تاریخ انتشار : شنبه 20 آذر 1400 - 15:01
59 بازدید
کد خبر : 158702

مسافران خوزستان بدون تستPCR اجازه سوارشدن به هواپیما ندارند/قطع برق ‌بازار فلافل‌فروشان اهواز

مسافران خوزستان بدون تستPCR اجازه سوارشدن به هواپیما ندارند/قطع برق ‌بازار فلافل‌فروشان اهواز

ایسنا/خوزستان خوزستان همچنان در بحران؛ خیز کرونا در شهرهای سراسر استان خوزستان می‌خزد و پیشروی می‌کند و با ادامه روند افزایشی ابتلا، بنا به گفته سخنگوی وزارت بهداشت بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری و بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در هفته گذشته در خوزستان بوده است. سیما سادات لاری دیروز

مسافران خوزستان بدون تستPCR اجازه سوارشدن به هواپیما ندارند/قطع برق ‌بازار فلافل‌فروشان اهواز

ایسنا/خوزستان خوزستان همچنان در بحران؛ خیز کرونا در شهرهای سراسر استان خوزستان می‌خزد و پیشروی می‌کند و با ادامه روند افزایشی ابتلا، بنا به گفته سخنگوی وزارت بهداشت بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری و بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در هفته گذشته در خوزستان بوده است.

سیما سادات لاری دیروز گفت که ۱۱ شهرستان کشور همگی از استان خوزستان، همچنان در وضعیت قرمز بیماری قرار دارند و در هفته گذشته بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری به ترتیب در استان‌های خوزستان، مازندران و سمنان و بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از کرونا به ترتیب در استان‌های خوزستان، مازندران، گلستان و سمنان گزارش شده است.

به گزارش ایسنا، تلاش استاندار خوزستان و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دیگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی این استان و ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان برای موافقت ستاد ملی با قرنطینه و تعطیلی گسترده خوزستان تاکنون موفقیت‌آمیز نبوده است.

این در حالی است که محدودیت‌های اعمال‌شده در خوزستان با وجود سختگیری‌های مجموعه بهداشت و ستاد استانی، از سوی مردم و برخی از ادارات و صنوف به صورت نصفه و نیمه اجرا می‌شوند و در یک مورد، فرماندار اهواز برای جلوگیری از تجمع در بازارهایی که حاضر به تعطیلی نیستند، هر شب دستور قطع برق مناطق و بازارهای پرتردد را صادر می‌کند.

از سوی دیگر سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز نسبت به خستگی کادر درمانی و پرستاری اهواز هشدار و از تکمیل صددرصدی تخت‌های ویژه بیمارستان‌های اهواز خبر داده است.

در ادامه قطع برق شبانه به منظور جلوگیری از تجمع؛

برق ‌بازار فلافل‌فروشان اهواز هم قطع شد

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق اهواز از ادامه قطع برق شبانه بازارها و مراکز پرتجمع در اهواز خبر داد.

علیرضا شکرخدایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد مدیریت و کنترل بیماری کرونا در شهرستان اهواز به دلیل عدم توجه برخی شهروندان به پروتکل‌های بهداشتی و حضور در مکان‌های پرتردد؛ در ادامه قطع برق شبانه، امشب (۱۰ اسفندماه) برق بازارها و مراکز پرتردد شهر قطع شد.

وی افزود: امشب برق بازار انوشه (فلافل‌فروشی‌های لشکرآباد)، بازار شب کوی ملت، بازار خیابان زینب و فرهانی بنی هاشم، بازار مرکز شهر اهواز شامل خیابان‌های سلمان فارسی، صدرالسادات، امام(ره)، کاوه، طالقانی، آزادگان، نظری‌پور، خوانساری، موسوی، علم الهدی، مسلم، شریعتی، محمدیان، قنادزاده، کتانباف، ادهم، گندمی، حق‌بین، بلوار آیت‌الله بهبهانی و همچنین بازار کیان، از ساعت ۱۹ قطع شد.

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: این تصمیم به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ستاد استانی مدیریت کرونا اجرایی شده است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در حوزه بهداشت و درمان استان:

خوزستانی‌ها در خانه بمانند / مدافعان سلامت برای شما جان می‌دهند

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در حوزه بهداشت و درمان خوزستان در پیامی از مردم خوزستان خواست با در خانه ماندن، همیار مدافعان سلامت باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد ابول‌نژایان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام خطاب به مردم خوزستان نوشت:

“مردم عزیز! یک سال از درگیری با پاندمی کرونا گذشت.

در این مدت بسیاری از رفتارها تغییر یافت و تاب‌آوری‌ها کم شد اما آنچه که ثابت ماند فداکاری “فرشتگان چهارفصل” بهداشت و درمان بود. آن‌ها که برای حفظ جان شما، جان دادند و نفس تنگ کردند.

شما نیز در خانه بمانید برای آن‌ها، با آرزوهایی که نویدبخش فردایی روشن خواهد بود.

بیاییم با هم خوزستان این دروازه صبر و مقاومت را دوباره سربلند کنیم.

دکتر فرهاد ابول‌نژایان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در حوزه بهداشت و درمان خوزستان”

به گزارش ایسنا، روز گذشته فاطمه نجم‌السادات مامای بیمارستان امیرالمومنین اهواز و نیز حمیرا احمدی بهورز شبکه بهداشت شهرستان باغملک به علت ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

مراسم تشییع زنده‌یاد نجم‌السادات امروز با حضور همکارانش در بیمارستان امیرالمومنین اهواز انجام شد.

توضیح استاندار خوزستان درباره روند نمونه‌گیری کرونا و بستری بیماران

استاندار خوزستان گفت: حدود ۱۲ درصد از تست‌های کرونای انجام‌شده در کشور در روز گذشته مربوط به استان خوزستان بوده است.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش نمونه‌گیری کرونا در شرایط فعلی بیماری در خوزستان اظهار کرد: از حدود ۱۰۰ هزار تست تشخیص کرونا که روز گذشته در کشور انجام شده است، حدود ۱۲ هزار تست مربوط به خوزستان بوده است.

وی افزود: به این ترتیب، حدود ۱۲ درصد از تست‌های کرونای انجام‌شده در کشور در روز گذشته مربوط به استان خوزستان بوده است.

استاندار خوزستان گفت: ردیابی بیماران کرونا در خوزستان به خوبی در حال انجام است و وضعیت بیماران بستری در بیمارستان‌های استان نیز در حال کنترل است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان مطرح کرد

ادامه روند افزایشی بستری در جنوب غرب خوزستان

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از ادامه روند افزایشی بستری بیماران مبتلا به کرونا در جنوب غرب خوزستان خبر داد.

دکتر شکرالله سلمان‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تکمیل ظرفیت بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان اظهار کرد: روند بستری بیماران مبتلا به کرونا در جنوب غرب خوزستان همچنان افزایشی است به گونه‌ای که در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۹ بیمار جدید در این حوزه بستری شده‌اند.

وی با بیان اینکه پنج بیمارستان جنوب غرب خوزستان درگیر کرونا هستند، افزود: بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان، بیمارستان مرجع بیماران کووید – ۱۹ است. بیمارستان‌های ۱۷ شهریور تامین اجتماعی و امام خمینی پالایشگاه نفت نیز بیمارستان‌های معین کرونا در آبادان هستند.

سلمان‌زاده بیان کرد: دو بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) خرمشهر و شهید معرفی‌زاده شادگان نیز به عنوان بیمارستان‌های پشتیبان، از روزهای گذشته پذیرای بیماران مربوط به شهرستان‌های خرمشهر و شادگان هستند.

مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان:

مسافران خوزستان بدون تست PCR اجازه سوار شدن به هواپیما ندارند

مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان با بیان اینکه مسافران خوزستان قبل از پرواز باید تست کرونا بدهند، گفت: انجام تست PCR کرونا برای تمام مسـافران خوزستان، ۷۲ ساعت قبل از پرواز الزامی است.

سید مهدی رزاز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مسافران خوزستان قبل از پرواز باید تست کرونا بدهند تا اجازه سوار شدن به هواپیما را داشته باشند.

وی افزود: بر اساس آنچه از سوی سازمان هواپیمایی کشوری به خوزستان ابلاغ شده است، انجام تست PCR کرونا برای تمام مسـافران خوزستانی، ۷۲ ساعت قبل از پرواز الزامی است.

رزاز گفت: با توجه به این ابلاغیه، تمام مسافرانی که قصد سفر از مبداء و به مقصد استان خـوزستان را دارند باید قبل از سوار شدن به هواپیما آزمایش PCR منفی خود را که حداکثر مربوط به ۷۲ ساعت قبل است، ارائه دهند.

وی ادامه داد: این دستور به صورت کامل جدی در فرودگاه‌های خوزستان اجرایی خواهد شد و در صورتی که مسافری تست PCR به همراه بلیت پرواز خود ارائه ندهد، اجازه سوار شدن به هواپیما را نخواهد داشت.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خبر داد

آغاز تزریق ۶۹۶ دوز واکسن به جانبازان و والدین شهدای خوزستانی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با اشاره به اختصاص ۶۹۶ دوز واکسن کووید ۱۹ به جانبازان خوزستانی، گفت: واکسیناسیون از روز گذشته (شنبه) آغاز شده و جانبازان نخاعی در اولویت دریافت واکسن هستند و پس از آن جانبازان شیمیایی شدید، جانبازان نابینا، جانبازان چند عضو قطع و والدین دو شهید به بالا در این مرحله واکسن دریافت می‌کنند.

عبدالرضا فرجیان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص نحوه توزیع واکسن کووید ۱۹ بین جانبازان اظهار کرد: در پیگیری‌های انجام شده توسط بنیاد شهید کشور و حوزه معاونت بهداشت و درمان بنیاد، ایثارگرانی که کاندیدای تزریق واکسن کووید ۱۹ در مرحله اول بودند، شناسایی شدند.

وی با اشاره به اولویت بندی در تزریق واکسن به جانبازان، بیان کرد: جانبازان نخاعی در اولویت دریافت واکسن هستند و پس از آن جانبازان شیمیایی شدید، جانبازان نابینا، جانبازان چند عضو قطع و والدین دو شهید به بالاتر در این مرحله واکسن دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه فهرست اسامی این افراد از سطح کشور جمع‌آوری شده و بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به وزارت بهداشت اعلام کرده است، افزود: روز گذشته به ما اعلام شد که سهم استان خوزستان ۶۹۶ دوز واکسن کووید ۱۹ است و این تعداد به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال شده‌اند.

فرجیان با بیان اینکه در این مرحله که مرحله اول تزریق واکسن به جانبازان است، ۵۵۰ دوز به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اختصاص داده شد، ادامه داد: همچنین ۵۰ دوز به دانشگاه علوم پزشکی دزفول، ۲۰ دوز به دانشکده علوم پزشکی بهبهان، ۲۰ دوز به دانشکده علوم پزشکی شوشتر و ۵۶ دوز به دانشگاه علوم پزشکی آبادان اختصاص یافت.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان گفت: واکسیناسیون از روز گذشته (نهم اسفند) آغاز شده است و اینکه تزریق در چند مرحله صورت می‌گیرد، بستگی به تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا دارد.

رئیس علوم پزشکی دزفول هشدار داد

خطر افزایش موارد مرگ و میر کرونا در دزفول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به ادامه روند افزایشی بیماری، گفت: با ادامه این روند ممکن است میزان موارد بستری نیز بیشتر شود و در نتیجه، موارد مرگ و میر هم افزایش می‌یابد.

دکتر علی قمیشی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کروناویروس در دزفول، اظهار کرد: همچنان دزفول در وضعیت قرمز قرار دارد و روند بیماری صعودی است.

وی افزود: تعداد موارد مثبت افزایشی است و موارد بستری نیز با نسبت کمتر از موارد سرپایی، صعودی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: با ادامه این روند ممکن است میزان موارد بستری نیز بیشتر شود و در نتیجه، موارد مرگ و میر هم افزایش می‌یابد که امیدواریم وارد فاز افزایش موارد بستری نشویم.

قمیشی بیان کرد: یکی دو هفته پیش با کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی مواجه بودیم؛ در هفته جاری میزان رعایت پروتکل‌ها افزایش یافته اما هنوز تا رسیدن به میزان مورد انتظار فاصله داریم.

وی گفت: ادامه برگزاری برخی مراسم و تجمعات، در شیوع بیشتر کرونا بسیار تاثیرگذار است که مردم باید از حضور در این مراکز پرهیز کنند. با توجه به اینکه در آستانه نوروز قرار داریم باید مردم و اصناف رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در دستور کار قرار دهند تا کمترین آسیب وارد شود.

دبیر شورای سلامت اهواز:

شرایط اهواز نامساعد است / برخی ادارات، دورکاری را رعایت نمی‌کنند

دبیر شورای سلامت اهواز با بیان اینکه انتظار می‌رود سازمان‌ها و ادارات نیز دورکاری کارمندان را رعایت کنند، گفت: گزارش‌های زیادی داریم که برخی سازمان‌ها این همراهی را نداشته‌اند و هنوز فعالیت یک‌سوم و دو سوم کارمندان را رعایت نکرده‌اند.

دکتر احمدی بلوطکی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر لزوم همکاری بیشتر مردم در اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی اظهار کرد: انتظار می‌رود سازمان‌ها و ادارات نیز دورکاری کارمندان را رعایت کنند؛ گزارش‌های زیادی داریم که برخی سازمان‌ها این همراهی را نداشته‌اند و هنوز فعالیت یک‌سوم و دو سوم کارمندان را رعایت نکرده‌اند.

وی تصریح کرد: شاغلان ادارات که بیماری زمینه‌ای یا نقص ایمنی دارند نیز باید به صورت دورکاری فعالیت کنند.

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: در این پیک، با ویروس جهش‌یافته مواجه شده‌ایم بنابراین زمانی می‌توانیم بگوییم ویروس را به صورت صد درصد کنترل می‌کنیم که پروتکل‌های بهداشتی هم صد درصد اجرا شوند.

وی افزود: در آستانه شب عید قرار داریم و انتظار می‌رود شهروندان دید و بازدیدها و خریدها را به تاخیر بیندازند.

احمدی بلوطکی بیان کرد: اگر همه دستورالعمل‌های بهداشتی با هم رعایت شوند، می‌توانیم بگوییم وضعیت با ثبات نسبی رو بهبودی می‌رود اما اگر همراهی نباشد و به هر کدام از مولفه‌ها خدشه‌ای وارد شود، قطعا دوباره با یک نگرانی جدید و جدی‌تر روبه‌رو خواهیم بود.

وی افزود: شرایط نامساعد است و انتظار می‌رود تراکم جمعیت در خیابان‌ها به حداقل ممکن برسد؛ از مردم اهواز خواهش می‌کنیم عید نوروز امسال را به صورت مجازی برگزار کنند.

فعالیت بازار پرنده‌فروشان در وضعیت قرمز اهواز!

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز با اشاره به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازارچه‌ها در وضعیت قرمز شهر اهواز با وجود اعلام تعطیلی، از برقراری فعالیت بازار پرنده‌فروشان اهواز خبر داد.

امراله مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به قطعی برق در بازار مرکزی اهواز، گفت: در چند روز اخیر اعمال محدودیت‌ها در شرق اهواز به ویژه هسته مرکزی شهر خوب بوده است و تقریبا ۷۵ تا ۸۰ درصد اصنافی که نباید فعالیت کنند، تعطیل شده‌اند.

وی افزود: در حال حاضر مشکل اصلی ما فعالیت دستفروشان، بازارچه‌ها، بازارهای شب و بازارچه‌های میوه و تره‌بار است که متولی ندارند و باید ساماندهی شوند. فعالیت بازار پرنده‌فروشان اهواز در مرکز شهر نیز همچنان برقرار است.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز تصریح کرد: در این بازارچه‌ها، فاصله‌گذاری اصلا رعایت نمی‌شود و میزان استفاده از ماسک نیز کم است و در واقع رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این بازارچه‌ها معنی ندارد.

مردانی بیان کرد: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی نقطه به نقطه متعاوت است. به طور مثال میزان رعایت دستورالعمل‌ها در بازارچه‌های سیار کمتر است اما در جاهایی که نظارت می‌کنیم و امکان اعمال قانون وجود دارد، بهتر است.

وی افزود: در حال حاضر مشکل اصلی و محل‌هایی که موجب انتشار بیشتر ویروس می‌شوند شامل بازارچه‌ها، بازار پرنده‌فروشان و فعالیت دستفروشان است.

رئیس مجمع نمایندگان استان:

اگر به خوزستان توجه نشود، نمایندگان بر اساس ظرفیت‌های قانونی پیگیر می‌شوند

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به عدم اعمال تعطیلی و قرنطینه گفت: در صورتی که خوزستان تعطیل و قرنطینه نشود، از دولت تمهیدات دیگری می‌خواهیم تا بتوان شرایط استان خوزستان را بهتر کرد.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به عدم اعمال تعطیلی و قرنطینه گفت: در صورتی که خوزستان تعطیل و قرنطینه نشود، از دولت تمهیدات دیگری می‌خواهیم تا بتوان شرایط استان خوزستان را بهتر کرد.

سید کریم حسینی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص عدم تعطیلی و قرنطینه خوزستان توسط ستاد ملی کرونا اظهار کرد: در صورتی که خوزستان تعطیل و قرنطینه نشود، از دولت تمهیدات دیگری می‌خواهیم تا بتوان شرایط استان خوزستان را بهتر کرد.

وی افزود: دولت باید نسبت به تامین تجهیزات پزشکی و پشتیبانی استان خوزستان توجه ویژه‌ای داشته باشد.

نماینده اهواز تصریح کرد: دولت و وزارت بهداشت باید نسبت به تامین دستگاه‌های بیشتر اکسیژن‌ساز و دستگاه‌های ونتیلاتور برای بیمارستان‌های استان خوزستان در این شرایط ویژه اقدام کنند و ما خواهان این امکانات هستیم.

حسینی ادامه داد: انتظار داریم به پرسنل و کادر درمان خوزستان نیز توجه جدی و ویژه‌ای شود زیرا کادر درمان در خوزستان اکنون به شدت زیر فشار است و مراجعات بسیار بالا است.

وی افزود: پرسنل بیمارستان‌ها و کادر درمان، انگیزه معنوی برای کمک به مردم دارند اما باید انگیزه‌های مادی نیز به آن‌ها داد.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: دولت باید وضعیت کسبه و بازاریان خوزستان را به خصوص اینکه در پایان سال قرار داریم، مد نظر قرار دهد و به آن ها توجه کند. بحث مالیات و بیمه از مهم‌ترین نکاتی است که باید برای کسبه استان خوزستان با توجه به شرایط شیوع کرونا مد نظر دولت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه خوزستان تنها استان کشور است که ۱۱ شهر با وضعیت قرمز دارد، گفت: اگر دولت به خوزستان توجه نکند، نمایندگان مجلس بر اساس ظرفیت‌های قانونی پیگیر خواهند شد.

رئیس پلیس راهور استان خبر داد

جریمه ۳ هزار خودرو در شهرهای قرمز خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته

رئیس پلیس راهور خوزستان از جریمه حدود ۳ هزار دستگاه خودرو در شهرهای قرمز خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل تردد در ساعات ممنوعیت تردد خبر داد.

سرهنگ منصور جمشیدی با اشاره به آخرین وضعیت اعمال محدودیت‌های تردد در خوزستان اظهار کرد: شنبه شب شاهد بوده‌ایم که اکثر مردم اهواز رعایت کرده‌اند و ترددها به حداقل ممکن رسیده اما گاهی شاهد برخی ترددها هستیم که از مردم می خواهیم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و با توجه به ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد، در این ساعات در سطح شهر تردد نداشته باشند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در صورت تردد در این ساعات، دوربین‌ها و سیستم‌های کنترل پلیس، شماره پلاک خودرو را یادداشت می‌کنند و اعمال قانون خواهد شد.

رئیس پلیس راهور خوزستان گفت: همچنان ممنوعیت تردد از ساعات ۲۱ تا ۴ بامداد تا زمان صدور لغو این دستور برقرار است.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل تردد در ساعات ممنوعیت تردد، حدود ۳ هزار دستگاه خودرو در شهرهای قرمز خوزستان جریمه شده‌اند.

جمشیدی بیان کرد: این ۳ هزار جریمه شامل جریمه‌های یک میلیون تومانی، ۵۰۰ هزار تومانی و ۲۰۰ هزار تومانی است و اکثر موارد اعمال قانون مربوط به ممنوعیت تردد در ساعات ۲۱ تا ۴ بامداد با مبلغ ۲۰۰ هزار تومانی بوده است.

رئیس پلیس راهور خوزستان گفت: ورود و خروج به شهرهای قرمز نیز ممنوع است و مردم باید این محدودیت را نیز رعایت کنند.

وی در خصوص وضعیت تردد شهروندانی که ناگزیر به خروج از شهرهای خود هستند، گفت: شهروندانی که قصد تردد از استان خوزستان به استان‌های دیگر را دارند، باید مجوز تردد را از فرمانداری اخذ و به پلیس راه خوزستان مراجعه کنند تا در سیستم ثبت شود و پس از آن، اجازه تردد داده خواهد شد.

جمشیدی تصریح کرد: شهروندانی که می‌خواهند از شهری به شهر دیگر در درون استان تردد داشته باشند نیز باید مجوز تردد را از فرمانداری اخذ کنند و به پلیس راهنمایی و رانندگی مرکز استان یا شهرستان‌های تابعه مراجعه کنند تا مجوز عبور صادر و در سیستم ثبت شود.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: در صورتی که پس از صدور مجوز تردد و ثبت سیستم، اعمال قانون شود؛ جریمه‌ها لغو می‌شود.

به دلیل نقض محدودیت‌ها؛

پاساژ امام رضا کیانپارس اهواز پلمب شد

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از پلمب پاساژ امام رضا در منطقه کیانپارس خبر داد.

دکتر مهران احمدی‌بلوطکی اظهار کرد: همزمان با شیوع کرونا، در راستای حفظ سلامت مردم محدودیت‌هایی در استان خوزستان و شهر اهواز اعمال شد. طبق محدودیت‌های تعیین‌شده توسط ستاد کرونا استان خوزستان، فعالیت اصناف غیرضروری تخلف محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز بهداشت غرب اهواز، وی با بیان اینکه به مشکلات اقتصادی ایجادشده از زمان شیوع کرونا واقف هستیم، گفت: هدف از ایجاد این محدودیت‌ها، کنترل بیماری و جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا ویروس است.

احمدی‌بلوطکی حفظ سلامتی مردم را مهم‌ترین هدف مرکز بهداشت عنوان کرد و افزود: در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. در همین راستا، پاساژ امام رضا کیانپارس روز شنبه به دلیل نقض محدودیت‌های تعیین‌شده در زمان شیوع کروناویروس، پلمب شد.

استاندار خوزستان تاکید کرد

لزوم انجام تست کرونا از معتادان متجاهر پیش از اسکان در کمپ‌ها

استاندار خوزستان بر لزوم انجام تست کرونا از معتادان متجاهر پیش از اسکان در مراکز و کمپ‌های نگهداری و ترک اعتیاد تاکید کرد.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، بر انجام تست کرونا از معتادان متجاهر پیش از تحویل و اسکان آنها در کمپ ترک اعتیاد تاکید کرد تا در صورت پاسخ مثبت تست کرونا قبل از اسکان در مراکز نگهداری معتادان متجاهر به مدت دو هفته در بیمارستان‌ها و نقاهتگاه‌ها قرنطینه شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، در این نشست آخرین وضعیت کمپ ماده ۱۶ استان مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست برای تجهیز این کمپ و تامین کمک مالی و نیروی انسانی مورد نیاز، رایزنی و بررسی‌های لازم صورت گرفت.

در ادامه این جلسه به دستور استاندار خوزستان مقرر شد در روزهای آینده تعداد ۲۰۰ تخت برای اسکان معتادان متجاهر از سوی هلال احمر تامین شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.