تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 11:30
108 بازدید
کد خبر : 141845

مقاومت نفت در برابر کاهش قیمت

مقاومت نفت در برابر کاهش قیمت

قیمت نفت روز چهارشنبه تحت تاثیر توافق کاهش تولید اوپک و تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا تغییر چندانی نداشت، اما انتظارات برای کندی رشد اقتصادی و افت مصرف سوخت، قیمت‌ها را با فشارهای کاهشی روبه‌رو کرد. به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با دو سنت کاهش نسبت به قیمت نهایی روز سه‌شنبه،

مقاومت نفت در برابر کاهش قیمت

قیمت نفت روز چهارشنبه تحت تاثیر توافق کاهش تولید اوپک و تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا تغییر چندانی نداشت، اما انتظارات برای کندی رشد اقتصادی و افت مصرف سوخت، قیمت‌ها را با فشارهای کاهشی روبه‌رو کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با دو سنت کاهش نسبت به قیمت نهایی روز سه‌شنبه، به ۷۰.۵۹ دلار در هر بشکه رسید.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۹ سنت افزایش نسبت به روز گذشته، به ۶۴.۰۹ دلار در هر بشکه رسید.

هر دو قیمت پایه روز سه‌شنبه به بالاترین حد در پنج ماه گذشته صعود کرده بودند، اما تحت تأثیر نگرانی‌ها نسبت به دورنمای اقتصاد جهانی، عقب نشستند.

اوپک و سایر تولیدکنندگان غیراوپک که در رأس آنها روسیه قرار دارد، با هدف تقویت قیمت‌ها توافق کرده‌اند تولیدشان را از اول ژانویه به مدت شش ماه به میزان ۱.۲ میلیون بشکه در روز محدود کنند. بهای نفت برنت ۴۰ درصد و وست تگزاس اینترمدیت ۳۰ درصد از ابتدای سال ۲۰۱۹ تاکنون رشد کرده است.

تحلیلگران بانک ING هلند در یادداشتی نوشتند: بازار نفت جهانی به مدد توافق کاهش تولید اوپک پلاس به سوی تعادل باز می‌گردد. تولید نفت اوپک از سطح اکتبر ۱.۹۸ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرده است. این کاهش تنها به دلیل محدودیت عرضه داوطلبانه از سوی این گروه نبوده، بلکه تحریم‌های آمریکا نیز در آنها نقش داشته است.

گروه بانکی ANZ روز چهارشنبه پیش‌بینی کرد: قیمت نفت برنت تا مرز ۷۹ دلار در هر بشکه پیش خواهد رفت.

با وجود کاهش تولید اوپک و تحریم‌های آمریکاT همه مناطق با محدودیت عرضه مواجه نیستند. تولید نفت آمریکا از اوایل سال ۲۰۱۸ بیش از دو میلیون بشکه در روز رشد کرده و به ۱۲.۲ میلیون بشکه در روز رسیده است.

آمار مؤسسه امریکن پترولیوم نشان داد: ذخایر نفت این کشور در هفته منتهی به پنجم آوریل ۴.۱ میلیون بشکه افزایش پیدا کرده و به ۴۵۵.۸ میلیون بشکه رسیده است.

بر اساس گزارش رویترز، در بخش عرضه این نگرانی وجود دارد که کندی رشد اقتصادی به زودی به مصرف سوخت آسیب خواهد زد. صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود هشدار داد: اقتصاد جهانی بیش از آنچه پیش‌بینی شده بود کند شده و ممکن است یک رکود شدید در پیش باشد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.