تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 آذر 1400 - 20:54
123 بازدید
کد خبر : 134264

توقف استفاده از واکسن آسترازنکا در چند کشور اروپایی

توقف استفاده از واکسن آسترازنکا در چند کشور اروپایی

دانمارک، نروژ و چند کشور اروپایی دیگر از روز گذشته (پنجشنبه) استفاده از واکسن آکسفورد-آسترازنکا را به طور موقت به حالت تعلیق درآورند. به گزارش ایسنا، تصمیم به تعلیق دو هفته‌ای استفاده از واکسن آسترازنکا در دانمارک پس از گزارش مواردی از لختگی خون در افراد واکسینه شده و مرگ یک نفر اتخاذ شد. یکی

توقف استفاده از واکسن آسترازنکا در چند کشور اروپایی

دانمارک، نروژ و چند کشور اروپایی دیگر از روز گذشته (پنجشنبه) استفاده از واکسن آکسفورد-آسترازنکا را به طور موقت به حالت تعلیق درآورند.

به گزارش ایسنا، تصمیم به تعلیق دو هفته‌ای استفاده از واکسن آسترازنکا در دانمارک پس از گزارش مواردی از لختگی خون در افراد واکسینه شده و مرگ یک نفر اتخاذ شد.

یکی از مقام‌های ارشد حوزه بهداشت و درمان نروژ نیز در یک نشست خبری اعلام کرد که این کشور واکسیناسیون با واکسن تولیدی آکسفورد-آسترازنکا را به حالت تعلیق در می‌آورد. وی این اقدام را پیشگیرانه توصیف کرد و افزود: منتظر اطلاعات هستیم تا ببینیم آیا ارتباطی بین واکسیناسیون و موارد لخته شدن خون وجود دارد یا نه؟

اتریش هم روز دوشنبه گذشته تصمیم گرفته بود پس از مرگ یک پرستار ۴۹ ساله در پی بروز اختلال انعقاد خون چند روز پس از تزریق دوز نخست واکسن آسترازنکا، استفاده از این واکسن را متوقف کند. همچنین یک مورد آمبولی ریه در یکی از افراد واکسینه شده نیز در این کشور گزارش شده است.

چند کشور اروپایی دیگر از جمله استونی، لیتوانی، لتونی و لوکزامبورگ نیز بلافاصله واکسیناسیون با این واکسن را به حالت تعلیق درآوردند.

همچنین بنابر گزارش دویچه‌وله، مقام‌های آژانس دارویی اروپا درمجموع از ۲۲ مورد ترومبوآمبولی سخن گفته‌اند که در آن لخته خون به طور کامل یا جزیی از رگ را مسدود کرده است و کارشناسان به بررسی تحقیقات و گزارش‌ها در این باره ادامه می‌دهند.

این در حالی است که دولت انگلیس همچنان از این واکسن دفاع و آن را ایمن و موثر توصیف کرده و بنابر گزارش شبکه خبری بی بی سی، سازمان نظارت بر محصولات دارویی اتحادیه اروپا نیز در بیانیه‌ای مدعی شده است در حال حاضر نشانه ای مبنی بر ارتباط بین تزریق واکسن کرونای آسترازنکا با افزایش خطر ایجاد لخته خونی وجود ندارد.

به گزارش یورونیوز، دولت انگلیس در واکنش به این موضوع تاکید کرد که این واکسن همچنان در بریتانیا تزریق می‌شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.