معرفی برگزیدگان جشنواره ادبیات داستانی بسیج
دهمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج با معرفی برگزیدگان و شایستگان تقدیر به کار خود پایان داد. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان کشور، جواد جمیری جانشین سازمان بسیج هنرمندان کشور در مراسم پایانی دهمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج که امروز (۱۸ اسفند) به صورت مجازی در سالن شهید فخریزاده سازمان اقشار بسیج برگزار
دهمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج با معرفی برگزیدگان و شایستگان تقدیر به کار خود پایان داد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان کشور، جواد جمیری جانشین سازمان بسیج هنرمندان کشور در مراسم پایانی دهمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج که امروز (۱۸ اسفند) به صورت مجازی در سالن شهید فخریزاده سازمان اقشار بسیج برگزار شد، با تبریک مبعث پیامبر (ص) اظهار کرد: شایسته است اختتامیه این جشنوارهها را در یک فضای بهتر برگزار کنیم، اما شرایطی که کرونا ایجاد کرده، این اجازه را به ما نداد. در تلاش هستیم تا یازدهمین دوره جشنواره ادبیات داستانی را به صورت شایسته برگزار کنیم.
سپس احمد شاکری، دبیر علمی جشنواره ادبیات داستانی بسیج، بیانیه اختامیه را خواند. در بخشی از این بیانیه آمده است: «هنرمند با روح هنری و چراغ هنر که در درون او برافروخته شده، ظرایف و دقایق و حقایقی را ابراز میکند.» مقام معظم رهبری/ بیانات در دیدار جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر ۱۳۸۰/۵/۱
ادبیات در طول تاریخ بشر، زاینده و الهامبخش دیگر هنرها بوده است و قصهنویسی هنری دیرین است که در پی کشف معنای زندگی و گذر از روزمرگیها، درکی زیباییشناسانه را به کام مخاطبان چشانده است. اکنون بیش از هر زمانی مینوان اذعان کرد که بود و نبود تمدنها به روایت از آنها گره خورده است. از این رو، سیاست شناسایی، پرورش، حمایت و هدایت نویسندگان انقلاب اسلامی ضرورتی انکارناپذیر در دستیابی به تمدن ایرانی- اسلامی است.
انجمن ادبیات داستانی بسیج هنرمندان، مفتخر به برگزاری دهمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج، به عنوان یکی از سالمترین، پایدارترین و مشارکتپذیرترین جوایز ادبی کشور است. جشنواره دهم طی دو مرحله استانی و کشوری و در دو بخش بزرگسال و نوجوان در طی شش ماه به انجام رسید. از جمله شاخصههای برجسته این جشنواره میتوان به مشارکت ۳۲ استان در داوری آثار در مرحله استانی اشاره کرد.
دهمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج در برآوردی کلی حاوی یافتهها و داشتههای چندی برای ادبیات داستانی کشور است. فارغ از انتخاب بهترین آثار داستانی تولیدشده توسط نویسندگان بزرگسال و نوجوان در کل کشور، فرایندهای شناسایی و داوری قادر است تصویری کلی از وضعیت ادبیات داستانی کنونی، استعدادها و نویسندگان آن و ضرورتها و بایستههای آینده این هنر به دست دهد.
پس از خوانده شدن بیانیه، رحیم مخدومی، دبیر دهمین جشنواره بسیج بیان کرد: آثاری که به دست ما رسید در حدود ۴۰۰۰ اثر بود که اتفاق شگرفی محسوب میشود و اگر قرار بود که ما متمرکز این جشنواره را برگزار کنیم قطعا تعداد آثار ارسالی خیلی کمتر از این تعداد میشد. همچنین تعداد شرکتکنندگان رقم حیرتآوری است، این ۴۰۰۰ اثر را ۲۵۰۰ نفر ارسال کردهاند.
برگزیدگان و شایستگان تقدیر جشنواره ادبیات داستانی بسیج به این شرح اعلام شدند:
سیدمحمدهادی شفیعی، مرجان ظریفی و بتول مضارعی به عنوان برگزیدگان بخش بزرگسال و شهربانو پاکنژاد، محمد بلوچی، کاظم سلیمی، سعیده شبرنگ و عفت نیستانی به عنوان شایستههای تقدیر این بخش هستند.
جهانگیر خسروشاهی، کامران پارسینژاد و رحیم مخدومی داوری بخش بزرگسال را برعهده داشتهاند.
همچنین حدیث حمدی، فاطمه حسنپور و زینب نظری برگزیدگان بخش نوجوان و محدثه پیری، یاسمین زهرا شکلآبادی و مانی گلمحمدی به عنوان شایستههای تقدیر این بخش شناخته شدند.
میرشمسالدین فلاح هاشمی، سیده عذرا موسوی و معصومه خسروشاهی داوران بخش نوجوان بودند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰