تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 آذر 1400 - 15:28
130 بازدید
کد خبر : 152450

جبران خسارات سیل در شهرستان‌های بردسکن و کلات در اولویت است

جبران خسارات سیل در شهرستان‌های بردسکن و کلات در اولویت است

سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به بارندگی‌های شدید در بردسکن و کلات و خسارت وارد آمده به این دو شهرستان، اولویت استان جبران خسارت در این مناطق است. به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، وحید قربانی در جلسه شورای مدیریت بحران شهرستان بردسکن عنوان کرد: بحران فعلی که با آن درگیر

جبران خسارات سیل در شهرستان‌های بردسکن و کلات در اولویت است
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به بارندگی‌های شدید در بردسکن و کلات و خسارت وارد آمده به این دو شهرستان، اولویت استان جبران خسارت در این مناطق است.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، وحید قربانی در جلسه شورای مدیریت بحران شهرستان بردسکن عنوان کرد: بحران فعلی که با آن درگیر هستیم از معدود بحران‌هایی بوده که در دوره طولانی مدت کل کشور و استان‌ها را درگیر خود کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به این که ایرانی‌ها بعد از هر پیروزی دچار غرور کاذب می‌شوند ولی در فینال شکست می‌خورند در بارش روزهای آینده نباید غفلتی داشته باشیم و بهتر از قبل مدیریت کنیم تا تلفات جانی نداشته باشیم و از نظر مالی خسارت‌ها بسیار کمتر باشد.

قربانی عنوان کرد: این سامانه‌ها در برخی مناطق تا اردیبهشت و حتی خردادماه در کشور خواهد بود به همین دلیل باید مدیریت درست داشته باشیم.

وی گفت: اگر اتحاد جمعی به وجود نیاید مردم همکاری نخواهند داشت و در امدادرسانی‌ها کار با تاخیر صورت می‌گیرد و موجب ضرر و زیان خواهد شد.

وی اظهار کرد: به دلیل بروز این سیلاب‎ها و بارندگی‌ها یک پویش همدلی در سراسر ایران شکل گرفت و همه به هم نوعان خود کمک می‌کنند.

سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری خراسان رضوی افزود: نگاه اجتماعی حاکم بر کشور یکی از برکات این ایام بود که باید ادامه داشته باشد و فراموش نشود.

وی بیان کرد: امکانات و تجهیزات و منابع دولت بسیار محدود بوده و جوابگو نیست باید از توان بخش خصوصی استفاده کرد.

قربانی گفت: یکی از نکات بسیار کلیدی در بحران‌ها مدیریت واحد بحران است که باید تمامی بخش‌ها در قالب یک مدیریت به کار گرفته شوند.

سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: برای تمامی روستاها و شهرها باید استراتژی داشته باشیم و تخصصی به امور نگاه کنیم.

وی در ادامه از وجود فرونشست‌هایی در شهرستان بردسکن به دلیل برداشت‌های بی‌رویه آب طی سال‌های گذشته خبر داد و گفت: برداشت‌های بی‌رویه در دراز مدت همه را تهدید می‌کند.

وی در ادامه به بازدید خود از روستاهای بردسکن اشاره کرد و گفت: در روستاهای کلاته نو و سیف‌آباد بردسکن بیش از ۱۳۵ واحد مسکونی خسارت وارد شده به طوری که ۵۳ واحد مسکونی ۱۰۰ درصد و مابقی ۳۰ تا ۷۰ درصد تخریب شده‌اند.

وی بیان کرد: با توجه به بارندگی‌های شدید در بردسکن و کلات و خسارت وارد آمده به این دو شهرستان، اولویت استان جبران خسارت در این مناطق است.

وی در ادامه از مسئولان شهرستان خواست؛ برنامه‌های نیمه شعبان امسال را برای کاهش آلام مردم بیشتر و باشکوه‌تر از گذشته برگزار کنند.

قربانی گفت: با توجه به نشست‌هایی که شاهد بودیم در بازسازی جدید باید برخی از محلات روستاها جابه‌جا شوند تا سرمایه‌گذاری جدید غیر کارشناسی شده نباشد.

شاه بیت مدیریت بحران هماهنگی است

در ادامه مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی  گفت: مدیریت حوادث اخیر سه رکن اساسی اساسی داشت که مردم، مسئولان و رسانه‌ها از آن جمله بودند.

حجت علی شایان فر افزود: در مدیریت پیشگیرانه‌ای که در استان خراسان رضوی اعمال شد تقسیم کار لازم در شورای مدیریت بحران استان و شهرستان‌ها به خوبی انجام شد.

وی اظهار کرد: هشدارهای لازم از سوی هواشناسی به موقع داده شد و ماشین آلات و امکانات و نیروها در نقاطی که مشکل داشتند، مستقر شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: تخلیه برخی از روستاها توسط خود شهرستان و به موقع با تدبیر برای پیشگیری انجام شد و ورود و خروج مخازن آب در سدها مدیریت گردید.

شایان‎فر تاکید کرد: بدون شک مدیریت بحران کار یک نفر نیست و استانداری و فرمانداران به تنهایی موفق نخواهند بود بلکه خط مقدم جبهه دهیاران، بخشداران و به خصوص مردم بودند و ما تنها هماهنگ کننده هستیم.

وی گفت: شاه بیت مدیریت بحران هماهنگی است و به خوبی این هماهنگی و همدلی در شهرستان بردسکن و دیگر شهرستان‌ها وجود داشت.

ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات

در این جلسه همچنین نماینده مردم بردسکن در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم بعد از بحران‌ها شاهد به‌روزرسانی بسیاری از تجهیزات در شهرستان بردسکن باشیم.

بهروز بنیادی افزود: بدون شک اگر همه پای کار نبودند شکست می‌خوردیم باید بیش از گذشته کنار مردم قرار بگیریم و با شنیدن حرف‌های آن‌ها در راستای رفع مشکلات تلاش بیشتری کنیم.

وی از معاون استاندار خواست پرونده خسارت‌های وارد شده به شهرستان بردسکن بسته نشود تا دهیاران و بعضی از مدیران با فرصت بیشتری بتوانند میزان خسارات را اعلام کنند.

نماینده مردم بردسکن در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حال که نقاط ضعف شناسایی شده در یک بازه ۵ ساله بخشی از آن‌ها را باید براساس اولویت بندی مرتفع کنیم.

وی گفت: با توجه به این که در سیلاب‌های اخیر آسیب بسیاری به آسفالت معابر شهری بردسکن وارد شده و کیفیت از بین رفته است باید قیر اختصاصی تعلق گیرد.

بنیادی بیان کرد: خسارات حوزه شهری در بردسکن بیش از ۱۵۰میلیارد ریال اعلام شده است.

در ادامه فرماندار بردسکن گفت: به رغم این که در طی ۲۴ ساعت ۱۱۰ میلیمتر بارش باران را در شهرستان داشتیم اما با اقدامات به موقع که انجام شد هیچ گونه تلفات جانی نداشتیم.

ابراهیم قاسم‌پور بیان کرد: در مجموع تا این مرحله بر اثر سیلاب و بارندگی‌ها بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های مختلف شهرستان وارد شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.