نظر وزیر علوم درباره تاثیر کرونا بر فعالیتهای فرهنگی دانشجویان/ الزامات ادغام معاونت فرهنگی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه گزارش های رسیده حاکیست که شرایط کرونایی نتوانسته به حجم فعالیتهای فرهنگی دانشجویان آسیب بزند، اظهار کرد: در محیط های دانشگاهی باید تمام سعی و تلاش مان این باشد که امید و اعتماد به زندگی و آینده را در میان دانشجویان تقویت کنیم به خصوص در فضای
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه گزارش های رسیده حاکیست که شرایط کرونایی نتوانسته به حجم فعالیتهای فرهنگی دانشجویان آسیب بزند، اظهار کرد: در محیط های دانشگاهی باید تمام سعی و تلاش مان این باشد که امید و اعتماد به زندگی و آینده را در میان دانشجویان تقویت کنیم به خصوص در فضای امروزی که مباحث مختلف به هم آمیخته شده و جوانان بعضاً قدرت تشخیص کامل و درست همه موارد را ندارند و ما باید جوانان را به آینده خوب و روشن رهنمون باشیم.
به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در نشست مجازی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که عصر روز گذشته، چهارشنبه، ۲۰ اسفند در محل این وزارت برگزار شد، با بیان اینکه حوزه فرهنگی دانشگاه ها جایگاه ویژه ای دارد و به لحاظ حساسیت و مدل مدیریت، انتظارات از این مجموعه بسیار زیاد است، اظهار کرد: جامعه دانشگاهی جامعه ای پویا است و جریان دانشجویی یک جریان سیال است و در هر دوره با دانشجویان جدید، تجربیات جدیدی کسب می شود. ما به نوعی در کنار مسیر حرکت دانشجویان قرار گرفته ایم و آنها را در حین عبور از کنار خودمان، تحت تاثیر قرار می دهیم.
وزیر علوم با بیان اینکه به دلیل کوتاه بودن حضور دانشجویان در دانشگاه ها قبل از فارغ التحصیلی، ارزیابی عملکردها هم در دوران کوتاهی صورت میگیرد، افزود: این ارزیابی ها با توجه به اینکه مخاطبان ما در دانشگاه ها نسل جوان و با هوش و تحصیل کرده هستند، برون داد و بازخورد بیشتری خواهد داشت و ما باید در محیط های دانشگاهی در راستای تربیت نسل آینده، جدای از نگرش علمی، به مقوله فرهنگ و یافته های فرهنگی هم توجه داشته باشیم.
وی افزود: هدف از بعثت پیامبر اکرم ص نیز تکمیل مکارم اخلاقی بود که در فضاهای گفتمانی حاکم بر فرهنگ کاملاً جاری و ساری بوده و یکی از مباحث مهم در محیط های دانشگاهی و بیرون از دانشگاه ها است.
غلامی با بیان اینکه در حوزه های فرهنگی باید دیدگاه اسلامی بر مبنای یافته های دینی حاکم باشد، خاطرنشان کرد: سایر موارد فرهنگی نیز اگر بر مبنای اخلاق اسلامی باشد، حتماً از سلامت کامل برخوردار خواهد بود.
وی افزود: در طول تاریخ بعد از اسلام، مبلغان فراوانی در حوزه فرهنگ اسلامی فعالیت کرده اند و الان هم فعال هستند و این امری مستمر است. در این راستا سهم حوزه های فرهنگی در دانشگاه ها بسیار مهم و ویژه است.
غلامی با بیان اینکه گزارش های رسیده حاکیست که شرایط کرونایی نتوانسته به حجم فعالیت های فرهنگی دانشجویان آسیب بزند، افزود: در محیط های دانشگاهی باید تمام سعی و تلاش مان این باشد که امید و اعتماد به زندگی و آینده را در میان دانشجویان تقویت کنیم به خصوص در فضای امروزی که مباحث مختلف به هم آمیخته شده و جوانان بعضاً قدرت تشخیص کامل و درست همه موارد را ندارند و ما باید جوانان را به آینده خوب و روشن رهنمون باشیم.
وزیر علوم با بیان اینکه نسل جدید با ویژگی های خاص خود یک نسل توانمند از لحاظ ذهن و هوش و عملکرد است، گفت: ما وظیفه داریم فرصت های پیشرفت را برای آنها ایجاد کنیم. مجموعه فرهنگی دانشگاه ها باید تجربه استفاده از فناوری های جدید در سال گذشته و ایجاد ظرفیت های جدید را قدر بدانند و این ظرفیت را در آینده نیز به کار گیرند.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، غلامی در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه جایگاه معاونت فرهنگی در دانشگاه ها، جایگاهی تغییر ناپذیر است، گفت: اخیراً برخی دانشگاه ها معاونت های فرهنگی و دانشجویی را ادغام کرده اند که البته تاکید شده است که در نام جدید اول معاونت فرهنگی و بعد دانشجویی بیاید. در این راستا سازمان امور دانشجویان متولی تمام امور دانشجویی دانشگاه هاست و باید با ارتباطی مستقیم بخش رفاه دانشجویی را مدیریت کند و ظرفیت اصلی این معاونت به معاونت فرهنگی و اجتماعی اختصاص می یابد.امیدوارم در سال ۱۴۰۰ این امر مهم محقق شود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰