نهمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک با حضور اساتید خارجی از کشورهای سوئیس، ژاپن، کانادا و فنلاند و اساتید داخلی به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش ایسنا، دکتر سید علی اکبر موسویان رئیس نهمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مکاترونیک در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: امسال تمامی بخشهای کنفرانس به صورت مجازی برگزار میشود. متاسفانه در سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ این کنفرانس تنها در قالب یک سمپوزیوم یک روزه برگزار شد.
وی افزود: ۱۶۷ مقاله به نهمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک ارسال شد که پس از داوریهای صورت گرفته از سوی کمیته علمی کنفرانس، ۹۳ مقاله برای ارائه در کنفرانس پذیرفته شد.
رئیس نهمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین بار کتاب مقالات کنفرانس منتشر شد که این کتاب حاوی پوسترهای نویسندگان مقالات بوده است.
دکتر مهناز شمشیرساز رئیس پژوهشکده فناوریهای نو دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: همواره وقوع شرایط بحرانی همچون شیوع بیماریها و اپیدمیها، فرصتهایی را برای دگرگونی و توسعه فناوریهای جدید در جهان ایجاد میکند. یکی از این فرصتها، گسترش استفاده از رباتها در بخشهای سلامت، امداد رسانی و حمل و نقل در طی دو سال اخیر است. این امر نشان داد که فنآوریهای رباتیک و مکاترونیک در شرایط بحرانی همچون همهگیری بیماریها و وقایع طبیعی مانند زلزله و .. از فناوریهای کلیدی در خدمت بشر به منظور ارتقای سلامت و ایمنی مردم به شمار میآیند.
وی افزود: این کنفرانس فرصتی را فراهم ساخت تا روند تحول و سمت و سوی تحقیقات این فناوریها در کشور و در دنیا شناسایی و مورد بحث قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر محمد زارعی نژاد دبیر نهمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک عنوان کرد: امسال کنفرانس به صورت مجازی برگزار شده است و چهار کارگاه بینالمللی و چهار سخنرانی کلیدی کنفرانس نیز به صورت مجازی برگزار شد.
منبع: ایسنا