمریکایی چهار زن فوت کردند. دانشمندان خاطرنشان کردند اگرچه این میزان مرگ و میر برای زنانی که زایمان کرده‌اند بالاتر از حد انتظار است اما این نرخ مرگ و میر مشابه نرخ مرگ و میر پیش بینی شده در بزرگسالان مبتلا به کووید-۱۹ است. این نشان می‌دهد که زنان باردار بیشتر از زنان غیر باردار در معرض خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ نیستند.

یافته‌های این مطالعه در مجله “Ultrasound in Obstetrics and Gynecology” منتشر شد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.