تاریخ انتشار : جمعه 5 آذر 1400 - 1:53
156 بازدید
کد خبر : 123971

امروز در سینمای ایران با کارهای دکوری روبه‌رو هستیم

امروز در سینمای ایران با کارهای دکوری روبه‌رو هستیم

ایسنا/قزوین دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان قزوین گفت: امروز در سینمای ایران با پدیده‌ای به نام کارهای بی‌اثر و دکوری روبه‌رو هستیم، منظور از کارهای دکوری آثاری است که با هزینه‌های هنگفت تولید می‌شوند، ولی هیچ اثری در اقامه دین ندارند. حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی خضری شب گذشته سوم آذر ماه در مراسم تودیع و معارفه معاونت

امروز در سینمای ایران با کارهای دکوری روبه‌رو هستیم

ایسنا/قزوین دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان قزوین گفت: امروز در سینمای ایران با پدیده‌ای به نام کارهای بی‌اثر و دکوری روبه‌رو هستیم، منظور از کارهای دکوری آثاری است که با هزینه‌های هنگفت تولید می‌شوند، ولی هیچ اثری در اقامه دین ندارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی خضری شب گذشته سوم آذر ماه در مراسم تودیع و معارفه معاونت سینمایی حوزه هنری استان قزوین که در سالن سینما بهمن برگزار شد، تصریح کرد: جا دارد شکر نعمت الهی را به جای بیاوریم زیرا در دورانی زندگی می‌کنیم که می‌توانیم حق را فریاد بزنیم در حالی که انبیاء در مظلومیت زندگی کردند و به شهادت رسیدند، در شرایطی که در سیاه‌چاله‌ها و زندان‌ها محصور بودند، دشمنان نگذاشتند که سخن آن‌ها به گوش کسی برسد.

وی افزود: با نگاهی به جریان حق در طول تاریخ متوجه می‌شویم که جبهه حق چه مظلومیتی را تجربه کرده و گاه اتفاق افتاده است که حق‌خواهان به خاطر یک تصویر یا یادداشت کوچک درباره امام سر از زندان درآورده و شکنجه‌های سنگین را متحمل شده‌اند؛ با این حال امروز به برکت خون شهدا و انقلاب اسلامی می‌توانیم کلام قرآن و جریان حق را فریاد بزنیم.

امام جمعه موقت قزوین بیان کرد: پیاده‌سازی قرآن در جامعه مهمترین خواسته مردم از انقلاب اسلامی است، برای اینکه قرآن را در جامعه پیاده کنیم نیاز به معنویت داریم و در واقع پشتوانه پیاده کردن قرآن در جامعه نماز شب و شب‌زنده‌داری‌های مدیران است، چرا که کسانی مانند شهید سید مرتضی آوینی که اهل شب‌زنده‌داری بوده و اتصال معنوی داشتند، نفوذ کلام پیدا کرده و سخنانشان اثرگذار می‌شود.

وی تأکید کرد: امروز در دوران اقامه دین قرار داریم که تبیین لازمه و مقدمه آن است، سینما نقش بسیاری کلیدی در اقامه دین دارد و باید در ساحت و منظومه اقامه دین نقش سینما را تعریف کنیم.

دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان قزوین با بیان اینکه امروز در سینمای ایران با پدیده‌ای به نام کارهای بی‌اثر و دکوری روبه‌رو هستیم، گفت: منظور از کارهای دکوری آثاری است که با هزینه‌های هنگفت تولید می‌شوند، ولی هیچ اثری در اقامه دین ندارند در حالی که در نظام دینی، ما نسبت به هر ثانیه از عمر دیگران مسئول هستیم و نباید این فرصت‌ها را بسوزانیم.

وی یادآور شد: امروز در دوران جنگ روایت‌ها قرار داریم، علی‌رغم اینکه درون ساختار نظام سلطه را موریانه خورده، اما آن چیزی که هیمنه آن را حفظ کرده سینما و در واقع روایت دستگاه سینمایی جهان سلطه از رویدادهای بین‌المللی است؛ در حالی که فرانسیس فوکویاما ۴ ماه پیش گفت که دوران هژمونی آمریکا به پایان رسیده و فروپاشی آن‌ها نزدیک است.

خضری یادآور شد: در نهایت هم آن دستگاهی که پرده سینمای نظام سلطه را پاره و هیمنه آن‌ها را فروریخته و جریان موریانه‌زده نظام سلطه را نشان می‌دهد، سینمای جبهه حق و جریان انقلاب اسلامی است که امیدواریم جریان سینمایی در استان قزوین هم در همین جبهه حرکت کند.

سینما مظهر تمدن اسلامی است

محمدرضا امامقلی، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قزوین نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: سینما و هنرهای تصویری، ابزار برهان و تبیین در دستگاه تفکر اسلامی است و می‌توان سینما را ابزاری برای انتقال یک اندیشه تمدن‌ساز قرار داد، از آنجایی که سینما ابزاری برای رسالت و هدایت الهی است باید به آن توجه جدی کرد.

وی افزود: تنها جمله‌ای که از امام‌خمینی (ره) در افکار عمومی برجسته شده این است که «ما با فحشا مخالف هستیم و با سینما مخالفتی نداریم»، در حالی که ۳۶ بار کلمه سینما در بیانات مختلف حضرت امام (ره) وجود دارد و در جلدهای ۴، ۶، ۹ و ۱۲ امام (ره) از سینما به‌عنوان دستگاه آموزشی و راه تربیت یاد شده است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قزوین اظهار کرد: ما باور داریم که این بیانات فقط لفظ نیستند و در واقع نقشه راه ما در حوزه سینمایی را ترسیم می‌کنند، حتی امام خمینی (ره) در بخشی از سخنانشان سینما را در کنار خانه و مدرسه به مثابه معلم و تربیت‌کننده توصیف می‌کنند، در جایی هم رهبر معظم انقلاب، سینما را مظهر تمدن می‌داند؛ چراکه سینما یک کارکرد انسان‌ساز دارد.

وی تأکید کرد: در دستگاه الهی سینما می‌تواند عنصری اثرگذار برای هدایت انسان باشد، با توجه به موارد گفته‌شده باید بپذیریم که به این عنصر مهم و کلیدی یعنی سینما برای پرورش نسل‌ها در استان قزوین کم‌توجهی کردیم، این کم‌توجهی در هر ۲ بعد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بوده است. به‌گونه‌ای که در حوزه نرم‌افزاری جای کار بسیار برای تولیدات سینمای داریم و در حوزه سخت‌افزاری هم وضع اسف‌بار سینما در قزوین نشان‌دهنده این است که با توزیع عادلانه و غیرتبعیض‌آمیز زیرساخت‌های سینمایی فاصله زیادی داریم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.