تاریخ انتشار : شنبه 29 آبان 1400 - 19:22
159 بازدید
کد خبر : 106996

اهمیت سوگ درمانی در کودکان

اهمیت سوگ درمانی در کودکان

ایسنا/خراسان شمالی یک روانشناس بالینی گفت: یک مساله بسیار مهم در حال حاضر که کمتر در مورد آن محتوای علمی تولید شده و لزوم آن به شدت احساس می‌شود درمان سوگ در کودکانی است که یکی از والدین یا اقوام نزدیک خود را از دست داده‌اند. حامد سجادپور، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه

اهمیت سوگ درمانی در کودکان

ایسنا/خراسان شمالی یک روانشناس بالینی گفت: یک مساله بسیار مهم در حال حاضر که کمتر در مورد آن محتوای علمی تولید شده و لزوم آن به شدت احساس می‌شود درمان سوگ در کودکانی است که یکی از والدین یا اقوام نزدیک خود را از دست داده‌اند.

حامد سجادپور، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر برخی از کودکان به علت بیماری کرونا یکی از والدین و یا اقوام خود را از دست داده‌اند، بیان کرد: اگر این اتفاق درمانی در چند هفته اول پس از  از دست دادن والد رخ ندهد، تبعات روانی شدیدی برای کودکان به همراه خواهد داشت و از همین جهت باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به تالیف کتاب«تشخیص و درمان اختلالات دوران کودکی با نقاشی»، اظهار کرد: در این کتاب یک مداخله نقاشی درمانی چهار جلسه‌ای برای درمان سوگ کودکان آموزش داده شده است.

سجادپور در رابطه با موضوعات نقاشی در جلسه اول و دوم درمانی، بیان کرد: به ترتیب موضوع نقاشی در جلسه اول «زندگی خودتان را نقاشی کنید»جهت نزدیک شدن غیر تهاجمی به کودک و در جلسه دوم «روزی را که هرگز فراموش نخواهم کرد را ترسیم کنید»در این جلسه تخلیه روانی اتفاق می‌افتد و کودک با سخن گفتن و گریه کردن جلوی متوقف شدن و باقی ماندن هیجانات منفی را خواهد گرفت.

وی در رابطه با جلسات سوم و چهارم سوگ درمانی در کودکان، عنوان کرد: موضوع نقاشی در جلسه سوم«خاطرات و مکان‌های ایمن»خاطرات خوش با فرد متوفی کشیده شود و باید توجه شود که نقاشی‌های مرتبط با رعایت نکات ایمنی ترسیم شود و موضوع نقاشی در جلسه چهارم برای القای امید سه آرزوی کودک ترسیم ‌شود.

این روانشناس بالینی تاکید کرد:  این مداخله ساده چهار جلسه‌ای که در یک هفته قابل اجراست پیامدهای منفی روانی سوگ را کاهش خواهد داد و تا حدود زیادی سلامت روانی کودک آسیب دیده را تضمین خواهد کرد.

سجادپور عنوان کرد: به دنبال انجام وظیفه عاشقانه پزشکان و پرستاران اینک ما روانشناسان باید وارد صحنه شویم و به صورت آنلاین این مداخله را برای کودکان این مرز و بوم اجرا کنیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.