تاریخ انتشار : دوشنبه 13 دی 1400 - 15:48
75 بازدید
کد خبر : 183875

ناسا ۲ نفر از مسافران ماموریت کرو-۴ را معرفی کرد

ناسا ۲ نفر از مسافران ماموریت کرو-۴ را معرفی کرد

ناسا دو نفر از کسانی را که در ماموریت کرو-۴ آژانس فضایی اسپیس‌ایکس به فضا خواهند رفت معرفی کرد. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، فضانوردان کیل لیندگرن(Kjell Lindgren) ۴۸ ساله و باب هاینز(Bob Hines) ۴۶ ساله به ترتیب به عنوان فرمانده فضاپیما و خلبان این ماموریت انتخاب شدند و قرار است توسط موشک فالکون

ناسا ۲ نفر از مسافران ماموریت کرو-۴ را معرفی کرد

ناسا دو نفر از کسانی را که در ماموریت کرو-۴ آژانس فضایی اسپیس‌ایکس به فضا خواهند رفت معرفی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، فضانوردان کیل لیندگرن(Kjell Lindgren) ۴۸ ساله و باب هاینز(Bob Hines) ۴۶ ساله به ترتیب به عنوان فرمانده فضاپیما و خلبان این ماموریت انتخاب شدند و قرار است توسط موشک فالکون ۹(Falcon ۹) در سال ۲۰۲۲ به ایستگاه بین‌المللی فضایی بروند.

این ماموریت دومین سفر لیندگرن به فضا خواهد بود. او در سال ۲۰۱۵ به مدت ۱۴۱ روز را طی سفرهای فضایی ۴۴ و ۴۵ در ایستگاه فضایی گذرانده است و هاینز اولین سفر خود به فضا را تجربه می‌کند.

این گروه مسیری مشابه فضانوردان پیشین مخصوصا دو فضانورد پیشگام این ماموریت در ماه مه سال ۲۰۲۰ یعنی باب بهنکن(Bob Behnken) و داگ هرلی(Doug Hurley) را طی خواهند کرد.

ناسا سال گذشته با هدف بازگشت آمریکا به عرصه‌ی پروازهای فضایی با آژانس فضایی اسپیس‌ایکس وارد همکاری شد. پیش از آن فضانوردانی که می‌خواستند به ایستگاه بین‌المللی فضایی بروند باید توسط موشک‌های روسی به فضا می‌رفتند اما در ماه مه سال ۲۰۲۰ این موضوع تغییر کرد.

بهنکن و هارلی با موفقیت از مجتمع پرتاب ۳۹ پایگاه فضایی کندی در فلوریدا به سمت ایستگاه بین‌المللی فضایی رفتند و راه را برای سایر ماموریت‌های همراه با خدمه هموار کردند.

آژانس فضایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: برنامه‌ی تجاری ارسال خدمه‌ ناسا در حال همکاری با صنعت هوافضای آمریکاست تا شرکت‌ها بتوانند نسلی جدید از فضاپیماها و سیستم‌های پرتابی که می‌توانند خدمه را به همراه خود به مدار زمین و ایستگاه بین‌المللی فضا  ببرند بسازند.

رفت و آمد و حمل و نقل تجاری به ایستگاه بین‌المللی فضایی و بازگشت از آن موقعیت‌های سودمند گسترده‌ای در اختیار ما می‌گذارد، همچنین باعث افزایش زمان تحقیقات و در نتیجه ایجاد فرصت‌های بیشتر برای مطالعه‌ و کشف در ایستگاه فضایی مداری می‌شود.

ماموریت کرو-۳ برای آوریل سال جاری برنامه‌ریزی شده است اما ناسا از همین لحظه به فکر ماموریت‌ بعدی در سال ۲۰۲۲ است.

لیندگرن و هاینز تنها کسانی هستند که آژانس فضایی آمریکا به عنوان خدمه‌ اعلام کرده است اما بر طبق گزارشات روز جمعه، افراد بیشتری به این ماموریت ملحق خواهند شد که بعضی از آن‌ها متعلق به کشورهای دیگر هستند و همه‌ی این افراد برای مدت طولانی در مدار زمین خواهند ماند.

کیل لیندگرن

لیندگرن که با فضا غریبه نیست در سال ۲۰۰۹ به ناسا پیوست اما پیش از آن او مدرک لیسانس زیست‌شناسی‌اش را از آکادمی نیروی هوایی گرفت و مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته‌ی فیزولوژی قلب و عروق از دانشگاه ایالتی کلرادو(Colorado)گرفت. او همچنین مدرک پزشکی‌اش را از همین دانشگاه دریافت کرد. او عضوی از یک خانواده‌ی نیروی هوایی است و در تایپه تایوان(Taipei, Taiwan) متولد شده است. او بخش زیادی از کودکی‌اش را در انگلستان زندگی کرده است و دوران دبیرستان را در مدرسه‌ی رابینسون(Robinson) در فیرفکس(Fairfax) ویرجینیا گذراند. لیندگرن به عنوان یکی از اعضای گروه فضانوردان آرتمیس نیز انتخاب شده است. ماموریتی که برای بازگشت آمریکایی‌ها به ماه است.

باب هاینز

هاینز که سرهنگ دوم نیروی‌هوایی ایالات متحده است، در سال ۲۰۱۷ به عنوان فضانورد انتخاب شد. او در فایتویل(Fayetteville) کارولینای شمالی متولد شده است. اما هریسبورگ(Harrisburg) در پنسیلوانیا را زادگاه خود می‌داند. هاینز مدرک لیسانس مهندسی هوافضای خود را از دانشگاه بوستون گرفته است و کارشناسی ارشدش در همین رشته را از دانشگاه آلاباما در توسکالوسا (Tuscaloosa) گرفت. او همچنین فارغ‌التحصیل مدرسه‌ی خلبانی است. او پیش از آن که یک فضانورد شود به بسیاری از نظامیان حاضر در خاورمیانه، آفریقا و اروپا کمک می‌کرد و به عنوان خلبان آزمایشی برای اداره‌ی هوانوردی فدرال کار می‌کرد. وی همچنین به عنوان خلبان برای تحقیقات در مرکز فضایی جانسون ناسا در هوستون فعالیت می‌کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.