تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 18:28
56 بازدید
کد خبر : 143862

۱۰۰ هزار سند مالکیت روستایی صادر شده است / ۳۱۰ روستا نیازمند بازنگری طرح هادی روستایی است

۱۰۰ هزار سند مالکیت روستایی صادر شده است / ۳۱۰ روستا نیازمند بازنگری طرح هادی روستایی است

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان اردبیل از صدور ۱۰۰ هزار سند مالکیت روستایی با اجرای طرح هادی در استان اردبیل خبر داد. به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، حاجی‌زاده در نشست با اعضای شورای اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: ما اجرای طرح هادی روستای را در تمامی شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر و زیر ۲۵

100 هزار سند مالکیت روستایی صادر شده است / 310 روستا نیازمند بازنگری طرح هادی روستایی است
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان اردبیل از صدور ۱۰۰ هزار سند مالکیت روستایی با اجرای طرح هادی در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، حاجی‌زاده در نشست با اعضای شورای اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: ما اجرای طرح هادی روستای را در تمامی شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر و زیر ۲۵ هزار نفر اجرایی می‌کنیم و در این راستا موظف به صدور سند مالکیت روستایی هستیم.
وی از برنامه بنیاد مسکن در راستای اجرای طرح هادی در روستاهای زیر ۵۰ هزار نفر نیز خبر داد و تصریح کرد: تمامی روستاها از طریق سیستم جی.پی.اس نقشه‌برداری شده و طرح هادی در آنها اجرایی می‌شود به طوریکه تاکنون قریب به ۱۰۰ هزار سند مالکیت روستایی صادر شده است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان اردبیل با بیان اینکه طرح‌های هادی روستایی ۱۰ سال یک بار بازنگری شده و مشکلات و موانع مرتبط با آنها رفع می‌شود، گفت:‌ در استان اردبیل ۳۱۰ روستا نیازمند بازنگری طرح است که در صورت تخصیص اعتبارات لازم نسبت به این کار اقدام خواهد شد.
حاجی‌زاده افزود: سالانه موظف هستیم تا ۴۰ روستا را بازنگری کنیم که با توجه به اعتبار اندکی که به این بخش اختصاص می‌یابد، امیدواریم امسال بتوانیم زمینه عملیاتی شدن این کار را عملی کنیم.
وی از انجام مطالعات روستاهای کنزق و آلوارس خبر داد و بیان کرد: متأسفانه ما هیچ همکاری در این زمینه را شاهد نبودیم که انتظار داریم اعضای شورای اسلامی این روستاها نسبت به تهیه طرح هادی با بنیاد مسکن همکاری کنند.
حاجی‌زاده از اختصاص قیر رایگان به روستاها خبر داد و اضافه کرد: در صورتی که شوراهای روستاها ۳۰ درصد هزینه آسفالت را متقبل شده و ۱۰۰ درصد زیرسازی را نیز انجام دهند، ما حاضریم ۷۰ درصد باقیمانده اعتبار آسفالت را تقبل کنیم تا تمامی روستاهای استان از آسفالت مناسب بهره‌مند شوند.
وی با بیان اینکه تعداد طرح‌های هادی روستایی محدود نیست، یادآور شد: هر عضو شورایی که اعلام آمادگی کند تا طرح هادی روستایی را اجرایی یا بازنگری کنیم، قطعاً بنیاد مسکن آمادگی خود را در این راستا اعلام می‌کند و هیچ محدودیتی از سوی ما مطرح نیست.
حاجی‌زاده امضای تفاهمنامه بنیاد مسکن با شوراهای اسلامی را گامی اساسی در راستای تحقق اهداف توسعه و آبادانی روستاها اعلام کرد و ادامه داد: ما با امضای این تفاهمنامه در روستاها موافقیم و تمام توان خود را برای آبادانی روستاها به کار بسته‌ایم.
وی با ابراز تأسف از تخصیص اندک اعتبارات برای بازنگری و اجرای طرح هادی روستایی اظهار کرد: ما در محدوده روستاها زمین‌های مسکونی و زراعی مشکل‌دار را شناسایی و نسبت به تهیه و صدور سند مالکیت آنها اقدام کرده‌ایم.
حاجی‌زاده همچنین به انجام فعالیت‌های عمرانی و بهسازی در روستای آقبلاغ مشگین‌شهر اشاره کرد و گفت:‌ در سال‌جاری بیش از دو میلیارد تومان اعتبار در این روستا صرف عمران و آبادانی و تهیه طرح هادی خواهد شد که امیدواریم اعضای شورای مشگین‌شهر با ما همکاری نزدیکی را داشته باشند.
وی از تفویض اختیارات به دهیاری‌ها در راستای انجام امور مرتبط با بنیاد مسکن و تهیه طرح‌های هادی خبر داد و افزود: با راه‌اندازی سامانه جدید در بنیاد مسکن دیگر نیازی به مراجعه مردم و روستاییان برای انجام کارهای سند مالکیت وجود ندارد و مردم می‌توانند با ورود به سامانه و ثبت اطلاعات ملکی خود از وضعیت صدور و ساماندهی اسناد خود مطلع شوند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان اردبیل دهیاری‌ها را بازوی پرتوان بنیاد مسکن بر اجرای طرح‌های هادی روستایی اعلام کرد و ادامه داد: اعضای شوراهای شهر و روستا به عنوان امین ما در مناطق روستایی می‌توانند وارد عمل شده و در راستای شناسایی مشکلات روستاها و اعلام آنها به بنیاد مسکن اقدام کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.