ایسنا/زنجان رئیس اداره بهزیستی خرم‌دره گفت: جلب مشارکت نقدی و غیرنقدی مردم به منظور رفع نیازهای جامعه هدف بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه می‌تواند کمک شایانی در توسعه رفاه‌اجتماعی اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر باشد. شهرام رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افتتاح ۵ طرح اشتغال‌زایی به مناسبت دهه مبارک فجر در شهرستان خرم‌دره، اظهار

ایسنا/زنجان رئیس اداره بهزیستی خرم‌دره گفت: جلب مشارکت نقدی و غیرنقدی مردم به منظور رفع نیازهای جامعه هدف بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه می‌تواند کمک شایانی در توسعه رفاه‌اجتماعی اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر باشد.

شهرام رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افتتاح ۵ طرح اشتغال‌زایی به مناسبت دهه مبارک فجر در شهرستان خرم‌دره، اظهار کرد: امسال ۳۲ مورد تسهیلات اشتغال قرض‌الحسنه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به اقشار تحت پوشش و معتادان بهبود یافته از محل بند ب تبصره ۱۶ که در زمینه‌های دامداری، کشاورزی، مغازه‌داری، تولیدی کفش، کابینت‌سازی، لوازم‌التحریر فروشی، قالی‌بافی، خیاطی و … پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از این واحدها زمینه اشتغال ۳۲ نفر از افراد تحت حمایت بهزیستی فراهم شده است، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت و ۱۴۵ زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند و در حوزه توان‌بخشی نیز ۴۷۵ نفر مستمری‌بگیر و سایر افراد تحت پوشش، از دیگر خدمات  بهزیستی در خرم‌دره بهره‌مند هستند.

رجبی با بیان اینکه در حال حاضر به ۱۱۸۰ خانوار تحت پوشش، مستمری ماهیانه در خرم‌دره پرداخت می‌شود، ادامه داد: تعداد ۱۳۶ دانش‌آموز، ۱۸ دانشجو، ۶۰ خانواده دارای فرزند دو قلو و بالاتر ، ۱۴۵ زن سرپرست خانوار و ۲۷ نفر بیمه شده شهری و روستایی تحت حمایت این اداره هستند.

وی میزان مشارکت مردمی به بهزیستی شهرستان خرم‌دره در سال‌جاری را بیش از ۱۵۰ میلیون تومان نقدی و بیش از ۱۰۰ میلیون تومان غیرنقدی عنوان کرد و افزود: جلب مشارکت نقدی و غیرنقدی مردم به منظور رفع نیازهای جامعه هدف بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که می‌تواند کمک شایانی در توسعه رفاه‌اجتماعی اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر باشد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان خرم‌دره با اشاره به فعالیت چهار گروه همیار که توسط زنان سرپرست خانوار اداره می‌شود، یادآور شد: فراهم کردن زمینه‌های مشارکت خدمت‌گیرندگان در حل مسائل اجتماعی و اقتصادی مربوط به خود،  شناساندن استعداد قابلیت‌های فردی و جمعی جامعه هدف و  فراهم آوردن و تبدیل توانایی‌های بالقوه فرد به بالفعل، تلاش برای افزایش اعتماد به نفس و قدرت تصمیم‌گیری خدمت‌گیرندگان در حل مشکلات و  فراهم کردن زمینه‌های رشد استعدادها و مساعدت برای ارتقای دانش و آگاهی خانواده،  از دیگر اهداف اساسی تشکیل و گسترش گروه‌های همیار است.

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل