مصرف ویتامینی که خطر پرفشاری خون را کاهش می دهد
نتایج یک مطالعه نشان میدهد مصرف مداوم یک نوع ویتامین “ب” میتواند بروز پرفشاری خون را کاهش دهد. به گزارش ایسنا، کولین جزئی از ویتامینهای گروه ب (ویتامین ب ۴) است که برای متابولیسم چربی، رشد سالم مغز، حرکت ماهیچهها، سیستم عصبی و سوخت و ساز انسان لازم است. کمبود این ماده در بدن میتواند موجب
نتایج یک مطالعه نشان میدهد مصرف مداوم یک نوع ویتامین “ب” میتواند بروز پرفشاری خون را کاهش دهد.
به گزارش ایسنا، کولین جزئی از ویتامینهای گروه ب (ویتامین ب ۴) است که برای متابولیسم چربی، رشد سالم مغز، حرکت ماهیچهها، سیستم عصبی و سوخت و ساز انسان لازم است. کمبود این ماده در بدن میتواند موجب تجمع چربی اضافی در کبد شود.
تاکنون مطالعات زیادی به بررسی ارتباط بین دریافت غذایی کولین و بتائین (یک متابولیت کولین) با خطر پرفشاری خون نپرداخته است.
بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم، اخیرا مطالعه ای به منظور ارزیابی ارتباط بین دریافت غذایی کولین و بتائین و خطر بروز پرفشاری خون در افراد بزرگسال طراحی و اجرا شده است.
به گفته دکتر پروین میرمیران، رئیس مرکز تحقیقات تغذیه در بیماریهای غدد درون ریز، یافتههای این مطالعه که در بستر مطالعه قند و لیپید تهران انجام شده بود، نشان دادند که در طول بیش از ۷ سال پیگیری به ازای هر ۱۰۰ میلی گرم افزایش در مصرف کولین خطر بروز پرفشاری خون ۱۶ درصد کاهش مییابد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: این ارتباط در افراد جوانتر و مردان قویتر است و این گروه بهره بیشتری از مصرف کولین میبرند.
این ماده مغذی که ترکیبی ارگانیک و محلول در آب است، به مقدار زیاد در غذاهای حیوانی نظیر جگر، تخم مرغ، ماهی سالمون و نیز برخی منابع گیاهی مانند گل کلم، بروکلی، روغن سویا و بادام زمینی موجود است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰